دوستان که تازه میخوان بازی منن یه کم دقت کنن من تو امضا همه چیزو گذاشتم فقط با یه نگاه کوچولو میفهمید
Printable View
دوستان که تازه میخوان بازی منن یه کم دقت کنن من تو امضا همه چیزو گذاشتم فقط با یه نگاه کوچولو میفهمید
با سلام در بازی کانتر وقتی برنامه sXe Injected اخرین نسخه را اجرا میکنم دیگه وارد بازی نمیتونم بشم
ویندوز xp sp3 مشکل از کجا است؟(در ضمن انتی ویر.وس را هم غیر فعال کردم)
khelane nick named chie?
:31:
اگه منوظرت اینه انتی چیت رو اجرا میکنی ولی میری تو بازی نیو گیم رو میزنی این طبیعیه ولی اگه میری تو بخش انلاین و نمیزاره بازی کنی اخطارت رو بنویس بتونم راهنماییت کنمنقل قول:
فعلا" انلاین بازی نمیکنم حدود 1 ماه میشه ولی اگه در اینده نزدیک برم تو سرور مستر گیم بیشتر هستم با همین نیک khelaneنقل قول:
khelane nick named chie?
نه عزیز وقتی برنامه را اجرا میکنم اصلا وارد بازی نمیشه تا بخابم چیزی را را بزنمنقل قول:
دوست عزیز منم قبلا" همین مشکل رو داشتم وقتی انتی چیت اجرا هست بازی رو اجرا میکنی هیچی نمیشه ولی از شانس شما منم یادم نیست این ره ها رو ازمایش کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
اول بازی رو و انتی چیت رو پاک و از اول نصب کن بعد پچ رو هم نصب کن اگه درست نشد تمام موارد امنیتی ویندوز رو خامش یا غیرفعال کن ببین درست میشه
سلام میخوام کانتر آنلاین بازی کنم آدرس پچ را بدهید
جناب khelane
متاسفانه هيچ كدوم از آدرس سرور هايي كه داديد كار نمي كنه
در ضمن سايت مستر گيم هم رفتم و آدرس سرو هاي اون ها رو استفاده كردم
داخل بازي مي شم ولي بعد از چند دقيقه من رو كيك مي كنن . مشكل چيه؟
دوست عزیز ببین مشکلت پینگ بالا نیست یا وقتی از بازی میندازتد بیرون چه اروری یا پیغامی میدهنقل قول:
نقل قول:
سلام میخوام کانتر آنلاین بازی کنم آدرس پچ را بدهید
کد:http://baltgames.lv/v2/downloads/258/
سلام دوستان من sxe رو نصب مي كنم اما زماني كه وارد بازي مي شم كيك مي شم
چرا؟:10::8::8::5::5:
بايد بگم كه اروري كه مي ده اينه كه تو بايد sxeدانلود كني.