انشاالله كه موردي نباشه داداشنقل قول:
من همين تي وي راتازه خريدم اماباusbزيرنويس فارسي رابخش نميكنه.جكاركنم؟
Printable View
انشاالله كه موردي نباشه داداشنقل قول:
من همين تي وي راتازه خريدم اماباusbزيرنويس فارسي رابخش نميكنه.جكاركنم؟
در قسمتی از انجمن برای جلوگیری ازburn in در پلاسماها نوشته شده:
. در 100 ساعت اول استفاده پنل خود را Brak in کنید:
توصیه میشه کسانی که به تازگی یک پلاسما خریداری کردن تصاویر رنگی (تک رنگ) ثابتی رو برای 100 الی 150 ساعت اول کارکرد تی وی بر روی اون پخش کنن (Break in) و در خلال تماشای برنامه های معمولی هم برایتنس و کنتراست تی وی رو روی 50 درصد حد نهایی تنظیم کنن.
برای Break in کردن پلاسماها فایل Zip موجود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یکی از فایلهای ضمیمه رو دانلود کنید.
پس از Unzip کردن فایل عسکها موجود را در یک حافظه فلش (USB و یا سایر کارتهای حافظه ای که تی وی شما پشتیبانی میکند) کپی کرده و به تی وی متصل نمائید.
با استفاده از گزینه های تنظیم زمان پخش عکسها فاصله نمایش هر عکس رو بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه تنظیم کنید.
زمان پخش عکسها تی وی رو بر روی حالتهای پرنور با کنتراست 100 درصد تنظیم کنید تا به فسفرهای موجود در Sub pixel ها فشار کافی وارد بشه.
بهتر هست که مدت زمان Break in کردن تی وی رو بیشتر از 10 ساعت در روز ادامه ندین.
ایا کسی این روش پخش عکس ازروی فلش امتحان کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به تی وی فشار نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب داستانی شده!
:n23:من توی راه اندازی تلویزیونم موندم (VT50)، سه چهار روز هم طول کشید آمپلی فایر و اسپیکرها رو مچ کنم، خانمم با ماشین ظرف شویی (تازه خریدیم) مشکل داره! تازه هر دو هم از قشر تحصیل کرده و Up to date جامعه هستیم!
کاش چند تا واحد عملیِ "آشنایی و استفاده ی کاربردی از لوازم خانگی" به درس های دانشگاه اضافه کنن! به جان خودم 90% مردم، از کاربرد وسایل خونه فقط دکمه های On, Off, Play, Stop و Pause رو می شناسن!!
[QUOTE=mehran_west;7750711]عجب داستانی شده!
:n23:من توی راه اندازی تلویزیونم موندم (VT50)، سه چهار روز هم طول کشید آمپلی فایر و اسپیکرها رو مچ کنم، خانمم با ماشین ظرف شویی (تازه خریدیم) مشکل داره! تازه هر دو هم از قشر تحصیل کرده و Up to date جامعه هستیم!
کاش چند تا واحد عملیِ "آشنایی و استفاده ی کاربردی از لوازم خانگی" به درس های دانشگاه اضافه کنن! به جان خودم 90% مردم، از کاربرد وسایل خونه فقط دکمه های On, Off, Play, Stop و Pause رو می شناسن!!
عزیز :با چه قیمتی خریدی؟چند اینچ؟نسبت به vt30چی بیشتر داره؟
[QUOTE=poonel;6709417]برای Break in عکسهای داخل این فایل زیر رو بریز رو فلش یا مموری کارد، بعد بصورت اسلایدشو 100 ساعت بزار پخش بشه
سلام پونل جان.با چه کنتراست وبرایتنس وشارپنسی؟وهرکس چند ثانیه باشه؟تشکر
[QUOTE=esi900;7751876]نقل قول:
نیخواد خودت رو اذیت کنی. من برا VT30 خودم از این عکس ها استفاده نکردم.
100 ساعت اول با مد نرمال تلویزیون می دیدم و بیشتر یه ساعت رو شبکه های با آرم ثابت نمیزاشتم.
[QUOTE=esi900;7751480]برادر من خودم فروشنده هستم، از بانه آوردم. تلویزیون من 50 اینچه VT50E سفارش اروپاس، قیمت فروش بانه 6.5 میلیون هستش، 250 هزار تومن هم هزینه حمل تا منزل.نقل قول:
مشخصات فنی ش رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید.
اما فرق عمده ش یکی کنتراستِ (6.000.000)، ریموت لمسی و نوع عینک، داشتن گیرنده (ر س ی ور) داخلی.
[QUOTE=mehran_west;7752193]اگر ممکنه عکسی از تی وی ومیزت وسیستم صوتی بگذار.مبارکت باشهنقل قول:
دوستان من 2 ساله vt50 دارم ولی امروز یه مشکلی براش پیش اومده
وقتی روشنش میکنم همه چی خوبه ولی کم کم گوشه تصویر به اندازه مستطیل 20*10 یه هاله سبز رنگ ظاهر میشه و به تدریج پر رنگ تر میشه.
کسی نظری نداره؟
سلام.VT50 که تولید سال 2012 هستش و الان هم سال 2013 هستیم:n13:نقل قول:
در مورد مشکلتون هم به نظرم با سرویس شدن توسط نمایندگی حل بشه.