نویز SNR هست ( نسبت سیگنال به نویز ) که هر چه بیشتر باشه بهتره. نویز دان استریم شما خیلی بدجوره ! اگه از لحاظ اتصال به پریز تلفن میبینید مشکلی نداره حتما یه زنگ به مخابرات منطقه بزنید تا اگه فیوز مشکل پیدا کرده تعویضش کنن.نقل قول:
Printable View
نویز SNR هست ( نسبت سیگنال به نویز ) که هر چه بیشتر باشه بهتره. نویز دان استریم شما خیلی بدجوره ! اگه از لحاظ اتصال به پریز تلفن میبینید مشکلی نداره حتما یه زنگ به مخابرات منطقه بزنید تا اگه فیوز مشکل پیدا کرده تعویضش کنن.نقل قول:
خطت خیلی نویز داره که با توجه به چیزی که گفتی به احتمال زیاد بخاطر استفاده نکردن از اسپلیتره. مودم رو مستقیم به پریز وصل کن و تلفن ها رو حتما با اسپلیتر بزن به پریز. (هر تلفن یک اسپلیتر)نقل قول:
اگر باز هم همینطوری بود، کلا تلفن ها رو جدا کن و ببین چه فرقی میکنه. مودم رو هم ببر سر خط و تست بگیر. اگر SNR خطت رفت بالا که مشکل داخلیه و باید سیم کشی رو عوض کنی. در غیر اینصورت، هم با پشتیبانی هم با مخابرات تماس بگیر تا بررسی کنن. البته باید پیگیر باشی تا درستش بکنن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
با اسپلیتر هم snr تقریبا هیچ تغییری نکرد. حتی همه ی تلفن ها رو جدا کردم و فقط مودم رو وصل کردم بازهم snr تغییری نکرد.نقل قول:
کلا این snr پایین چقدر روی سرعت اینترنت تأثیر میذاره؟
میخوام ببینم آیا ارزششو داره اون دو تا راه دیگه ای که فرمودید رو هم امتخان کنم یا نه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
کلا این نویز بالا روی چه چیزهایی تأثیر میذاره و تأثیرش چقدره؟
سپاس بابت راهنمایی هاتون.
نقل قول:نویز خط روی پرش لینک و حداکثر سرعت دریافتی تاثیر داره. هر چی سرعت بره بالا، نویز خط بیشتر میشه پس اگه نویزت بالا باشه نمیتونی از سرعت های بالاتر استفاده کنی. اکثر مودم ها SNR رو حداقل روی ۶ نگه میدارن و اگه کمتر بشه با کاهش سرعت، SNR رو میارن بالا ولی بعضی مودم ها این کار رو نمیکنن و اگه نویز بره بالا، دیسی میشی یا ارور CRC میگیری که کاهش سرعت، مشکل در دانلود و قطعی های مکرر از نتایجشه.نقل قول:
خطت الان حدود ۴ مگ رو ساپورت میکنه. یعنی با این شرایط نمیتونی سرعتی بیشتر از این رو بگیری. اگه سرویسی که خریدی همین حدوده و در حال حاضر مشکلاتی که گفتم رو نداری میتونی فعلا بی خیالش بشی ولی به هر حال بعدا که بخوای سرعت رو ببری بالاتر باید مشکل رو حل کنی.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلام
تو مرکز مخابراتی سلمان فارسی تهران کسی های وب گرفته؟
سرعت دانلود شبانش چطوریه؟محدودیت دانلود داره مثل شاتل؟
من میخوام از مبین نت بیام به ای دی اس ال ... 512 رو رو 60 می بست روز و شب...
ممنون
دوستان مخابرات تا قبل تابستون طرح 10 مگابیت را در همه استانها میاره (فعلا در 6 استان برقراره) که 6 گیگش ماهی 26 تومن و 10 گیگش 34 تومن. همچنین خطوط ویژه برای پشتیبانی داره. واقعا طرح خوبیه، چون واقعا مخابرات از نظر پشتیبانی بسیار بهتر از شرکتهای دیگست (همیشه بلافاصله که زنگ میزنی جواب میدن نه مثه بقیه شرکتها نفر 20ام در لیست انتظار باشی!)
بنظرم شرکتهای خصوصی به مرور از پا در میان. چون سرمایه و قدرت مخابرات بینهایته و مثلا اگه تعداد کاربران مخابرات مثلا اندازه آسیاتک یا های بود، کیفیتی که میداد بسیار بهتر میبود و با اگه تعداد کاربران این شرکتها 10 برابر بشه (مثه مخابرات بشه) تابلوست کیفیتش در حد ... بود و افتضاح میشد.
فعلا که تو همین 2 مگش مونده لازم نکرده ! 10 مگ بدهنقل قول:
این خانه از پایه ویرانه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]