اگه قبل ساعت 1 مثلا 12.5 وصل بشیم از ساعت 1 به بعد خود به خود به رایگان تبدیل میشه یا باید یه بار قطع و وصل بشیم؟
Printable View
اگه قبل ساعت 1 مثلا 12.5 وصل بشیم از ساعت 1 به بعد خود به خود به رایگان تبدیل میشه یا باید یه بار قطع و وصل بشیم؟
نه از ساعت 1 کل سیستم Counter از کار میوفته و نیاز به ریست نیست ...
این کاری که کردن اصلا خوب نبود ! و من اصلا راضی نیستم !
اگر هم کسی جواب این سوالم رو میدونه لطفا بگه :
نقل قول:
شاید سیستم قاطی کرده کرده و بین این بازه زمانی حجم رو محاسبه کرده که بعیده ...
چون سیستم Counter از 1 تا 6 غیر فعال میشه ...
تاریخ رو دقیق چک کن ...
-------------------------------------------
با 4 تا فایل همزمان بیشتر از 70 نمیرفت. درصورتی که قبل از یکی شدن با 4تا فایل 250 دان میکرد.
کامپیوترمم ساعت 6 خاموش نشد 250 مگم از حجمم رفت.
بچه ها یه برنامه معرفی کنید تا کامپیوتر رو بتونم ساعت 6 خاموش کنم
واسه منم دقیقا همین طوریه ....
حالا ببینیم ساپورت صبا چیکار می کنه ...
سلام
منم دیشب زیاد راضی نبودم چون که سرعت دانلود بعد از حدود 8MB دانلود میومد روی KB/S 70
افراد بیشتری از سیستم قبلی راضی بودن ولی الان تو این تاپیک یکی دو نفر بیشتر راضی نیستن و بقیه از سرعت پایین ناراضی هستند.
خواهشاً یه فکری به حال این وضع بکنید.
سلامنقل قول:
شما میتونی از برنامه Task Scheduler خود ویندوز برای خاموش کردن در یک ساعت مشخص استفاده کنی کاری که من میکنم
من اصلا از برنامه خاصی برای روشن و خاموش کردن کامپیوتر استفاده نمیکنم اگه نمیخواین یک Third Party نصب کنید ( یک برنامه ثانوی و استفاده نکردن از امکان خود ویندوز ) برای روشن شدن توی بایوس ویندوز میتونید تنظیم کنید که مادربوردهای امروزه چنین خاصیتی رو دارند و برای خاموش کردن هم که گفتم نوع ویندوزتون رو بگین تا براتون بگم
برای وصل شدن به اینترنت و ..... هم من برای دانلودهای رپیدم چون از IDM استفاده میکنم ( خودم طرفدار فلش گت هستم ) توی تنظیماتش هست فلان ساعت شروع به دانلود کنه و فلان کانکشن هم کانکت کنه و اگه شما PPPOE وصل هستی که دیگه این قسمت دوم هم مشکل نداری
=============
در مورد تغییرات انجام شده در صبانت، هر تغییری در هر محل و مکانی هم مخالفان خاص خودش رو داره و هم طرفداران کلا جنس تغییر یعنی برهم زدن یک عادت و فرصت گرفتن برای سازش
امیدوارم در مدت زمان مناسب این سازش با تهیه بستر لازم برای کاربران از طرف برنامه ریزان شرکت صورت بگیره
گرچه همیشه نمیتوان همه رو راضی نگه داشت.
آره منم همه کارمو با همین task scheduler خود ویندوز انجام میدم از همه چی بهتره، پایداره، دقیقه و همچنین از نصب یه برنامه third party تاریخ گذشته هم خودداری کردم... ما هم که پولمون به برنامه های حرفه ای اتوماسیون تجاری نمیرسه :biggrin:نقل قول:
مثلاً تا قبل که اکانت شبانه بود، هر 20 دقیقه گذاشته بودم قطع و دوباره وصل کنه (به خاطر دوشواری هایی که بعضاً سرویس شبانه صبانت داشت و یهو بعد ریکانکت اصلاً اینترنتی درکار نبود! یا به خاطر مشکلات احتمالی دو طرفه سیستم redial ویندوز و قطع کردن طرف سرورای صبانت، هر یه ساعت که قرار بود redial بشه، اینکار صورت نمیگرفت و قطع نمیشد ولی اینترنتی هم درکار نبود!)...
برنامه های دانلود منجر هم (حتی IDM ساده!) خودشون دیگه شروع و اتمام اتوماتیک دانلود رو دارن و چیز دیگه ای لازم نیست...
اگه صبانت اذیت کنه، من دارم روی repeat شدن این تسک هر 30 ثانیه کار میکنم
کد:
rasphone -d sabaday
rasphone -h sabaday
or
rasdial.......
به هر حال ما که راهشو میابیم؛ حالا دژمنان هر چقدرم میخوان سنگ اندازی کنن... :27:
همین دیشب به یه ضرب و زوری سرعتو رسوندم به 1.7Mbps
xD
SabaNet
in your face :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]