دوستان مبین نت ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون بازمیشه؟
Printable View
دوستان مبین نت ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون بازمیشه؟
بله باز میشهنقل قول:
توی Call History وقتی میخوای Start date و یا End date رو بزنی میبینی ساعت دقیقه اما ...نقل قول:
شما یه بار مودمتو خاموش روشن کن و بعد برو تو Call History ،وقتی روزو وارد کردی با کمال تعجب میبینی تو اون لیست که واست میاد،زمان قطع ارتباط 10 مین قبلتر از اون زمانی هس که باید باشه
اصلا یه بار از ساعت 2 تا 2.05 (ساعت رسمی کشو)دانلود کن،بعد برو بعد خاموش روشن کردن مودمت Call History رو چک کن،میبینی حجم کم شده
من خودم که از ساعت 2.11 تا 8.05 صب گذاشتم رو دانلود هرچند که از 2.10 تا 8.10 (ساعت رسمی کشور)دانلود آزاده
منم عاملیت مبین نتم بخداااااا :)))) ولی این جور تبلیغ کردن درست نیست.نقل قول:
دوستان عزیز هواستون رو جمع کنید از این شرکت کلاه بردار یه موقع اشتراک های نامحدود جدیدش که پهنای باندشون رو میدزده نگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
برو بچی که 512 دارن شبونه چقد دانلود میکنن؟
فرض کنین که کل این 6 ساعت رایگانو سرعت فیکس رو 64 کیلو بایت بر ثانیه باشه (حداکثر سرعت) که تو یه دقیقه 3840 کیلو بایت دانلود میشه که تو یه ساعت 230400 کیلو بایت و تو 6 ساعت(کل ساعت رایگان شبانه مبین نت) 1382400 کیلو بایت یا به عبارتی 1.318 گیگ دانلود باید داشته باشیم(اگه کل این ساعات رو 64 باشه سرعت)
حالا اگه سرعت رو کف باشه یعنی 8 کیلو بایت بر ثانیه (تو سرویس 1 به 8) ،تو یه دقیقه 480 کیلو بایت،تو یه ساعت 28800 کیلو بایت و تو 6 ساعت 172800 کیلو بایت یا به عبارتی 168.75 مگا بایت
درنتیجه :
1350 > دانلود شبانه مبین نت(مگابایت) > 168.75
نقل قول:به قول عادل فردوسی پور : چه جولونی میدن ایننجا نمایندگان مبین ن.....ت:31:نقل قول:
بازم دمه این دوستان گرم که خودشون میگن،والا هستن عده ای که هدفدار پست میدن و تابلوعه که ... :41:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
داداش به سازمان تنظيم مقررات ارتباطات کشور شکایت کردی؟نقل قول:
آخرش با اینا میخوای چیکا کنی؟
چند شبه signal strenght من شده 18% !!!!
CINR هم بین 3و4 !
ولی سرعت فرقی نکرده (همان 130kb دانلود میشه)
نتیجه اخلاقی :
گویا اینکه سرعت پایین بخاطر خوب نبودن سیگنال هست غزلی بیش نیست !
سلام دوستان من مودم جیبی گرفتم یه سری مشکل داشتم با مودمم ممنونتون میشم یکم راهنماییم کنید
1- وقتی برای وایرلسم پسورد میزارم چراغ ایمکس ثابت نمیشه و مجبور میشم مودمو ریست کنم ( با دکمه )
2- یه موقع هایی وقتی ثبت هست مودم وایرلسش شناخته نمیشه و باید یه جا به حایی کوچیک داشته باشه مودم تا دوباره وایرلسش شناخته شه
مشکلاتم عمومی و طبیعیه ؟
اینم از اون مدل حرفا بودا...نقل قول: