اره درسته،من کامل نخونده بودم.ببخشیدنقل قول:
Printable View
اره درسته،من کامل نخونده بودم.ببخشیدنقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشيد
من يك دستگاه ديجيتال مارشال مدل 884 ME خريدم توي مشخصات نوشته بود شناسايي فايلهاي زير نويس فارسي ولي من پسوند SRT گذاشتم نخواند لطفا بفرماييد كه 1- آيا اصلاً اين مدل زينويس ساپورت مي كند يا نه؟ چه پسوند؟
2- آيا قابليت ارتقاء نرم افزار دارد؟ چگونه و از چه سايتي بايد دانلود كنم ؟ اصلا علت دانلود و ارتقاء سيستم ديجيتال چيست و با نصب آن چه تغييراتي مي نكند؟
3- آيا ممكن است توي ورژنهاي ارتقاء پسوندها اضا فه شود يا نه؟
در مورد قیمت باید برم حضوری صحبت کنم ولی فکر کنم بشه 2-2.200 خرید قیمت نو هم 3.040 هستشنقل قول:
در اینکه 2312 آمپ خوبی هست هیچ شکی نیست اما 600$ کجا و یک میلیون و ششصد هزار تومان کجا .... این آمپ نهایتا 1 بشه خرید خوبه. همین مشکل رو من با جامو دارم ... اونوقت که 800 بود شاید میشد خرید اما الآن که شده نزدیک 1.300 دیگه واقعا بحث داره
البته میدونم این در مورد همه اجناس هست واسه همین هم دارم سعی میکنم جنس های با کیفیتی که تولیدشون متوقف شده و فروشنده ها برای وارد کردن جنس های جدید میخوان از شر اون اجناس خلاص بشن رو پیدا کنم.
در هر صورت از شما و رایان عزیز ممنونم که وقت میگذارید و ما رو راهنمایی می کنید.
زیرنویس SRT و فیلمت دقیقا همنام هستند؟
آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟
نظرتون درباره ي اين مدل چيه(Denay ----T STB327HD) خودم فقط تصويرشو ديدم واقعا عالي بود و اينكه سرعت تعويض كانالاش عالي بود نسبت به مدلاي ديگه خيلي سريعتر بود اگه ايراد و نقصي نداره برم بگيرم كلا نظرتون چيه؟؟؟؟؟
زور كه چه عرض كنم واقعا .... داره
با دلار 2000 تومان هم اين قيمت هايي كه تو بازار ما پيدا ميشه قيمتش جور در نمياد
امروز قيمت دلار 16770 دلار-بازار هست
من جاي شما بودن با توجه به خريد حداقل 3 ميليوني ميرفتم يه سفر خارجي اونجا هم از مسافرتم لذت ميبردم هم جنس به قيمت ميخريدم تازه دلار دولتي هم گرفته بوديد
الان 2312 600$ ضرب در 16770 = 10062000 يعني 600 به نفع شماست در اسپيكر هم همينطور پول مسافرتت حداقل در اومد
راستي اگر زحمتي نيست آدرس اين پشت ويتريني ها رو براي من pm كن ممنونم
موفق باشيد
تا حدی درسته ولی در این مورد نمیشه چون مثلاً بخوان یه ست جامو 606 با ساب 300 جامو بیارن ست اسپیکر 65 کیلو وزن داره و ساب هم 20 کیلو یه آمپ هم حدودن 11 - 12 کیلو وزن داره کلاً می شه 95 کیلو که اضافه هزینه بار خیلی بیشتر میشه تازه اگه بتونید این وزن رو توی فرودگاه جا به جا کنید.نقل قول:
گمرک فرودگاه هم با دیدن این دم دستگاه مطمئن باشید که بهتون گیر میده.
این جور حرکت ها بیشتر روی لپ تاپ و موبایل و این جور چیزا جواب می ده.
وا.. فروشگاه خاصی نیست بعضی ها یکدفعه چنین پیشنهاداتی میدننقل قول:
آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟