سلام بچه ها جوری میشه رتبه کل رو فهمید بین تمام شرکت کنندگان؟
Printable View
سلام بچه ها جوری میشه رتبه کل رو فهمید بین تمام شرکت کنندگان؟
بستگی به واحدی که قبول شدین داره که واستون نگه داره یا نه....هر چند در دانشگاه آزاد چیز غیر ممکنی وجود نداره ولی تحقیق کنید در مورد اون واحدی که قبول شدید.نقل قول:
اگر هم نشد میتونید ثبت نام کنید و مرخصی بگیرید....برای مرخصی گرفتن هم نصف شهریه ثابت رو میگیرن!
غیر از چند نفر اول کشور مال بقیه رو نمیشه فهمید!نقل قول:
نقل قول:
در همون دانشگاه قبولیتون هستش دیگه ..
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
نقل قول:
در دانشگاه ازاد فق امکان فهمیدن رتبه خودتون میان افراد شرکت کننده در اون رشته هست نه در کل رشته ها چون زیرگروههای متفاوتی دارند.
ممنون از جواب.نقل قول:
یعنی اگه من همون ترم اول بخوام مرخصی بگیرم باید هم کل هزینه ثبت نام + نصف شهریه ثابت رو بدم یا فقط نصف شهریه ثابت؟
حالا اگه یه ترم هم برم بشینم سر کلاس و بهمن انصراف بدم چقدر باید بپردازم؟ یه شهریه ثابت؟
آخه شنیدم باید شهریه ثابت ترم های باقی مونده رو پرداخت کرد.
شما اگه بخواید ترم اول مرخصی بگیرید فقط نصف شهریه ثابت رو باید بدید.نقل قول:
اگر هم بخواید ترم اول سر کلاس بشینید باید هم کل شهریه ثابت رو بدید + هزینه هر واحدی که میگیرید.
اگر هم بهمن خواستید انصراف بدید هیچی دیگه ازتون نمیگیرند...اون مال ترم سه به بعد هست که برای انصراف هم پول میگیرند.
سلام
من امسال رشته معدن واحد تهران جنوب قبول شدم می خواستم ببینم می تونم وسط سال تغییر رشته بدم؟؟ شرایطش چی هست؟
سلام.
اگه توی کارنامه آزمون سراسری ،نتیجه کلی آزمون رو نوشته باشه مردود ، میشه تو تکمیل ظرفیت شرکت کرد؟
نه،راهی نداره!کلا تکمیل ظرفیت احتمالش کم هست ولی اگه مردود بنویسه در کل شامل تکمیل ظرفیت هم نمی شید:20:نقل قول:
من امروز زنگ زدم تهران شمال از خانمه پرسیدم می تونم مرخصی بگیریم گفت باید درخواست بدین شاید با درخواستتون
موافقت شد بعدش گفت مرخصیو به کسیایی میدن که مریض باشن یا عضو هییت علمی دانشگاه باشن به شما فکر نکنم بدن
تو خوده سایت دانشگاه هم که میری تو بخش ایین نامش نوشته مرخصی دو نیم سال پشت سر هم بلا مانع است
حالا به نظر شما باید چیکار کنم؟یعنی الکی میگفته؟من واقعا به این مرخصی احتیاج دارم چون می خوام سال بعد کنکور بدم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین:11:
نقل قول:
ببین دوست من مرخصی رو میدن فرقی نمیکند کی باشه.اصولا توی دانشگاه ازاد مسولانش زورشون میاد حرف بزنند.
دانشگاه ازاد فقط پول رو میشناسه شما برای مرخصی باید شهریه ثابتش رو بپردازید.