یعنی چی تفهیم نشد......می دونی داری چه توهینی میکنی؟؟!؟!؟!؟!در ضمن تو موضوعی که به شما ارتباطی نداره مداخله نکن...:n02:نقل قول:
یعنی چی تفهیم نشد......می دونی داری چه توهینی میکنی؟؟!؟!؟!؟!در ضمن تو موضوعی که به شما ارتباطی نداره مداخله نکن...:n02:نقل قول:
دوستان از همه ی شما میخوام که صبور باشین و بخاطر یه مشکل کوچیک یه تاپیک 6221 صفحه ای رو خراب نکنین....با تشکر از اعضای p30world و تیم مدیریت :n02::n05:
هیچ کنایه ای وجود نداره! دقیقا معنی لغوی "تفهیم نشد" در نظرم بود!نقل قول:
من توهین نکردم، اوضاع رو شرح دادم!
شما اگه بلدید تفهیم کنید، همانطور که گفتم، قبلا با هر زبونی که بلد بودم توضیح دادم!(هم اینجا/هم با پیام خصوصی)
ولی مرغ یک پاداره! 50تا هم شاهد بیارید، باز مرغ یک پا داره...
نقل قول:دوست من شما دیگه نمخواد کاسه ی داغ تر از آش بشی....نقل قول:
واقعا" P30world سال 2011 کجا داره میره....کودکستان شده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا....نقل قول:
من نمی خوام تقصیرو گردن کسی بندازم ولی خدایی تقصیر این دوستان عزیز هم هست دیگه داش altairezio......پی سی ورلد قدیم هیییییی کجاییی:n21:
دمت گرم داداش wrath دوای همچین ادمهای زور گو و بی منطق همینه!!:n02:دوست من به نظر شما کارت گرافیک شاتل تک geforce 550ti چطور کارتی هست؟
دوستان اگه قیمت asus gt630 2gb 128 bit و asus gt640 128 bit رو دارید میفرمایید چنده؟
همش تقصیر خودته . یه نگاه به حرف های بی منطق خودت بنداز . تاپیک رو به بیراهه کشوندی .نقل قول:
من بهت پیغام خصوصی گفتم چکار کنی .
ولی باز دوباره اومدی اینجا و پست میدی ؟
باو دست مریزاد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انشا... که این همه پست های اسپم مانند حذف بشه .
اقا امید اون ادرسی که دادی هر کدومش تاپیکهای مجزا داره و ربطی به بحث من نداره؟اگه میشه اردس صحیح تاپیک مورد نظر رو به من بدی؟!
پ خ شد .نقل قول:
.....