جلو یا عقب 80 تومن!؟ چون من جلو رو 100 گرفتم عقبو 90نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
جلو یا عقب 80 تومن!؟ چون من جلو رو 100 گرفتم عقبو 90نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من جلو 86 تومن گرفتم
تو مرکز تهران توپخونه 80 تومن هم پیدا میشه
قا وقتی دستی ماشین بالا هست ماشین راحت حرکت میکنه
پرشیا سفید 90
دیروز رفتم تعمیرگاه لنت جلو و عقب ... 4 تا چرخ را کلا عوض کردم نو انداختم لنت تکستار اصل فرانسوی
کاسه های عقب عوض کردم
صفحه کلاژ عوض کردم
ولی هیچ فرقی نکرده منظورم ترمز دستی هست
به نظر شما مشکل از کجا هست؟؟
برخی وقت ها نیازی به تعویض نیست و باید لنت عقب و سیم ترمز دستی بطوری 3 تا 4 دنده کامل عمل قفل انجام بشهنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم پراید 92 اگه از 25 لیتر بنزین بیشتر بزنم از درب باک بنزین جکه میکنه درب رو شل کنم فس فس میکنه و کامل باز کنم بنزین با فشار بیرون می پاشه علت چیه؟ از حباب گیره؟
در ضمن اصلا تو اتاق و صندوق بوی بنزین نمیاد
ممکنه از لوله برگشت هوای باک باشه که باعث میشه هوا بیرون نره و با خود بنزین رو بیارهنقل قول:
دوستان تو دور موتور 3.5 به بالا وقتی پارو از رو گاز برمیدارم یه صدای هووو بلندی میاد...نمیدونم از گیربکسه یا جای دیگه
ماشینم سمند ef7 مدل 92
یه جا خوندم میتونه از منبع میانی باشه..ممکنه؟
سلام
خواستم بپرسم دلیل خروج دود سفید رنگ از داخل کاپوت (از جلو و پهلوی موتور) که بوی پلاستیک سوخته هم میده چیه؟ در ضمن از اگزوز هیچ دودی (سفید یا آبی) خارج نمیشه.
ممکنه باعث آتش سوزی بشه؟
ماشین پراید 131 با حدود 950 کیلومتر کارکرد
سلامنقل قول:
از کی اینجوری شده؟
اگر موقتی باشه پس یه چیزی ریخته روی بدنه ی موتور یا اگزوز و با داغ شدنش دود میکنه
اگر همیشه اینجوریه پس احتمالاً سیم یه چیز پلاستیکی دیگه چسبیده به جائی که داغ میشه و دود میکنه
تا امروز اینطوری نبود. امروز که بعد از حدود دو هفته روشنش کردم این طوری شد. البته قبل از اینکه دود بکنه من یک کمپرسور باد فندکی را به فندکش وصل کرده بودم و حدود 3-4 دقیقه برای باد کردن لاستیکش استفاده کردم اما نه فندکش داغ شده بود نه کابل های باتری.نقل قول:
ممکنه ربطی به استفاده از فندکش برای کمپرسور باد داشته باشه؟ (مدت استفاده بیشتر از 3-4 دقیقه نبود)