مطمئنی؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبهنقل قول:
Printable View
مطمئنی؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبهنقل قول:
احتمالا شانسی اینطوری شده
هیچ حجمی بغیر از خرید ها منتقل نمیشه.
البته شانسی هم گاهی اوقات ممکنه بجای 1 گیگ اضافه 1 گیگ کم کنن : دی
بله همینطور یکی از دوستای من حدود 5گیگ اش همینطوری پرید:20:از ماه قبل مونده بود همش پرید:20:نقل قول:
دوره جديد با 6 گيگ شروع شد و 1 گيگ كه مونده بود منتقل شده !!نقل قول:
مطمئنی؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه
اينم عكسش : (شايد جديدا اينطوري شده ! ممكنه ؟)
سلام داداشنقل قول:
چند تا سوال داشتم
1- اولا نوع سرویست چیه؟
2- سرعت دانلود شبانت به صورت میانگین چقدره؟
3- محدودیتی توی کار هست یا نه؟
4- ایا ساعت رایگانش واقعا از 1 بامداد شروع میشه یا مثل شاتل از 3 یا 4 صبح ؟
5-آیا همه سرویسها در روز روی 2 مگ بسته شدند؟
6- تفاوتی بین سرویسها در ساعات رایگان هست یعنی 128 با 2 مگ فرقی نمیکنه؟
7- پیشنهادت برای من در انتخاب نوع سرویسی که حداقل سرعت شبانش چیزی بین 40 -80 کیلوبایت باشه
و برای روزانش دیگه کمتر از 40 کیلوبایت نباشه ( البته اولویت شبانشه ) چیه؟
8- ایا مثل شاتل تاریخ تمدیدش مهمه (برای تعلق هدیه رو میگم) که مثلا قبل از 25 ام باشه ( اصلا پروموشن داره ، هدیه تولد و از این جور جلف بازیا:31:)
ببخشید که زیاد سوال کردم
دوستان دیگه هم اگر خواستند راهنماییم کنند:10:ممنون میشم
1) محدود 2مگ هست مال من.نقل قول:
2) سرعت دانلود شبانه نوسان میکنه برام از 180-220
3) فعلا که محدودیتی نبوده... در 6 ماه تقریبا.
4) برای من از ساعت 1-3 تقریبا از 160-220 نوسان داره بعدش ساعت 3-6 نوسانش میره 190-220 و از 6-9 نوسان میشه از 220-225 :11:
5) والا اینجوری میگن... ولی خوب من که 2مگ بستم، 2 مگ دارم، چون منطقه ی مخابراتی ما 4 مگ ساپورت نمیکنه فعلا.
6) تمام تفاوت سرعت در ساعات رایگان هست :27: هر چی سرویس بالاتری داشته باشی، شبا بیشتر دانلود میکنی... ولی فکر کنم شیراز استثنا باشه و همونجوری که پرسیدی باشه.
7) 512 بسه... چون بت تقریبا 50-64 رو میده.
8) من که ازش هدیه و پروموشن خاصی ندیدم... ولی فکر نکنم مهم باشه.
جکسون -> اگر شیرازی آسیاتک نگیر -> اگر تهران یا خوزستانی حتما بگیر :21::11: بقیه ی استانها رو هم نمیدونم.
دوستان سلام این شارژ موقت که شرکت برای3 روز میده ایا بعدا از شارژ ادم کم میشه منتظر جوابم
من سرویس 5 گیگ دارم شب تا صب هم دانلود رایگان ، اما نمیدونم چجوریه حجمم سریع تموم میشه !!! خیلی سریع تا الان دوبار حجم خریدم !
سلام جكسون جان ... مبارزه با شاتل در چه حال هست ؟؟ :46:نقل قول:
سلام داداش
چند تا سوال داشتم
1- اولا نوع سرویست چیه؟
2- سرعت دانلود شبانت به صورت میانگین چقدره؟
3- محدودیتی توی کار هست یا نه؟
4- ایا ساعت رایگانش واقعا از 1 بامداد شروع میشه یا مثل شاتل از 3 یا 4 صبح ؟
5-آیا همه سرویسها در روز روی 2 مگ بسته شدند؟
6- تفاوتی بین سرویسها در ساعات رایگان هست یعنی 128 با 2 مگ فرقی نمیکنه؟
7- پیشنهادت برای من در انتخاب نوع سرویسی که حداقل سرعت شبانش چیزی بین 40 -80 کیلوبایت باشه
و برای روزانش دیگه کمتر از 40 کیلوبایت نباشه ( البته اولویت شبانشه ) چیه؟
8- ایا مثل شاتل تاریخ تمدیدش مهمه (برای تعلق هدیه رو میگم) که مثلا قبل از 25 ام باشه ( اصلا پروموشن داره ، هدیه تولد و از این جور جلف بازیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببخشید که زیاد سوال کردم
دوستان دیگه هم اگر خواستند راهنماییم کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم
سرعت من 1 مگ هست و 100 معمولا ميانگين سرعتم هست و اگر لينك ها سرعتش خوب باشه و كند نباشه تا 3.4 گيگ دانلود ميشه هر شب ولي معمولا همون 3 گيگ هست ...
خوبي آسياتك اين هست كه سرعت شبانه اش نسبتا پايدار هست نميگم هيچ وقت سرعتش كم نميشه چرا ميشه اما كم پيش مياد همچين چيزي ...
محدوديت كه نداريم اگه داشت كه نميومدم اينقدر اين شاتل مارو محدود كرد كه ديگه فرار ميكنم هرجا بخواد قانون fair policy بزاره !!
ساعتش هم آره از 1 هست تا 9 و خوبيش نسبت به شاتل اين هست كه تو ساعات اول مثل شاتل افت سرعت نداره !! يادش بخير شاتل بوديم تا ميرفتيم تو شبانه دانلود بخوره تو سرش web هم نميشد browse كرد چه برسه به ...
در مورد سرويس ها بستگي به مناطق مخابراتي داره آسياتك 128 رو 2 مگ نميبنده تا اونجايي كه من ميدونم اما معمولا دو برابر ميبنده مثلا 1 مگ من رو دو مگ بسته و 512 رو 1 مگ ميبنده اينو ميدونم ... در مورد شب هم سرعت real هست به خاطر همين با سرعت 512 شما شب 1 تا 1.5 گيگ دانلود داريد ... البته به نظرم 1 مگ بگير كلا 28 تومن درمياد تو ماه و قيمتش خوب هست بزنم به تخته ... :31:
من كه ازشون هديه و ... نديدم !! تاريخ قرارداد من فعلا يه روز جابه جا شده اما چون چيزي نميدن فكر نكنم فرقي داشته باشه !!
در كل من راضي هستم از آسياتك فقط بخش فني و پشتيبانيش خيلي بي ادب هستن كلا شبيه لات و لوت هاي سر خيابون هستن چند بار كار به دري وري گفتن رسيده !! اين بخشش خيلي بدتر از شاتل هست تو شاتل همه مودب هستن و هر چي بگي صداشون در نمياد بيش تر شبيه ربات هستن و يه حرفو تكرار ميكنن :21: تو آسياتك با يارو داري حرف ميزني ميگه وقتمو نگير كار دارم !!!:18:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
من يه بار گرفتم فك كنم 70 يا 80 مگ بود و چيزي از حجم بعديم كم نكرد يا من دقت نكردم ( چون كلا حجمش كم هست به چشم نمياد زياد ...)نقل قول:
دوستان سلام این شارژ موقت که شرکت برای3 روز میده ایا بعدا از شارژ ادم کم میشه منتظر جوابم
دوست من خيلي دلايل داره شما بهتر هست با برنامه هاي خاصي كه حجم مصرفي رو كنترل ميكنن ببينيد مصرفتون چه قدر هست ... در ضمن از سايت زير مصرفتون رو نگاه كنيد :نقل قول:
من سرویس 5 گیگ دارم شب تا صب هم دانلود رایگان ، اما نمیدونم چجوریه حجمم سریع تموم میشه !!! خیلی سریع تا الان دوبار حجم خریدم !
ببينيد برنامه هاتون خودشون رو آپديت نكنند يا مثلا windows update رو غير فعال كنيد .کد:http://report.asiatech.ir/netbill-holder/user/login/
سلام ببخشید یه سوال دارمممم
من 128 گرفتم از آسای تک به من گفته بودن واست 4 مگ آپ میکنیمم .... من ازشون 3ماهه 128 گرفتــــــــــم ولی سرعت روز من 100 150 و شب من زیر 20 هستش !! چرا ؟ مگه نگفتن 4 مگ ؟ زنگ زدم الان میکن برو فایر وال آنتی ویروس آف کن با نمیدونم چی چی تا سرعتت خوب شه ... نمیدونم شدنی هست .. نیست ... چجوریه !!! مسی میشک وزد جواب بدین تا یه فکری بکنمم