دادا این وبلاگو نگاه کن ببین بدردت میخوره یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دادا این وبلاگو نگاه کن ببین بدردت میخوره یا نه
من اگه یه شهر مثل شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه سیمزم دانلود کنم کجا باید بریزم تا این شهر رو تو بازی ببینم؟
راستی اگه کسی پکیج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خواست میتونه از لینکی که گزاشتم DL کنه لینک مستقیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالشو ببر
من یه مشکلی دارم !
چندتا میزو مبل دانلود کردم اما واسم فایلشو اجرا نمیکنه تا بتونم با لانچر نصبشون کنم !
اینجوری میشه :
به نظر میاد مشکل جدی نباشه مثلا چیزی نصب نیس یا ...
لطفا راهنماییم کنین :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شاید پسوند فایلها packages هست که باید به پوشه packages-mods کپی کنیدنقل قول:
بابت لینک داده شده هم ممنون :11:
خواهش میکنمنقل قول:
اما این فایل ها پسوندشون سیمزپک هست که باید از طریق لانچر بشه
راستش قبلا مشکلی نداشت اما نمیدونم چرا یکدفه اینجوری شد :18:
کسی چیزی در مورد سیمز آنلاین میدونه؟ من تا یه جا هایی رفتم ولی میگه بازیتو باید رجیستر کنی سریال نامبری میخواد که تا حالا استفاده نشده باشه. اگه آنلاین میشد بازی بکنیم و همه پک شوتایم رو داشتیم میشد من سیمز شما رو به خونم دعوت کنم. این چیزایی که میگم رو من توضیحاتشو تو خود سیمز دیدم فقط نکته مهم سریال نامبره.
اینم یه عکس از کنسرت سیمزم که تو سایت اصلی سیمز 3 که نمیشه آپلود کرد به خاطر رجیستری. میبینین مردم میریزن کنسرت منو ببینن
من عضو شدم تو سایت لاگ این میکنم ولی نمیتونم تو بازی لاگ این کنم
من از این روش رفتم ولی فقط تا ورژن 1.0.631.00002 اپدیت شد بالاتر نمیره:42:نقل قول:
برای بازی کردن پک ها حتما باید سیمز را آپدیت کنید.نقل قول:
خوب چون تو منوی انتخاب کشور ها ایران نداشت پس ip ایرانو نمیشناسه اگه ***** شکن داشته باشی میتونی لاگین شی وگرنه نمیتونی تازه آنلاین بودن وقتی سریال نامبر استفاده نشده نداری زیاد فایده نداره اگه داشته باشی بعد بازی آنلاین واست قشنگ میشهنقل قول: