جواب ندید هم ممنون هستم ولی اگر افتخار بدید بیشتر ممنون میشم.نقل قول:
جواب ندید هم ممنون هستم ولی اگر افتخار بدید بیشتر ممنون میشم.نقل قول:
سلام دوستان
من نتونستم جواب سوالم را پیدا کنم به همین دلیل دارم مطرح می کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من یک ضبط پایونیر 6350sd خریدم . وقتی تمامی تنظیمات شامل ساعت و اکولایزر و ... را انجام میدهم وقتی ماشین را خاموش کرده و دوباره روشن می کنم تمامی تنظیمات دوباره به حالت اول برمی گرده . بدتر اینکه وقتی از طریق usb فایل صوتی مورد نظر را گوش می کنم با خاموش و روشن شدن ماشین دوباره به اولین فایل صوتی در اولین شاخه usb میره که واقعا زجر آوره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست خوبم.ممنون از محبت شما:11:نقل قول:
متريالهاي مورد استفاده تو cone ها مختلفن.از كاغذ گرفته تا Kevlar كه ازش تو جليقه هاي ضد گلوله استفاده ميشه.
ووفرهاي با جنس كاغذ بهترين متريال براي ميد باسها هستند. وبراي ساب ووفرها و بقيه درايورها Kevlar بهترين پاسخ رو به فركانسهاي پائين داره.اگر ديدي جنس ووفر اسپيكري از Kevlar ساخته شده بدونيد كه ميتوانيد صداي باس بسيار عالي ، Rich&Debth رو گوش كونيد.
كاملا درسته:8:نقل قول:
تعجب ميكنم چرا من اين پست شما رو نديدم. خيلي شرمنده شدم.:11:نقل قول:
پاسخ بلي هست.البته براي اسپيكر استفاده بشه بهتره چون زماني كه امپدانس كم ميشه توان خروجي بالا ميره،لذا تو آمپليفايرها كلاس A/B كه ذاتا داغ ميكنن اگر شما با نصب ساب ووفر روي لود 2 اهم فشار زياد به آمپ بياري ممكنه با پروتكت كردن مكرر مواجهه بشيد.
البته آمپاي با طراحي فوق العاده بالا و پيچيده مثل پايونير GM-944 اين مشكل بوجود نمياد.
كي براتون نصب كرده؟پخشها دو تا سيم برق دارن.يكي قرمز يكي زرد رنگ،اگر سيم زرد رنگ رو وصل نكني اين مشكل پيش مياد. اين سيم وظيفه اش نگهداري از اطلاعات ذخيره شده پخش مثل ساعت،اكولايزرها،كانالهاي ذخيره شده راديو و ...رو به عهده داره زماني كه اتوموبيل خاموشنقل قول:
ممنون بابت راهنماییون.نقل قول:
باید برم بهش نشون بدم . انشاالله که اینطور باشه و مشکلم حل بشه. ناگفته نماند که سوکت برام گذاشت و دیدم که همه سیمها را به سوکت وصل کرد و زد.
البته بعید نیست چون طرف وارد نبود . حتی بهش گفتم چطوری ضبط خاموش میشه نتونست یادم بده. (البته هنوز بلد نیست خاموشش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.)
یه سوال دیگه داشتم. اگه بخوام با خاموش و روشن شدن ماشین ضبط اصلا قطع نشه چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و آیا ضرری هم داره و اگر مشکلاتی پیش نیاد باید چه کار کنم که به این صورت بشه ؟
با تشکر فراوان
خواهش ميكنمنقل قول:
اگر كليد جداگونه SRC نداره خود كليد ولوم رو فشار بده و چند ثانيه نگهدار.
نه مشكلي نداره.ولي بهتره قبل از استارت زدن پخش رو خاموش كني:46:
سلام خدمت دوستان متخصص
من چند تا سوال دارم.
1- ضبط و باند تا 250 تومن برای 206 چه چیزی خوبه ؟ ( بهم گفتن 718 خوبه بیشتر دنبال یه ضبط هستم که فقط یو اس بی و aux داشته باشه دیگه هیچ چیز دیگش مهم نیست برام )
2- ضبط که عوض بشه پنل زیر راهنما و نمایشگر بالایی از کار میوفته ؟؟ اگه نه پس بفرمایید با چه ضبطی سازگاری داره
3- سوال آخر و تقریبا مهم تر از همه, تو شیراز یه جا که حرفه ای باشن و بتونن همه چیزش ( پنل و نمایشگر ) رو درست وصل کنن و قیمتاشونم مناسب باشه و جنش تقلبی ندن لطفا بهم معرفی کنید.
با تشکر فراوااااان
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه امپ واسه داریو کردن دو جفت اینفینیتی کاپا معرفی بفرمائید که هم کیفیت پخش کاپا رو داشته و هم قیمت مناسبی داشته باشه . البته یک جفت باند عقب رو بعدا اضافه می کنم فعلا قصد خریدباند جلو و امپ رو دارم . پخش هم 7016 هست.
به نظر دوستان اگه واسه استیج جلو کاپا و واسه عقب p953 رو بردارم ترکیب بهتری هست یا دو جفت کاپا(یا دو جفت JBL)؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
حمید جان سلام
ممنون بابت راهنماییتون
مشکل از سیم کشی بود. (البته رنگ سیم قرمز سوکت را به رنگ زرد ضبط و زرد را به قرمز وصل کرد و خوب شد)
یه سوال دارم اینکه توی تنظیمات 6350 قسمت هایی که به قول نصاب میگفت مربوط به ساب و غیره هستش را نباید زیاد کنی وگرنه به باند اصلی پراید ضرر می زنه .
من خودم وقتی این تنظیمات را بالا می برم احساس می کنم صدای باس بهتر و بیشتری داره ولی نصاب می گفت این گزینه ها برای موقعی هستش که آمپلی ببندی و گرنه ممکنه به باندت آسیب برسونه.
آیا این حرف منطقی و درست هستش؟
ممنون
سلام امروز به لطف آقا حمید گل و راهنمایی های خوبشون و انتخابشون:11: :11: رفتم کامپ هرتز سری energy مدل ESK 165 خریدم. اینم عکسشه 1 سالم گارانتی داره واقعا از آقا حمید ممنونم کلی به من لطف کرد :40: :11: :8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
بودجتون خيلي كمه
چه مدلي از اينفينيتي كاپا رو ميخواهيد بگيريد؟كامپوننت يا كواكسيال؟تا چه مقدار مي خواهيد هزينه كنيد؟نقل قول:
خواهش ميكنم.نقل قول:
اگر شما ساب ووفر رو نصب نكرده باشيد كه نميتونيد استفاده كنيد؟متوجه نميشم؟
به هر حال اگر تو ولومهاي بالاي 30 صداتون ديستورت ميشه نبايد زياد روش زوم كنيد ممكنه صدمه بزنه.
خواهش ميكنم آرش جان.مباركت باشه،من كاري نكردم فقط وظيفه ام رو انجام دادم و خوشحال هستم خدمت كوچكي براي دوست داران صداي با كيفيت انجام دادم.اميدوارم راضي باشي:11::11:نقل قول: