اینترنت ساعتی برای سیمکارتهای دایمی برداشتن!. ولی یسری تفاوت در بعضی از بسته ها قائل شدن. مثلا بسته 3 گیگ 13 تومن اعتباری در دایمی 4 گیگ 13 تومن شده
Printable View
اینترنت ساعتی برای سیمکارتهای دایمی برداشتن!. ولی یسری تفاوت در بعضی از بسته ها قائل شدن. مثلا بسته 3 گیگ 13 تومن اعتباری در دایمی 4 گیگ 13 تومن شده
من یک بار قبلا ( خیلی قبلا :دی ) با کد های ussd بسته 1 ماهه خریدم و از کارت بانکی پرداخت کردم و مالیات هم کم نشد ! بعد اون دیگه بسته فعال نکردم :n02:نقل قول:
بسته نیم ساعته هم حذف شد انگار!
دوستان چجوری میشه از ظاهر دکل فهمید که نسل 3 هست یا 4 . یه دکل اطراف ما روی اوپن سیگنال نشون میده اما هنوز وارد شبکه نشده. اگه تصویری از دکل 4جی بزارین ممنون میشم.
بسته نیم ساعته؟ایرانسل بسته یک ساعته داره ولی نیم ساعت اصن تا حالا ندیدم!نقل قول:
سوال دوم هم منم همین سوال رو دارم از انجمن اگه میشه یه اقای گلی بیاد و جواب بده :n02:
اگه در پشت سکتور های دکل ۲ تا چهار جعبه باسه تری جی و فورجی اگه ۲جعبه باشه تریجینقل قول:
Sent from my ME371MG using Tapatalk
از خنده مردم يعني[emoji16]نقل قول:
از وسط نصف ميشه يعني چي
مگه مجبوري چيزي كه اصلا اطلاعات نداري تو جمع بگي
از وسط هم نصف نکرده 3.5 کیلو پرتقال داشته که به هر کدوم 1.9 کیلو داده . از جیب هم گذاشتهنقل قول:
سلام
یکی از دوستان sxt lte میفروخت
لطفا ی پیام به من بده لازم دارم
از راستین بازار هم برش داشت کلانقل قول:
خرید محدد هم نداره
تف تو این زندگی!!
دیگه تو 6 ساعت حداقل 10 گیگ رو باید میگرفتنقل قول:
انصافا همچین چیز گرون قیمتی به چه دردتون میخورهنقل قول:
اگه واسه وبگردی نت میخواین که هات اسپات گوشی هم جواب میده
به غیر از واسه دانلود صرفه اقتصادی نداره که اونم با زیاد شدن کاربرا فرقی نداره آنتن دارین یا ندارین
این آنتی که راستین می فروخت در بدترین حالت 70 هزار با تمام هزینه ها پولش نبود خودتون از علی اکسپرس هم می تونید بخرید
علی آقا مبین نت هم یه مودم داره که از باند 42 پشتیبانی می کنه airmaster 3000Mنقل قول:
البته متاسفانه ایرانسل فقط به مودمهای خودش اجازه اتصال به شبکه تی دی رو میده و الا مودمش آنلاکه
اینم وضعیتی که مودم فقط برای 2 سه ثانیه به شبکه وصل میشه و بعدشم اخراج میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند ثانیه بعدش
برای یکسری پروژه باید جایی برم که تلفن با زور خط میده و چون این مدل برد و گیرندگی بالایی داره برای اتصال به دکل نیاز دارمنقل قول:
----------
در ضمن یکی از دوستانم با مودم های معمولی تقریبا 20 مگ سرعت میگیره و دوست دیگری با این حدودا 70 مگ
دیگه آنتن میخواین چیکار بسته های محبوبش و جمع کرد
بسته های شبانه رو هم جمع خواهد کرد
برای شادی روح بسته های زیر صلوات بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تلاش ایرانسل برای بدنام کردن خودش وصف ناپذیره :n01: فعلا خوش باشه با گرون فروشی و حذف بسته های خوبش ، ولی واضحه با طمع به مشکل میخوره در اینده ...
من نمیخوام از ایرانسل طرفداری کنم ولی همین الانم هم از لحاظ پوشش دیتا و قیمت دیتا از دو تا اپراتور دیگه خیلی بهترهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان مودم E3372 4G را برای دانلود از ایرانسل پیشنهاد میکنین ؟ از دوستان کسی هست که از این مودم استفاده کنه و راضی باشه ازش ؟
شبانشو بعید میدونم حذف کنه چون دیگه نمیخوان اونقدرام از اپراتورای دیگه عقب بیوفتن و اگه این کارم کنن کلاسشون باطل میشهنقل قول:
وقتی بسته های دیگه شو به این راحتی حذف کرد و هیچ مقاومتی نکرد دیگه بعید به نظر نمی رسه تحت فشار شبانه هاش رو حذف کنه یا اونقدر گرونشون کنه که به صرفه نباشهنقل قول:
دوستان شما فقط چند هزار یوزر اینجا رو نبینید 90% مشترکین ایرانسل نمی دونن شبانه هست اصلا یا دیتا مورد نیازشون شاید کمتر از ماهی 20 گیگ ب باشه .
شبانه هم مازاد پهنای باند هست همه خوابن کیفیت مهم نیست فقط مثل گرگ می ریزن روی دانلود برای ایرانسل فرق نمی کنه شاید گرون کنه حذف نمی کنه تغیر تعرفه مطمنا خواهد داشت .
در مورد تعرفه کل دنیا 4g خیلی گرونه اصلا قابل قیاس نیست اینترنت ثابت با قابل حمل تعرفه های ایرانسل با این سرعت های که میده منطقی هست
من خودم دکل دیدم که حتی سکتور هم نداشته ظاهرا ولی هم ترجی بوده و هم فروجی ( البته دکل های کوتاه )نقل قول:
فکر کنم یه دکل دیگه دیدم که یه سکتور داشت ولی هم ترجی داشت و هم فورجی
بله.کاملا درسته.نقل قول:
Sent from my ME371MG using Tapatalk
تست 3G ایرانسل با 5 تا آنتن پر :|
همین که ما اومدیم سمت ایرانسل هم سرعتش داغون شده هم بسته های خوبش رو حذف کرده :n35:
من فکر کنم شبانه رو حذف نکنه به این دلیل که شب پهنای باند اضافه می یادنقل قول:
نیازی بهش نداره
اگر همین بسته ها رو هم نفروشه پهنای باندش فروش نمیره تو شب
طرف خودش زورش میاد پول خرج مودم کنه یا به هردلیلی امکان استفاده از اینترنت با کیفیت 3g-4g رو نداره راه افتاده توی تاپیک های سه تا اوپراتور هرکی سوال راجع به خرید مودم ,آنتن و ینترنت 3g-4g داره میگه پولتو حروم مودم نکن چهار سال پیش این بسته رو داشته الان نداره ممکنه دو سال دیگه هم این یکی بسته رو حدف کنه مودم و آنتن نخر میری جهنم .
دوستان تو سونی با چی میشه فهمید گوشی رو فورجی پلاس هست و باند اطلاعات رو فهمید؟ کد مخفی نداره؟
Sent from my F8332 using Tapatalk
کپی از کامنت قبلی خودتونه این پستو تو کلیپ برد نگه میدارین ؟نقل قول:
فکر کنم همه فهمیدن وضع مالی شما توپه
من فقط حقایقو یادآوری می کنم و تفنگ تو شقیقه کسی نذاشتم که آنتن و مودم نخره
هر کی خودش صاحب اختیاره و خودش عقل داره که آزادانه تصمیم بگیره
سلام
اگر تاپیک از مسیر خودش خارج بشه پست های خلاف قوانین انجمن پاک میشه
موفق باشید
یکی از دوستان که تو ایرانسل مدیره دو سه هفته پیش میگفت قرار تعرفه ها و بسته ها رو طوری تغییر بدن که دانلودر ها برن سمت TD. حالا اینکه این چه سودی برا ایرانسل داره رو من خیلی نمیفهمم. بعیده که فقط بخاطر فروش مودم باشه احتمالا سیاستیه که از جاهای بالاتر تعیین شده
فهمیدی به ماهم بگو :n02::n09:نقل قول:
نظر شخصی:نقل قول:
به نطرم TD باید بشه مثل ADSL
تعرفه ارزون و متنوع
ولی سوالی که پیش می یاد اینه که ایرانسل چرا TD رو راه اندازی کرد در صورتی که هنوز FDD کامل نشده و شاید بشه گفت از تمام ظرفیتش هم استفاده نمیشه!
اینترنت خیلی خیلی پرسرعت ایرانسل
یاد وایمکس خدا بیامرز افتادم
به پشتیباتیش پیام داده بودم که وضع اینطوره،دیروز زنه زنگ زد که کی مامور بیاره گفتم امروز ساعت ۱۱،فک کنم منصرف شدن گفتن مشتری زیاد پررو میشه ولش کن
عع یعنی نشون نمیده؟؟ من انتنم رو سونی یدونه کمتره فک کنم رو فورجی پلاس باشه حدود 6 مگابایت سرعت دان میگیرم رو گوشی! ولی مودم 3مگ به زور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Send from my Xperia XZ using Tapatalk
حدودا چند وقته که نامحدود شبانه ساعتی میفروشه ؟؟نقل قول:
دو سالی گمونم هستنقل قول:
Send from my Xperia XZ using Tapatalk
اینم بگم که قبلن تایمی نبود ۶۰ گیگ خالص رو میشد از ۲ تا ۸ دان کرد ولی بعد ها زمان دار شد
خوب این پست رو واسه یکی از دوستان نوشتم
گفتم اینجا هم بزارم
یک دستگاه SXT LTE خریداری کردم ۳ روز پیش مقایسه رو براتون میزارم اینجا
نقل قول:
این SXT LTE رو الان تست کردم البته بالا پشت بوم نه تو همین داخل خونه تست کردم چون من امکان بیرون نصب کردن رو ندارم
ولی داخل خونه نسبت به مودم B315 Huawei به این صورت هست
سرعت رو هواوی ۷-۸ مگ
سرعت رو میکروتیک ۳۲-۳۱ مگ
آنتن اینجا خیلی ضعیف هست مودم فقط یه چراغش روشن میشه
این میکروتیک ۴ تا از ۵ تا چراغش روشن میشه داخل خونه البته هنوز SNR زیاد نیست داخل خونه اگه زیاد بشه سرعت باید بالاتر بره
فکر کنم اگه بیرون نصبش کنین خیلی بهتر جواب بده
البته به کار من نمیاد چون من TD-LTE ایرانسل هم دارم اون تا ۴۰-۴۱ مگ سرعت بهم میده و منم امکان این که پشت بوم نصبش کنم این دستگاه رو ندارم
به نظر خوب میاد :)نقل قول:
تفاوت محسوسی با مودم داره
از کجا و با چه قیمتی خریداری کردید؟
کلاً سیاست تمام اپراتور های دنیا این هستش که ترافیک رو از سکتور های موبایل کم کنند.برای همین هستش که سرویس وای فای عمومی رو راه انداختن.
کلاً سیاست تمام اپراتور های دنیا این هستش که ترافیک رو از سکتور های موبایل کم کنند.برای همین هستش که سرویس وای فای عمومی رو راه انداختن.
نقل قول:
آره تفاوتش خیلی زیادهنقل قول:
این دستگاه بیشتر واسه جاهایی هست که سیگنال ندارن که وقتی رو پشت بوم نصبش کنی ۱۰۰٪ سیگنال میگیره از فاصله دور
بعد از ۲ ماه گشتن بالاخره یکی پیدا کردم که چند تا موجود داشت از اون خریدم
حبف که من نمیتونم رو پشت بوم نصب کنم!
من با مودم الان سرعتم 50 تا 60 هست . به نظرت اینو بگیرم چقدر فرق میکنه سرعتم؟نقل قول: