خو یه بار با همسایتون چک کن ببین میشه بازی کرد یا نهنقل قول:
مطمئنی بعد 8 گیگ اومد روی 30 تا 50
اینجوری باشه بد نیست.
Printable View
خو یه بار با همسایتون چک کن ببین میشه بازی کرد یا نهنقل قول:
مطمئنی بعد 8 گیگ اومد روی 30 تا 50
اینجوری باشه بد نیست.
سلامنقل قول:
ای پی رو به چه صورتی عوض کنم؟
سپاس
با ریستارت کردن مودم.(خاموش روشن)نقل قول:
یه راه دیگشم اینه که مودم رو روی حالت Bridge ببرید و Save کنید. بعد دوباره pppoe کنید و save کنید
این فرشاد کتک میخواد تا یه ای پی خوب جواب بده انقدرررر میاد ازش تعریف میکنه تا نابود شه :n24: :n09:
ینقل قول:
یعنی اکانتینگ برات از کار افتاده؟:n13:
سرعتت با idm چنده؟
با سلامنقل قول:
اونکه بازی نمیکنه که بگم بازی کنه ببینه لگ میشه یا نه البته call of duty 6یا همون بازی آنلاین mw2 رو داره بازی مینه میگه هیچ موقع لگ نیست ولی بازی dota2 نداره که سرور خارجی هست
نه از کار نیفتادنقل قول:
5.233 گویا خراب شد
اینم تست الان ولی از گفتن ipمعذوریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود پلیز
حذف شود لطفا
ibs رو آپدیت کردن الان گیت ویم عوض شده قفل شده رو 37.221 گیت وی های فری هم کلا رفتن دیگه:n21:
قبلا هم زیاد قفل میشدی روی 37نقل قول:
نگران نباش باز درست میشه:n02:
نه ایندفعه فرق میکنه تقریبا 1ساعت نت قطع شد بعد وقتی وصل شد دیدم ورژن ibs تغییر کرده و دیگه خبری از اون گیت وی ها نیستنقل قول:
بخاطر ibs فکر نکنم باشه چون من قطعی نداشتمنقل قول:
ولی احتمال داره گروهتونو جمع کرده باشن مثل گروه قبلیمون:n02:
چرا بابا ibs برا همه آپدیت شده قبلا T220 بود الان شده T222نقل قول:
منظورم این بود قطعی بخاطر ibs نبودهنقل قول:
یه چند روزی برا امتحانات دارم میام اهواز و خونه نیستم ... شانس گند من الآن کیفیت نت بهتر شده :n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار تو آپدیت جدید ibs ردیف night هم سرعتشو بالا بردن چون الان روی گیت وی لاک هستم و سرعت اسمی نشده:n19:
تا ساعت 2 اسمی میشهنقل قول:
پس چرا من که قبلا رو گیت وی های لاک میموندم راس ساعت 1 اسمی میشد؟نقل قول:
الان روی همون ipهستم ولی اسمی نشده:n13:
شایان انگار انداختنم تو گروهی که تو هستی همون ipهایی که برا تو میاد برا منم میاد
سرعتم اسمیه! البته خودم قطع و صل کردم ببینم چطوریه :n02:نقل قول:
برا منم اول یک اسمی میشد اما هر شب داره میره جلوتر الان رسیده به حدود ساعت 2:n09:نقل قول:
مگه میدونی من چه گروهی هستم؟ الان چه رنجی برات میاد؟
آره میدونم:n10:نقل قول:
تو گیت وی 78.39.143.21 هستی که آی پی های تک رقمی برات میاد:n19:
نه من 2.185.0.1 هستمنقل قول:
نه این گیت وی تو نیست گیت وی سومیه نه دومینقل قول:
توی مودم دیفالت گیت وی رو زده 2.185.0.1نقل قول:
الان تو هم اومدی 2.185.0.1؟
آره همینجا اومدهنقل قول:
البته 46 و 37.221 هم میاد
این گروه با گروهی که دیروز توش بودم تفاوت کوچیکی داره و اونم وجود گیت وی های فریه مثلا تو اون گروه تک رقمی با گیت وی فری برام میومد ولی الان نمیاد
فکر کنم کل گروهتون رو منتقل کردن به گروه ما چون پینگ 4.2.2.4 که 140 بود شده 300 و پینگ 8.8.8.8 که 100 بود شده 200 به بالا
اما تایم اوتی که تک رقمی ها ابتدای برقراری کانکشن میدادن کمتر شده بخاطر همین کلا کیفیت صفحه باز کردن بهتر شده
2.185.6x و 7x هم هستنقل قول:
شایان نمیدونم جریان چیه ما باید همیشه هم گروهی باشیم!!!؟؟؟:n02:نقل قول:
سرعت که اسمی نشد کجا گفتی اسمی میشه؟
آره 6x هم میاد
فکر کنم مخابرات ما رو دوست داره میندازمون گروه های خوب و سفارشی:n19:نقل قول:
اره سرعت نمیدونم امشب چرا هنوز اسمی نشده البته من چندشبه سرعتو چک نمیکردم چون دانلود ندارم
اما این یکماهه هر شب داشت دیرتر اسمی میشد جوری که از 1 رسیده بود به 2 فکر کنم مخابرات دیگه بیخیالش شد و شیرشو باز کرد ملت حال کنن:n19:
حال کردی شایان پاقدم من خیر بود افتادی تو گروه سفارشی:n19::n05::n06:نقل قول:
بابا تو خو تازه اومدی هنوز عرقت خشک نشده بزار از راه برسی بعد صاحب خونه شو:n19::n09::n16:نقل قول:
حالا برگشتی روی dslam قبلیمون یا با بی رس اومدی؟
نمیدونم فکر کنم dslam رو عوض کردن تو اون یک ساعت که قطع شد احتمالا بخاطر اون پرش لینک ها ولی مشکل پرش لینکش حل شده بود فقط صبح ها چند بار لینک میپروندنقل قول:
سلام. نت واسه شما هم قطعه؟؟؟؟
اگر اپلودت شده 512 امدی dslam قبلیمون چون من اپلودم 512 هستنقل قول:
من قبلا با سرعت 260 ویدئو 1080p از یوتوب پخش میکردم الان دارم ویدئو 1440p میبینم از یوتوب:n19:
نه برا من ظهر قطع شد یکی دو ساعت بعدش که وصل شد گروهم عوض شده بودنقل قول:
احتمالا dslam شما هم خراب شده باید بمونی تا عوضش کنن
نقل قول:
نه اینجور نیست وقتی پورتو وصل میکنن خط میفته رو دیفالت الان دیفالت اهواز رو 1مگه آپ استریمش مال تو رو کم کردن وگرنه دیفالتش رو 1مگه
دوستان اینجا چت رومه یا تاپیک ADSL مخابرات خوزستان؟؟
جز دو نفر من تک و توک هر چندصفحه یه پست میبینم!!!
از ساعت 6 قطع. لینک ثابته ولی نت نیست.نقل قول:
پس امشب نت مالیده.
از کجا میشه تشخیص داد کدوم گروه هستم؟
آره اینا نمیدونم جریان چیه هی dslam هاشون خراب میشه انگار جنس ارزون میگیرن سریع خراب میشننقل قول:
اگر dslam رو واستون عوض کردن گروهت هم عوض میشه
اخه من یکماهه پیش رفتم روی 2 مگ بعد باز برگشتم 10 مگ ولی اپلودم همون 512 موندنقل قول:
پشتیبانی هم گفت ما یه پروفایل 10 مگ داریم که همینه