ببخشید بازی همراه کینکت اصله؟
ببخشید بازی همراه کینکت اصله؟
بله اورجینالهنقل قول:
ببخشید چه جور تشخیص بدم؟بازی کپی نندازن بهموننقل قول:
سلام.نقل قول:
بله اسلیم یه کوچولو ارتقاء پیدا کرده در مورد سرمایش(Cooling) و وزن و ابعاد کمتر.اما در توانایی و عملکرد با الایت و آرکید مو نمیزنه و هیچ فرقی ندارن با هم.الایت و آرکید از اواسط 2008 به بعد با مادربورد جاسپر ارائه شدند و هیچ مشکلی نداشتن.تقریبا ً میشه گفت از سال 2009 به بعد مشکل سه چراغ شدن بخاطر گرم شدن بیش از حد دیگه پیش نیومده!یا لااقل جایی گزارش نشده!!!!!!!
شما اگه الایت و آرکید پیدا کردی، شک نکن و بخر.(بهیچ عنوان ضرر نمیکنی) ولی اگه تصمیم به خرید اسلیم شد باید بدونی درایوش چیه که لااقل بشه کپی خورش کرد!!!میتونی از لینک زیر بهره بگیری بشرطی که پلمب کنسول....:13:
کد:http://forum.gameemag.ir/d9-86-d8-ad-d9-88-d9-87-t-543.html
اگه آپدیت 13146 داشبورد رو دارین Lt1.1 به هیچ دردتون که نمیخوره!!!!!برای این آپدیت فریمور 1.9 رو باید بریزید .دوستانی که میخوان فریمور بریزن و تجربه اولشونه.خواهشن یادتون نره که قبل از هر کاری بسم الله بگین:31: بعدشم جون هرکی دوست دارین DVD Key رو فراموش نکنیدا!منظورم همون فایل Dummy.Bin هست که با جانگل فلاشر میگیریدش!!!اگه این فایل رو داشته باشید هر بلایی سر کنسولتون بیاد باز میشه دست به دامن کسی شد!بدون فایل Dummy کنسولتون یه دی ودی دی پلیر سادست!اگه احیاناً اشتباهی کنید.کار بنظر ساده میاد.ولی دقت هم میخواد.مراقب باشید.نقل قول:
یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )
منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟
بازی هایی که ap 2.5 دارن رو وقتی فریمور 1.9 ریختین دوباره باید با abgx پچ کنید!حتی اگه قبلا ً خودتون پچش کرده باشین.یا پچ شده خریده باشین.یعنی اگه قبل از آپدیت فریمور بازی رو میتونستید اجرا کنید الان دیگه نمیتونید.منظورم همون 6 تا بازیه کذایی بود که ap2.5 دارن.موفق باشید.نقل قول:
دوستان من LT 1.9 ریختم ولی بازی NFS HP رو وقتی میره تو بازی دیگه بیرون نمیاد . کلا تو بازی نمیره فقط یه صفحه سیاه میاد . مشکل چیه ؟
سلام به شما البته حق دارید صفحات این تاپیک زیاد شده و دوستان هم عمدتا ً سوال و جواب هاشون تو همین تاپیک جمع میشه.واسه همین حتی اگه اینترنت با سرعت نور داشته باشید خوندن این همه صفحه:18:نقل قول:
سوالاتونو دوستان جواب دادن من یک کم اضافه میکنم سرتون درد بیاد:27:
مدلهای ایک باکس که کپی خور میشن عبارتند از
الف) کلیه مدل ها بجز اسلیم.
(تذکر 1- خرید این موارد اکیدا ً توصیه میشه بشرطی که از سال 2009 به بعد تولید شده باشن.روی جعبه مقوایی ایکس باکس یه بریدگی مستطیل شکل هست که بدنه کنسول از اونجا معلومه و دقیقا ً روی برچسبیه که تاریخ تولید کنسول رو نوشته پس بدون باز کردن جعبه میشه تاریخ ساختشو خوند. تذکر 2- این موارد بخاطر راحت کپی خور شدنشون الان قیمت بسیار بالایی در بازار دارند(البته اگه واقعا ً گیر بیارید)
ب) از کنسول های اسلیم اونها که درایوشون لایت آن با ورژن 9504 هست کپی خور میشن و بقیه رو هم الان چند ماهه که میگن در دست اقدامه برای کپی خور شدن!!(حالا کی بشه، خدا عالمه)
فهمیدن اینکه درایو اسلیمتون این ورژن هست یا نه، رو یا باید فروشنده بگه یا از روش تاریخ تولید (لینک بالا) بفهمید و یا اینکه کنسول باز شه!!!
اینها کپی خور میشن.
کنسول هارد دار خوبه چون به درایو فشار نمیاد اگه بازی رو روی هارد اینستال کردین دیسک همون بازی رو (چه ارجینال و چه کپی)رو داخل درایو میذارید ولی در این حالت اصلا ً دیسک نمیچرخه فقط برای حق کپی رایته!!!)
باید بگید ساکن کجا هستید تا دوستان بگن از کجا میشه خرید!!!
کینکت رو امروز از شهرک غرب تهران پرسیدم گفت 195 تومن و داره گرونتر هم میشه!!!
جاسپر مادر برد خوش نام کنسول ایکس باکسه (قبلیش فالکون بود که از سال 2009 به بعد دیگه تولید نشده)که مشکلات سه چراغ شدن رو مرتفع کرد.کنسول های سال 2009 به بعد(همون آرکید و الایت ها) عمدتا ً از این مادربرد دارن و برای همین تاکید میشه که کنسول تولیدی از تاریخ 2009 به بعد رو بخرید.حتی اگه بفکر کپی خور شدنش نیستید.مادر برد اسلیم یه اسم جاسپر نیست اسمش ترینیتی هست که با جاسپر از نظر توانایی زیاد فرق نمیکنه!!!شایدم بکنه:10:.(توصیه مهم تر پست اول همین تاپیک رو حتما ً بخونید.)
فقط بدونین که :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کینکت ها دیگه داخل کارتونشون مثل شکل بالا بنفش نیست . رنگشون سفیده
یه وقت به فروشنده بیچاره مشکوک نشین الکی :31:
ها ؟من باز نفهمیدم :دینقل قول:
اگه آپدیت 13146 داشبورد رو دارین Lt1.1 به هیچ دردتون که نمیخوره!!!!!برای این آپدیت فریمور 1.9 رو باید بریزید .دوستانی که میخوان فریمور بریزن و تجربه اولشونه.خواهشن یادتون نره که قبل از هر کاری بسم الله بگین بعدشم جون هرکی دوست دارین DVD Key رو فراموش نکنیدا!منظورم همون فایل Dummy.Bin هست که با جانگل فلاشر میگیریدش!!!اگه این فایل رو داشته باشید هر بلایی سر کنسولتون بیاد باز میشه دست به دامن کسی شد!بدون فایل Dummy کنسولتون یه دی ودی دی پلیر سادست!اگه احیاناً اشتباهی کنید.کار بنظر ساده میاد.ولی دقت هم میخواد.مراقب باشید.
من آخرین بازی که آپدیت شد کنسولم چند هفته پیش بود با دیسک اورجینال توی کینکت آپدیت کردم همین : دی ( اسلیم )
بعد از اونم نه لایو رفتم نه آپدیت کردم ... فقط فیلم نگاه کردم باهاش :دی الان ال تی ۱.۱ میشه ریخت روش ؟!
این فایل دی وی دی کییی رو به یارو بگم بده بهم ؟! : دی
اینا اصلاْ حالیشون نمیشه این حرفا رو :|
کاور بازی باید پلمب باشه همینطور دورش پلاستیک کشیده شده باشه (نه پلاستیک با دست ها :31: کارخونه ای :46:)نقل قول:
الیته منم که خریدم بنفش بود همه اطلاعاتشم آلمانی بود :دینقل قول:
ماله بعضیا سبزه ! :21: به خاطر ریجنه این تغییر رنگ ها ؟:د ی
دوستان من اسلیم دارم نمی دونم چرا وقتی 10 دقیقه روشنش می ذارم مثل هیتر می شه فقط هم قسمتی که هواکش داره اینطوریه در صورتی که تو نمایشگاه بابام آرکید گذاشتن برای تست تلویزیوناشون از صبح تا شب یسره روشنه اصلا هم داغ نمیشه تا شب . چرا ؟
شما یه زحمت بکشید بگید ورژن داشبوردتون چیه؟کنسولو روشن کن برو به قسمت Setting و Consol Info و ورژن داشبورد رو بخون ببین چیه تا ببینیم 1.1 میشه ریخت روش یا نه.نقل قول:
شما بهش بگو ببین Dvd Key Zرو میده بهت یا نه؟رو کاغذ نمینویسه ها!!باید فلش مموری همراهت باشه تا بریزه توش(یه فایله.به اسم Dummy.Bin)
دستگاه رو کی خریدی؟شاید اصلا ً 1.1 باشه!البته هم دی وی دی کی و هم نوع فریم ور رو خودت میتونی بدست بیاری بشرطی که کنسول رو خودت باز کنی.:11:
فامیل ما هم یه دوو داشت وقتی روشنش میکرد دیگه خاموش نمیشد تا بنزین تموم کنه :31:نقل قول:
شما هم باید داشبوردت رو آپدیت کنی
هم فرمور رو
و هم بازی رو پچ کنی - این طوری مشکلت برطرف میشه .
الان كنسول دسته طرفه برا ال تي +نقل قول:
يعني معلوم نيس اپديتي كه توي ديسك ادونچرز هست چنده ؟!!؟!
من دستگاهم خامه !! اصلا باز نشده!
آپدیت بازی اصلاً چیز مهمی نیست.خام که بالاخره یه فریمور (حتی ارجینال) باید رو درایور باشه تا بتونه اطلاعاتو بخونه دیگه.مهم نیست.هر چی بوده سعی کن ازش دی وی دی کی رو بگیری.گفتم اگرم نداد یا اطفار در آورد.بیخیال.خودت میتونی بدستش بیاری.
میلاد دارم با گوشی پست میدم حوصله نقل قول نداشتم .من تموم مواردی که گفتی رو انجام دادم به غیر از گزینه آخر . دقیقا نمیدونم با abgx360 چکار کنم. اصلا کدوم فایل رو واسه این بازی آپدیت کنم .
امروز برق قطع و وصل شد رفتم ببینم کنسولم (آرکید جاسپر) خاموش نشده باشه تمام گیمی که رفته باشم پریده باشه که دیدم بعله مونیتور سیاهه :دی یهو نگاه کردم به چراغ کنسول بنفش شدم کلا :دی 3 تا چراغ قرمز بسیار زیبا مشاهده نمودم :دی
کنسولو خاموش کردم دوباره روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نیس... جریانش چیه؟؟؟
کسی نیست جواب منو بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:نقل قول:
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
نه عزیز نترس فقط یک ارور بوده برد جاسپر خطر 3 چراغه تهدیدش نمی کنهنقل قول:
اونا هم که می دیدی 3 چراغه می شدن قبلا علتش این بود که کارت گرافیک بر اثر نوسان برق یا ... از روی مادر برد جدا می شد که بازم می شد درستش کرد ولی مشکل شما فقط یک ارور بی خطر بوده .
خب پسر خودت گفتی جریانش چیه دیگه.همون قطع برق.برای بچه های همینجا هم همین اتفاق تابحال افتاده.نقل قول:
نگران نباش:20::20:
این قدر بازی سرم ریخته 9 تا رو هنوز تو درایو نذاشتم :دی
این مایکل جکسون اکسپرینس چه قدر مزخرفه واقعا پشیمونم چرا خریدم... می خوام برم بندازمش به یکی از دوستام اگه بشه :دی خودم برم جاش چند تا بازی باحال بخرم...
فورزا 4 اومده؟؟؟ اگه نه کی میاد؟؟؟
یه لینکی جایی سراغ دارین که تقریبا هر چی بازی کینکت هست رو یه چند تا عکس و یه توضیح مختصر ازش داشته باشه؟؟؟ میخوام برم یه سری بازی دانلود کنم الان 4 تا انتخاب کردم می خوام بیشترش کنم :دی
کی میتونیم بریم لایو؟؟؟ این LT+ 1.9 رو الان می تونم بریزم؟؟؟ کار خودم هست؟؟؟ بریزم مشکلی توی اجرای بازی های کپی که الان دارم ندارم؟؟؟ می تونم بعدش برم لایو؟؟؟
ممنون ;)
نه4نیومده -نیدونم.........:46:نقل قول:
یه سر به فروم بازی سنتر بزن شاید به دردت بخوره
1.9باید داشته باشی و بازی هارو متناسب پچ کنی-بله میتونی-بله خیلی راحته-فقط باید روش خاصی رعایت بکنی-بله برو لایو حال کن:31:
:11:
چیز مهمی نیست طبیعیهنقل قول:
چون cpu و gpu اسلیم نزدیک هستن به خاطر همین حرارت یک قسمت زیاده و طبیعی هست نگران نباش
توی برد جاسپر 3 چراغ چندتا معنی داره که همشم مربوط به برقه اولیش اینه که آداپتور رو درست وصل نکردی دیگه اینکه برق نوسان داشته و مشکلات برقی دیگه!
پس چرا می گن اسلیم داغ نمیکنه و ...نقل قول:
هر چیزی که کار کنه داغم میکنه..:10:اسلیم هم داغ میکنه ولی دلیل اینکه میگن داع نمیکنه اینکه حرارت کمتری تولید میکنه که برد آسیبی نمیزنه..نقل قول:
خوب الایت و ارکید هم داغ نمی کنن!:5:
اقا ما یه یک هفته ایی اینجا نبودیم تاپیک 30 صفحه رفت جلو!
خبر جدیدی هست؟
از ادپیت داشبورد و اپدیت فریمور جدید خبری نشده؟
LT+ 1.9 منتشر شد چون تو Live تا آپدیت نمیکردی نمیشد بازی کرد حالا با این برطرف شد!
دوستان چه جوری میتونم آهنگ هایی که روی فلشم دارم رو منتقل کنم به هارد کنسول؟؟؟
ایکس باکس نمیشه فقط یکی از دوستام نمیدونم چه طور با ساختن Playlist تونسته بود!
حتما میشه که دوستت گذاشته بود:31:
یکی از راه هاش اینه که آهنگ ها رو روی CD رایت کنی اونم نه MP3 دقیقا CD قفل دار Audio CD بعد گذاشتی تو دستگاه ریپ کنی اون آهنگها ریپ میشن روی هارد با همین روش می تونی توی مثلا بازی فیفا 11 این موزیک های ریپ شده رو جای موزیک متن پخش کنی همین کار 5 تا اچیومنت ناقابل رو هم واسه بازی فیفا 11 براتون به ارمغان میاره ;)
بله همينجوري انجام داده بود!
آموزش کامل ریختن آهنگ روی HDD کنسول
طريقه كار :
اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...
اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه
نوشته شده توسط شهاب((catalonia)) عزیز در تاپیک Fifa 11 کنسولی
سلام- اگه یکی بن بشه دیگه نمیتونه افلابن بازی کنه؟:5:
سلام دوستان
امروز یه سر رفتم تو بازار دبی گشتم و آمار Xbox ها رو در آوردم و مدل slim 4 gig بدون کینکت بهم قیمت دادن 900 درهم ( معادل 300 هزار تومن) و البته با چونه میشه ارزون تر هم گرفت ولی نفهمیدم که درایوش چی هست و آیا کپی خور میشه یا نه؟! دیگه اینکه گشتم دنبال مدل آرکید و الیت که تو بازار فقط یه مدل بود که کارتونش این شکلی بود و تو همه فروشگاهها گذاشته بودن بالای کمد و میگفتم بیار پایین تا ببینم میگفتن تا مطمئن نشیم که الان میخوای بخری یا نه پایین نمیاریم :31: , یه جا هم پرسیدم که کپی خور هست گفت آره !! ( راست و دروغش رو نمیدونم)خلاصه آخرش نفهمیدم این آرکید هست یا نه؟ و اگه آره چرا کارتونش اینجوری هست؟ مگه نباید کارتونش سبز باشه؟ راستی این مدل هم بهم قیمت دادن 850 درهم که البته با چونه میشه 800 هم گرفت , حالا چی کار کنم به نظرتون؟ این مدل رو بگیرم یا اون مدل slim 4 gig ؟ مدل Slim 4 gig دقیقا باید چه قسمتی از کارتونش رو نگاه کنم تا بفهمم که کپی خور میشه یا نه؟ قیمت این مدل اسلیم 4 گیگ توی ایران چنده؟
اینم عکس همان مدل نامفهومی که نمیدونم چرا کارتونش اینجوری هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با dvd نمی شه ؟نقل قول:
رو dvd هم می شه audio رایت کرد که!!!
این مدل premium هست . آره کپی خور شده اگه اینو بگیری چون کپی خور شده بهتر از اسلیم هستش .نقل قول:
ولی اگه اسلیم 9504 بود بگیر حتما اون کپی خور شده . 0225 هم آخرای ه کشه اونم بدک نیست خودم دارم .
برای اینکه بفهمی کپی خور میشه یا نه باید کنسول از جعبه خارج بشه و برای اطمینان بیشتر باید کنسول باز شه .
آخه از این اسلیم بیشتر خوشم میاد , وقتی اسلیم رو از کارتون بیرون آوردم کجاش رو باید نگاه کنم که باید نوشته باشه 9504 یا 0225؟؟ یه راهنمایی تصویری اگه بزارین ممنون میشم :20:. راستی این مدل اسلیم 4 گیگ هارد میخوره که بعدا براش بگیرم بزارم روش؟ با تشکرنقل قول:
تاریخ ساخت و سریال نامبر پشت دستگاه هستش اگر تاریخ ساخت قبل از ۲۰۱۰/۷/۳۰ بوود ۹۵۰۴ و بعد از اون هم ۰۲۲۵ هستش ! ( بهترین راه باز کردن کل کنسول و خوندن فریمور از روی درایو هست )نقل قول:
بله هارد هم هست ۲۵۰گیگ مخصوص اسلیم اینجا ۱۲۰هزار تومنه !!!!!
میتونی هارد لپ تاپ ۲.۵" بگیری و هکش کنی از اون استفاده کنی .. ( البته یه مدل های خاصی از WD که آموزشش هست توی انجمن )
:11:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
البته به تاریخ ساخت این پریمیوم دقت کن ... من دوستم یکی داشت عمرشو داد به کنسول شما :41: : دی
اگه جاسپر یا فالکون بود بگیرش
سلام . ببخشید من یه بار این سوالا پرسیدم اما دوباره میگم : من 600 هزار تومن پول دارم و تا امروز نظرم رو ایکس باکس بود اما دیدم خیلی گرونه و ه ک هم نشده ( slim ) . از فروشنده پرسیدم شما بیشنهادتون بین xbox و ps3 کدومه ؟ گفت : ps3 چون یه سری قابلیتهای بیشتری داره و کلی ازش تعریف کرد !!! من فکر کردم که ps3 هم قیمتش خوبه هم به نظر بیشتریا از xbox بهتره :23: . پس برم اینا بگیرم . اگه میشه یه راهنمایی کنید که من با این پول کدوما بخرم . از عید تا حالا دارم تحقیق میکنم و هنوز به هیچ نیجه ای نرسیدم . توروخدا کمک کنین و همه تون نظر بدید .
قابلیت بشتر رو که چرت و پرت گفته !نقل قول:
هر کنسولی قابلیت های خاص خودش رو داره .
ولی از نظر قیمت و تنوع و کیفیت بازی های انحصاری و از همه مهم تر بازی کپی ، Ps3 ای که زمانی اصلا کپی خور نمیشد انتخاب بهتری هستش تا 360 .