مجددا تماس گرفتم و میگه مشکل در دست بررسی هست و به زودی حل میشه! ۲۴ ساعته به زودی حل میشه!نقل قول:
این یکی میگفت مشکل از شبکه هست. اوپراتور قبلی میگفت مشکلی در شبکه گزارش نشده!
Printable View
مجددا تماس گرفتم و میگه مشکل در دست بررسی هست و به زودی حل میشه! ۲۴ ساعته به زودی حل میشه!نقل قول:
این یکی میگفت مشکل از شبکه هست. اوپراتور قبلی میگفت مشکلی در شبکه گزارش نشده!
مودمها تقریبا یکی هستند. به نظر من 2101plus بهترین مودم هستش.نقل قول:
اون ستاره ۲۰ مربع هم برخلاف گفته برخی هیچ اعتباری نداره و ملاک همون نقشه هست. برای من هم میزد غیرفعال، درحالی که بعد از خرید متوجه شدم آنتن در محدوده بسیار خوب هست.
بله از صبح تا الان قطعه و فقط امروز نیست چند روزه اینطوریه واقعا اشتباه کردم تمدید کردم.نقل قول:
,سلامنقل قول:
غرب تهران
خدا رو شکر تا الان مشکلی نبوده، شاید دکل بخصوصی باشه ، سمت شما
امروز شرق تهران از صبح کلا tddقطعه.میگن بروز رسانی داریم.آخه چقد به روز رسانی؟
با سلام من هم دیروز به مدت 12 ساعتی قطعی داشتم در منطقه 12 میدان امام خمینی
دوستان مودم 2101 و 2101 پلاس بجز توی تعداد پورت چه تفاوت دیگه ای باهم دارن؟
من شنیدم 2101 انتن دهی بیشتر و بهتری داره.
سلام من تازه میخوام بیام رو ایرانسل تا حالا نداشتم چند تا سوال دارم
موقع خرید مودم اجباریه یه بسته انتخاب کنیم؟
بعد از انتخاب و استفاده از بسته اولیه به راحتی میتونیم بسته دیگه ای انتخاب کنیم ؟ مثلا از نامحدود بریم به حجمی
واسه نامحدود 4 مگ چند گیگ میده و سرعت به چند محدود میشه حد مصرف رد کنیم ؟
و سوال اخر تو نقشه پوشش شبکه سایت ایرانس شهر مارو نزده ولی پرسجو کردم از اشنایان میگن پوشش داره
درکل پوشش با lte فرق داره ؟ انتن های جدا داره یا نه همونه ؟ چون lte 4.5 G پوشش داره محل سکونت من
با تشکر
ستاره 20 مربع رو وقتی شماره گیری میکنی سویچ میشه رو نسل 3 ! و ممکنه تو این سویچ شدن دکل دارای td نباشه و برای همین گاها این تعارض پیش میادنقل قول:
===========
من مودم 2101 پلاس رو تست نکردم ولی به شدت از این tf-i60 راضیم ! چرا که تو زیر زمینی که گوشی رو باند 900 آنتن نمیده با مودم داره با 3 انتن tdd کار میکنه !:n26:
i60 خوبه اما من با ۲۱۰۱ انتن فول داشتم، باi60 4/5 هستنقل قول:
در مورد fdd هم با مودم جیبی huawei 5372 باز فول هست، اما این ۴/۵
بماند که مودم جیبی ریزه میزه ، ۵ مگا سرعت دان دارم با این ۲-۴ نوسانی
البته ابن موضوع فقط اشتراک گذاری تجربست،وگرنه i60 بد نیست، اما به نظر من اصلا ارزش قیمت بیشتر نداره