ولی دیروز من 110 گرفتم ولی هنوز به دستم نرسیده که ببینم اصله یا نهنقل قول:
Printable View
ولی دیروز من 110 گرفتم ولی هنوز به دستم نرسیده که ببینم اصله یا نهنقل قول:
مبارکتون باشه.تو اصل بودنش شک نکنین .فعلا بار جدید نیاوردن که احتمال وجود تقبلی بینشون باشه.من از پایتخت به مبلغ 139 تهیه کردم براشونم فرق نمیکنه که خرید قدیم باشه یا جدید به قیمت روز دلار حساب میکنن .نقل قول:
آخه یک چیزی برای من عجیبهنقل قول:
قیمت جهانیش 77$ دلاره تقریبا اگه با دلار 200 حساب کنیم بازم 139 در نمیاد هزینه های گمرک ,حمل ونقل و...
ببخشید شما استادی ولی اینی که خریدید مطمعنی اصله؟
اینم مشخصش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
قيمت دلاريش ٧٩$ هست ولي تا جايي كه يادمه اواخر تابستون بود كه وارد كردن كه دلار ارزون بود.بعدشم وقتي به تعداد خريد ميكنن حداقل٢٠٪ از قيمت فروش پايينتر خريد ميكنن.در مورد اصل وتقلبي بودن نميشه ١٠٠٪ از روي عكس قضاوت كرد حتي هاي كپي ها خيلي شبيه اصل هستن كه اصلا از رو عكس نميشه تشخيص داد ولي نگران نباشين فعلا اين مدل تقلبيش وارد نشده يا تا جايي كه من ميدونم تو بازار نيست فعلا.چون بقيمت مناسبي تهيه كردين دليل نميشه كه اصل نباشه.مگر اينكه از صداش راضي نباشين.ولي بنظر من كه خيالتون راحت باشه و خيلي مباركتون باشه.
خیلی ممنون
راستش این اولین تجربه منه در خرید هدفون بالای 10 هزار تومن
اول با راهنمایی هیا آقا رضا میخواستمCX 300ii رو بردارم ولی نامداران هر دفعه میگفت بار ما هفته دیگه میرسه (تا الان یک ماه شده)منم گفتم شاید بارش هیچ موقع نرسه :دی
با توجه به تعاریفی که شده بود همون S4رو گرفتم امیدوارم که اصل باشه
سلام
میخواستم این هدستو بخرم
Logitech Notebook Headset H110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قیمت 27 هزار تومان
واسه desktop و کارای معمولی فیلم و آهنگ و اینا
مث اینکه noise canceling هم داره که خیلی به درد من میخوره
میخوام یه چیزی بخرم که یه چند سالی دووم بیاره
کسی این هدستو داره/داشت؟ راضی هستین/بودین ازش یا ناراضی؟
یا اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگین
با تشکر:20:
با سلام خدمت شما دوستان گل بنده میخوام یه هدفون خوب بخرم حداکثر بودجه هم 30 40 هست از این این ایر ها هم میخوام که راحت تو گوش میره بیشتر به کیفیت ساخت و خروجی خوب توجه دارم تا برند خاص با توجه به تجرباتتون چی خوبه تو این رنج ؟
سلامنقل قول:
panasonic hje 300 با توجه به قیمتش تعاریف خوبی ازش شده.
سلام به همه دوستای گلم
و یه عذرخواهی واسه اینکه خیلی دیر به دیر میام
الآن هم فقط اومدم یه خبر بدم که امیدوارم خوب باشه و البته تکراری نباشه چون متاسفانه وقت خوندن پست های قدیمی رو ندارم
دیروز یک عدد آمپ fiio E7 رویت شد .... البته فروشنده گفت الآن فقط همین رو داره ( از قیافه که معلوم بود استفاده شده است ) اما گفت تا قبل از عید یک سری داره وارد میشه .... از شرکت وارد کننده بی اطلاع هستم اما فکر کنم در آینده نزدیک شاهد حضور یک برند برای آمپ پرتابل توی بازار داخل باشیم ( شاید برند سطح بالایی نباشه اما مطمئنا بودنشبهتر از نبودنش هست )
و یه خبر هم برای آقا رضای گل ... آقا مثل اینکه گرانی دلار رو هرچی تاثیر بگذاره رو هدفون شما تاثیر نمیگذاره .... از ایران رهجو بعیده واقعا :31:
همگی شاد و پیروز باشید.
با سلام و تشکر از خبر خوبتون.اولین کسی بودین که این خبر رو بهمون داد.نقل قول:
بله ایران رهجو فعلا تغیری در قیمت نداده ولی تو خرید سال 91 تغییر جزئی خواهند داشت بخاطر 100 تومان اختلاف دلار ولی در هر صورت چون خریدشون رو با دلار دولتی انجام میدن باز هم قیمتهاشون مناسب خواهد بود.
با تشکر از شما