ببخشید دوستان ای پی یادم رفته بود ویرایش شد!!
کسانی که مشکل چیز دارن
محتوای مخفی: چیز
Printable View
ببخشید دوستان ای پی یادم رفته بود ویرایش شد!!
کسانی که مشکل چیز دارن
شما کلا یه چیزیت میشه!:دی یه بار به دوستتم گفتم این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد :n08:وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!نقل قول:
اینکه گفتید دنبال راه اصلی بریم و به این فکر نکنیم که خب v..p..n بستن s....s...h میزنیم و.... خب شما بگید ما یکار کنیم؟ اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم از اول باید پشت ف..لتر میموندیم و از چیز پی ان استفاده نمیکردیم چون به هر حال الان تونستن چیز پی ان ها رو ببندن!
آیا منظورتون اینه که باید دست به کار بشیم و... خب یک دست صدا نداره مردم هنوز یک دست نشدن چاره ای نیست
من بهت اعتماد ندارم اول دستاتو از زیر در نشون بده!:دینقل قول:
port: 443
https
ip adress :proxy.freeanti.tk
use:free
pass:95102
با برنامه چیزوکسی فایر
آره چون تمام تبادل دیتا ما با سرورهای داخل ایران و مخصوصا تهرانه سرعت اونم که فوق العادست!!!:n19:ولی باقی سرورها/کشورها چون اصولا نیازی نداریم لطف کردن پهنای باندشو محدود کردن ما تشکر میکنیم!!!:n09:نقل قول:
انقدر تست میگیریم که اسپید تست خراب بشه!:دی
ساعت 5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ما کاملا دلخوش به این مقدار هستیم دیگه از این بدتر نشه یه وقت ...
خودتو میزنی به اون راه شیطون؟:دینقل قول:
البته همین الانم مشکوک میزنه مثل همیشه نیست! ولی خب همه اینها موقتی هستند و قابل بسته شدن!!
ultra surf/psiphone3/freegate/hotspot shield /tunnel bear/your freedom/JonDo/Safe IP
یه سری صرفا تغییر IP یه سری + رمزنگاری در مجموع اکثرا با امنیت متوسط!دانلودشم که یه سرچه دیگه ... البته معرفی و تشویق به استفاده از هرگونه ابزار دور زدن فیلترینگ جرمه!:n24:
این سری پیشدستی مسئولین بازتاب جهانی هم داشته اما هیچ انتظاری از اونها نمیره که کاری بکنن جدی ترین واکنش رو گروه هکرهای ناشناس داشته و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شروع کرده ارواح عمش :دی اینا هنوز قدرت دستان توانمند (+دوستان توانمند تر!)رو درک نکردند بالاخره الکی نیست که 4 سال پیاپی لقب دشمن اینترنت رو گرفتیم!... یه چیز دیگه هم میگن اینکه این مورد دائمی نیست به زودی دوباره VPN ها قابل استفاده میشه بعید به نظر میاد ...
من مخابرات ۵۱۲ دارم..ping هم با سرعت تغیر میکنه ؟
پینگ چند باشه خوبه ؟
چرا بحث به جای باریک میرسه جا خالی میده پس:n02:نقل قول:
ای چه افکار خطرناکی:n09:(تا قدرت دست اینهایی هست که یه چیزی رو سرشون دارن هیچ وقت نمیشه عادی سازیش کرد جریان ماهواره هم فرق فوکوله چون اون پ..ارازیت روی کل جهان اثر میزاره نمیتونن زیاد ور برن ولی این تا دلشون بخواد انجام میدن هیچ وقت عادی نمیشه چون اینها مخالف گردش ازاد اطلاعات هستن پس کار نهایی و اصلی همونیه که گفتی خطرناکه!
بیا خوبی کن :n02:نقل قول:
اره از عوامل چیزم:n02:(حالا باید تحت تاثیر صداقتم قرار بگیری و اشتفاده بکنی:n10:)
نمیخواد فعالیت 30یا30 انجام بدی که همینجوری برای رد شدن از چیز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسانی که مشکل چیز دارن
OpIran چی کار مثلا میخواد بکنه؟ ته تهش 4 تا سایت رو با ddos داون کنه! خسته نباشن واقعا.نقل قول:
نه این دفعه فرق میکنه. همونطور که خودت میدونی بستن چیر پی ان 1001 مشکل برای شرکت ها و سازمان ها ایجاد میکنه. دفعه های هم قبل هم که به خاطر همین موضوع بازش کردند ولی این دفعه سایت vpn.ir رو زدند. میری اونجا ثبت نام میکنی(شخص حقوقی نه حقیقی) و آدرس سرور مورد نظرتو میزنی بعد بهت اجازه دسترسی به اون سرور رو میدن!!! تازه یه پولی هم ازت میگیرن! یعنی برای استفاده از حق مسلم شرکتت باید ازشون اجازه بگیری + یه پولی هم بهشون بدی!!
این احمقا سایت رو با private ip زدن به جای اینکه پابلیک بزنن!! فقط با اینترنت ایران میتونی بری توش!
دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا تهران هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.
این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.
حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.
من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟
س ا یفون با مخابرات کار میکنه ؟
این بهتره یا چیزکسی فایر ؟
سرعت نت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب افتضاح میشه
سرعت دانلودم گاه به زیر 3 کیلوبایت هم میرسه
خیر سرم اینترنت یک مگابایت گرفتم
اصلا به سرور نگاه نکردم! معمولا سا کسم بازه و اتومات یه سرور انتخاب می کنم و بدون نگاه کردن نتیجه رو میذارم. در هر صورت بازم پینگ 28 جالبیه!نقل قول:
این برنامه ها هر کدوم مزایا و معایبی یکی امنیت کم میکنه یکی پورت باز می کنه نمی بنده یکی فقط رو اسکپلورر کار می کنه از اونی که استفاده کرده ویژگیاشو پرسیدم ببینم ارزش دانلود برای روز مبادا داره یا نه.
در مورد اون قضیه کارای خطرناک هم چون یه بار بد نتیجه داده دلیل نمیشه بازم همون اتفاق بیفته وقتی تجربه وجود داشته باشه روند حرکت های بعدی هم هوشمندانه تر میشه دستگاه فعلی انقدر خراب و غیرقابل اصلاح شده که فقط یه راه برای اصلاحش هست اونم با خاک یکسان شدن و از نو ساختنه یه سری استادیوما تو جهان هست انقدر درب و داغون میشه که دیگه بازساری توش فایده نداره فقط باید با دینامیت صافش کرد زمین برای ساخت یه استادیوم جدید باز بشه./
تا جایی که من میدونم پینگ به طور مستقیم رابطه ای با سرعت نداره!هرچند بالارفتن دیتا میتونه نویز رو هم افزایش بده و اگه کیفیت خط خوب نباشه ثابت نبودن لینک و دی سی و اینجا خطوط اشتراکی که اینم تاثیر داره!و ... اما برای پینگ شما نسبت به کدوم سرور کدوم کشور منظورته!؟ بستگی به مسیری که از اون طریق به اون سرور وصل میشی و gateway و بعدش dns و نهایتا خود سرور داره اینی که چقدر روتر تو مسیره چه بلاهایی سر یک پکت میاد تا از ایران بره و برگرده بماند!:n08:نقل قول:
کد:Tracing route to recursive1.dci.ir [217.218.127.127]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 23 ms 22 ms 18 ms 10.31.47.74
3 17 ms 15 ms 19 ms 10.31.47.73
4 17 ms 19 ms 21 ms 217.218.189.186
5 24 ms 20 ms 19 ms 78.38.245.194
6 17 ms 20 ms 18 ms recursive1.dci.ir [217.218.127.127]
در مجموع فکر میکنم اکثر کاربرها اینجا خارج بین 100 تا 300 و داخلی زیر 50 ms هستند!کد:
Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 27 ms 21 ms 20 ms 10.31.47.74
3 19 ms 19 ms 20 ms 10.31.47.73
4 18 ms 19 ms 18 ms 217.218.189.186
5 17 ms 19 ms 18 ms 10.10.36.117
6 117 ms 134 ms 114 ms 92.50.192.145
7 117 ms 114 ms 119 ms xe-1-2-0.stkm-ar1.intl.ip.rostelecom.ru [87.226.
139.57]
8 * * * Request timed out.
9 118 ms 122 ms 126 ms ae-8-8.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.200.250
]
10 120 ms 119 ms 118 ms ae-48-48.ebr3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.143.17
8]
11 120 ms 118 ms 119 ms ae-83-83.csw3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.10
]
12 * 118 ms * ae-3-80.edge5.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.13
7]
13 119 ms 119 ms 120 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
Trace complete.
شاید همین که شما میگی باشه در هر صورت سوال اینه که کاربر عادی بازم میتونه دسترسی داشته باشه ؟حالا به هر شکلی با همین تحریم شکن ملی :دی و اینکه این راه ادامه دارد ؟یا بعد از انتخابات ... با ما همراه باشید!:n09:نقل قول:
بله نصب تجهیزات جدید!و یا بهینه سازی ها!که مثل روز روشنه و اون قطعی ها و اختلالات چند وقت برای آلودگی هوا نبوده! اما نمیدونم این چطور به پهنای باند بین المللی و سرعت ارتباط داره؟!شما به قول همین بچه ها 32 تا کانکشن دانلود بذاری یا به هر نحوی با چندین app همزمان بخوای پهنای باند اشغال کنی تقریبا به حداکثرسرعت میرسی اما همه استفاده ها که این نیست و نمیشه برای همه چیز پیادش کرد + من تغییری تو gateway و کلاس ip ندیدم!یکی از دوستان بیاد اینجا خداییش!علت این محدودیت رو شفاف سازی کنه خیلی خوب میشه :دی حالا سرعت و پهنای باند خارجی برای چی باید محدود باشه؟ملت زیاد دانلود میکنن و پهنای باند نداریم و کاربر زیاد گرفتیمو و باشه قبول!تمام ارتباطات امن و پورتهای شبکه خصوصی مجازی :دی چرا باید مسدود یا بسیار کند باشه؟من هرچی فکر می کنم نمیتونم اینا رو به هم ربط بدم!!:34:نقل قول:
شبانه رو داغون کنید لطفا!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]