نقل قول:
احتمالا" صدا رو بیش از حد بالا بردین و صدائی فرا تر از توان اسپیکر پخش کردین یا اینکه آشغال:18:روی اون افتاده و به خش خش افتاده:5:
گارانتی داره؟
Printable View
نقل قول:
احتمالا" صدا رو بیش از حد بالا بردین و صدائی فرا تر از توان اسپیکر پخش کردین یا اینکه آشغال:18:روی اون افتاده و به خش خش افتاده:5:
گارانتی داره؟
دوستان یه مشکل دارم.
اگر بدونن دوستان لپ تاپ باز..
n53sv از asus دارای 2 تا کارت گرافیک هستش!
یکی از اینتل و یکی هم از انویدیا 540 ...
همه تنظیمات لپ تاپ من الان روی اینتل هستش حتی برنامه cpu-z رو هم که نصب کردم نمی فهمه اون یکی کارت گرافیک هم اصلا وجود داره..
می خواستم ببینم چطور میشه یه کاری کردذ کلیه تنظیمات بره روی اون کارت گرافیک انویدیا؟
راه حلی داره؟
یا کلا سخت افزارش طوری نیستش که قابلیت استفاده داشته باشه؟
ممنون میشم یکی توضیح بده.
سلامنقل قول:
طبق اين پست عمل كنين شايد مشكل شما حل بشه .
در هرحال من فكر نكنم ست كردن كليه تنظيمات روي گرافيك دوم كار صحيحي باشه چون علاوه بر گرماي زيادي كه آزاد ميشه مصرف باطري هم بالا ميره .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
با سلام
من کمتر از 2 هفته است که یک hp 4530 s خریدم ....
ول ی بعد از 20 min لب تاپ خود به خود خاموش میشه .....تنظیمات power option هم روی هر حالتی مگذارم باز خاموش میشه لطفا راهنماییم کنین ..ممکن مشکل سخت افزاری باشه؟
سلام دوستان
من مجبور شدم که بخاطر دلایلی xp نصب کنم روی لب تاب msi خودم!!
حالا میخواستم بدونم که من AHCI رو از بایوس غیر فعال کردم و ایکس پی رو نصب کردم
حالا مشکلی پیش نمیاد؟
من با این کار چه چیزی رو از دست دادم؟
وایا راهی نیست که من فعالش کنم و xp رو هم داشته باشم؟
مطالب فروم رو خوندم تا نصفه میرم جلو اما بعدش...
باتشکر
سلام دوست عزیز من هم با همین ایرور مواجه شدم مثلا میخواستم اکربات ریدر را نصب کنم وسط نصب همین مشکل را داشتم ;که بپغام کاملش اینهنقل قول:
Error 1335.The cabinet file 'Data1.cab' required for thisError 1335.The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.
installation is corrupt and cannot be used. This could
indicate a network error, an error reading from the
CD-ROM, or a problem with this package.
راه حل microsoft windows installer را نصب کردم بعدPC Scan & Repair by Reimage را گرفتم که سیتم را چک کرد و بعد ریستارت کردم درست شد
نکته:فایهای های که قبلا نصب کردیم را حتمآ پاک کنیم چون دوباره همان ایرور را میده
سعی کنید لب تاب رو جائی قرار دهید که تهویه اون خوب باشه و هوا در جریان....نقل قول:
ببینید تفاوتی میکنه؟یا دیرتر خاموش میشه؟
سلام.
دوستان لپ تاپ dell مدل 4010 دارم که هر 4-5 دقیقه کل سیسنم قفل میکنه...مشکل از چیه؟ و به نظرتون برای رفع مشکلم باید چیکار کنم؟!
ممنونم
سلام لب تاب من هارد پسورد مي خاد بايد چيکار کنم
مدل هاردتان چیست؟نقل قول: