چند هفته قبل که طرح نا محدود گزاشتن بعدش سرعتا رو همه رو رو 1 به 8 قفل کردن 1 مگ من 185kb رو میرفت اما الان 128 تهشه :n30:
دوستانی که از آخرین طرحی که اومد نا محدود گرفتین راضی هستید؟:n13:
آخه اونا که عید گزاشته بودن خیلی بد بود کلا جمع شد:n08:
Printable View
چند هفته قبل که طرح نا محدود گزاشتن بعدش سرعتا رو همه رو رو 1 به 8 قفل کردن 1 مگ من 185kb رو میرفت اما الان 128 تهشه :n30:
دوستانی که از آخرین طرحی که اومد نا محدود گرفتین راضی هستید؟:n13:
آخه اونا که عید گزاشته بودن خیلی بد بود کلا جمع شد:n08:
مثل اینکه مخابرات پهنای باند جدید اضافه کرده
الان رنج آی پی به
37.255.31
هم میرسه
قبلا فکر کنم تا 29 30 میومد
سرعت ولی همونه
اگه میتونستم از شرکت دیگه بگیرم که زیر بار سرویس این دزدا نمیرفتم و این سوهان روحو تحمل نمیکردم . بدبختی dlc هست خطم .نقل قول:
راستی فکر کردم اون تست سرعتت جدیده! بعد از دیدنش زنگ زدم پشتیبانی به یارو گفتم سرعتم چند هفتس نصف شده و از ۱.۸ مگ کشیده زیر یک مگ! طرف هم برگشته میگه مشکل سراسریه و درست میشه :D:D
مردک بووووق :) هر چی بهشون بگی یجوری توجیهش میکنند و آدمو سر میدوونن ...
من 2 مگ با 8 گیگ گرفتم افتضاح به معنای واقعی
یک فایل اتچ در ایمیل رو سه روزه نمی تونم باز کنم عجب مصیبتیه این ...بابا گلی به جمال همون 128 چیه این ..این دیگه چه وضعیه
کسی میدونه میشه برگردیم به همون طرح زرین یا نه.. روانی شدم یه ایمیل نمی تونم بفرستم اههه
زنگ زدم میگم چرا اینطوریه میگه مودم رو خاموش رو روشن کن
سگ تو روحشون :banghead::banghead:نقل قول:
اگه زرین رو غیر فعال نکرده باشی احتمالا هنوز توی پنلت موجوده .
برو داخل پلوتون ، سرویسها ، مشخصات سرویس ، اینترنت پرسرعت ویژه اصفهان .
بیین توی زیرشاخه های قسمت«اینترنت پرسرعت ویژه اصفهان» چه گزینه هایی داری . اگه زرین رو قطع نکرده باشی فکر کنم باید هنوز توی این بخش بیینیش .
اون سرویس دو مگ هم که گرفتی فکر کنم نمیتونی لغوش کنی . اصولا قراردادای مخابرات استعماریه .
البته همینطوری حدسی گفتم و اطلاع خاصی در این مورد ندارم . شاید با دادن مقداری جریمه بتونی باقی پولتو پس بگیری و سرویس دو مگ رو لغو کرده و از همون زرین در صورت موجود بودن استفاده کنی .
درهر صورت زنگ بزن به اپراتورهای احمقشون و باهاشون مشورت کن . البته بعید میدونم شعور کافی برای مشورت دادن داشته باشند :D:D
حرف دیگه ای بلد نیستن بزنند . حالا خوبه بیشتر از این سر کارت نذاشته و نگفته مثلا کانفیگ مودمتو ریست کن! حرومشون بشه این پولایی که دارن میگیرن .نقل قول:
اینکه نمیتونی ایمیل بفرستی ربطی به سرعت نداره طرح زرینم داشتی همینجور بود. حتمآ اون موقع یه پرت رو بسته بودن یا مشکل سراسری بوده یا..... مهم اینه که موقت بوده و رفع شده یا خواهد شد تا اون موقع هم میتونی از فیل کش برای ایمیلت استفاده کنی.(همیشه این جور مواقع از فیل کش استفاده کنید تا مشکل حل بشه بیخودی اعصاب خودتونو داغون نکنید) اگه هم بخوای طرحت رو انصراف بدی کل هزینه ی مودم رو باید به عنوان جریمه بدی. حالا اینکه مودم رو چند پات حساب کنند بماند.نقل قول:
نه فقط بحث ایمیل نیست این رو واسه مثال گفتم من روز 14 اذر این طرح واسم با 8 گیگ ماهیانه فعال شده با این وضعی که داره هنور یک گیگ هم نتونستم استفاده کنم سرعت 2 مگشون زیز 30 هستش البته اغلب نه همیشه
تازه بماند که یک مودم خوب لینک سیس داشتم که تا همون روز فعال بود نصاب اومد طرح جدید رو نصب کنه گفتم روی مودم خودم نصبش کن یعنی گفتم این مودم شما رو نمی خوام کیفیتش خوب نیست نصابه رو مودم خودم که ماله طرح زرین بود نصب کرد و رفت گفت 2 روز دیگه وصل میشه ....نشد 14 اذر یکی دیگه اومد گفت مودمتون سوخته روی همون مودم رایگانشون نصب کرد و رفت
یه مودم سوخته هم گذاشتند رو دستمون
بله فعاله رزین تو پنلم چه طوری عوض کنم اون وقت