110000 هزار تومن
Printable View
110000 هزار تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ها عادی است.
قطعی زیاد است.
https کم سرعت است.
بازی آنلاین غیر ممکن است.(با GameRanger)
چقدر تابلوئه که کی هستی ... !!!!نقل قول:
من خودم مودم را ساعت 2:15 بود خاموش و روشن نکردم تا صبح حجمش حسابی کم شده بود چجوری خودش میره
دوستان من الان دو شبه که وایمکس مبین نت رو وقتی روشن میکنم هر سایتی رو میزنم سایت باز نمیشه و مینویسه server not found از ساعت 3:30 خوب میشه با هر دستگاهی امتحان کردم همین مشکلو داشت اگه یه فایل از مدیا فایر بزار تو دانلودر راحت دانلود میکنه
اگه دیگران همین مشکلو دارند بگن.مشکل از کجاست؟
با 09679 تماس بگیر راهنماییت می کنن.نقل قول:
چه می کنن این عامل های مبین نت!!!!!!!!!!!! والا ما هم عامل هستیم ولی تبلیغ نکردیم :Dنقل قول:
دوستان!! این بسته به نوع مودم شماست که با خاموش روشن کردن سرویس اوض بشه یا خودش اتوماتیک بره رو سرویس رایگان!! در حال حاضر مودم های قدیمی مبین نت از سیستم انتقال اتوماتیک پشتیبانی نمی کنند اما مدم های جدید تر مثل مودم جیبی مبین نت به صورت اتوماتیک به اکانت رایگان منتقل می شوند.نقل قول:
هنوز سرعت من کند هست ..
از همه مهمتر من با گوگل مشکل دارم .. اصلا وقتی می خوام sign in کنم یا می نویسه page invalid یا sign in که می کنم اصلا انگار نه انگار !
سرچ هایی که توی گوگل انجام میدم و نتیجه هایی که برام میاد هیچ ربطی بهم ندارند ! توی همه ی browser ها هم این مشکلو دارم ..
این چه ربطی به مبین نت داره ؟ میشه بگید ؟نقل قول:
شما بفرمایید به کی ربط داره بنده برم از همون بپرسم ...نقل قول:
تماس هم گرفتم و dns هام رو هم کلا تغییر دادم ... هیچ مشکلی هم با یاهو میل و جیمیل ندارم ... فقط اشکالم همینی هست که گفتم و واقعا هم گیج شدم و نمی دونم مشکل از کجاس !