سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟
Printable View
سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟
پاره وقت رو برای کارمندا درست کردن اسمن که بتونن واحد کم بر دارن وگرنه هیچ فرقی با تمام وقت نداره جفتش یکیهنقل قول:
بچه ها به نظرتون کارشناسی عمران بهتره یا برق-قدرت یا الکترونیک ؟
علاقه :20:نقل قول:
این چارت درسی کارشناسی برق قدرت یکی از دوستان زحمتشو کشید .نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/8podrvtvyz45/bar04.pdf
سلام دوستان
بچه ها شهریه ثابت برق الان چقدر شده!؟ دو سال پیش حدودا 420 تومن اینا بود فک کنم! الان 500 شده؟!
متغییرش چقدر شده!؟
فکر کنم 20 تا نظری برداره طرف 1تومن براش در بیاد! درسته؟
تکمیل ظرفیت جریانش چطوریاست عزیزان؟
بچه ها من میکروبیولوژی شرق تهران قبول شدم ولی ترازم 6100 از تهران شمال هم بالاتره.میشه برم تهران شمال ثبت نام به جاش؟راهی هستش؟
پاره وقت فقط تعداد واحد های کمتری رو میشه برداشت! به نظرم شک نکن برو مرودشت چون جز دانشگاه های خوب و بزرگ استانه و همینکه نزدیکه به شیرازه و عملا میتونی تو شیراز زندگی کنی اما اگه خواستی بری فیرواباد باس بری اونجا زندگی کنی که خیلی سخت من خودم استهبان میخونم و چون زمان دانشگاه اونجا زندگی میکنم خیلی سخته مخارج هم خیلی میره بالا!!نقل قول:
می خواستم بدونم هنوز میشه برای دانشگاه ازاد رزرو کرد؟ واحد تهران مرکز.
اگه جوابش مثبته، باید فقط شهریه ثابت رو بپردازیم؟ اگه بعد از رزرو چند ماه بعدش پشیمون شیم و بخوایم انصراف بدیم بازم باید هزینه ای بپردازیم؟
این درسته که میگن اسم قبول شده ها حتی بدون ثبت نام یا رزرو تا نیم ترم دوم تحصیلی باقی می مونه و الان به جای مهر میشه بریم بهمن هم ثبت نام کنیم؟
ممنون میشم جواب بدین.
جایی که تو کارنامه زده فقط می تونید ثبت نام کنید!مگه اینکه آشنا داشته باشید...!!!:20:نقل قول: