منظورتون از بهتر چیه ؟ یعنی آسون تر :31: ؟نقل قول:
یک مشکلی که این کتاب های پیام نور دارن این هست که اصلا موضوعات و سرفصل ها مرتب و منظم نیست ... همه چی درهم و بر هم
Printable View
منظورتون از بهتر چیه ؟ یعنی آسون تر :31: ؟نقل قول:
یک مشکلی که این کتاب های پیام نور دارن این هست که اصلا موضوعات و سرفصل ها مرتب و منظم نیست ... همه چی درهم و بر هم
من "برنامه ریزی شهری" دانشگاه آزاد و پیام نور قبول شدم.
آزاد اگر بخوام برم میترسم با این رشته، مدرک آزاد بعداً دردسر بشه
پیام نور هم که میگن اکثر دروسش خودخوان هست و پاس کردنشون خیلی مشکله
حالا نمیدونم قید دانشگاه آزاد رو بزنم یا نه؟ فردا ثبت نام علوم پایه آزاد هست
میترسم آزاد رو از دست بدم بعداً پشیمون بشم
خواهشاً کمکم کنید، بدجور بین دوراهی گیر کردم :19:
نسبت به اون دوتا 2 مزيت داره.اول اينكه حجش خيلي كمتره.دوم اينكه حداقل براي من قابل تحمل تر بود.بخواي بخوني از اونا اسونتر هم هست:20:نقل قول:
خوشبختانه استاد ما طبق سرفصل هاي كتاب پيش نرفت و خودش جزوه ميگفت :31: خدايش حفظ كناد!
اگه درسخون هستي و ميتوني سختي هاي پيام نور رو تحمل كني و به رشته ت هم علاقه داري خوب بيا...خوش مياي ...ولي اگه نه فرصت ثبت نام ازاد رو از دست نده.نقل قول:
ریاضی 1 چه الان بردارید چه ترمهای بعد بالاخره که باید پاس بشهنقل قول:
خیلی ممنون من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
ریاضی 2 شما اگه قبول بشی تا وقتی که ریاضی 1 پاس نکنی نمره اش محفوظ میمونه
کلاس ها کی شروع میشه ؟
از تابستون خسته شدیم دیگه:31:
دانشگاه آزاد تا 10 سال دیگه هم بری میتونی ثبت نام کنی اسمت هست:31:نقل قول:
میترسم آزاد رو از دست بدم بعداً پشیمون بشم
سلاممممم چطوری.. جدول کلاسها امروز داخل board دانشگاه زده شده.نقل قول:
سلام داداش امین ممنونم تو خوبی؟نقل قول:
سلاممممم چطوری.. جدول کلاسها امروز داخل board دانشگاه زده شده.
بی معرفت شدیا اینجا باید ببنیمت :10:
کی بره دانشگاه یک ساعت راهه:8:
دوستان منابع درسی اکثر رشته ها اعلام شده حتما برین دانلود کنین و بعدش با توجه به اونا کتاب درسی رو بخرین ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ====> سربرگ دانشجو ====> برنامه ریزی آموزشی =====> لیست ارائه دروس و وضعیت منابع و تطبیق