من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
راهی وجود داره ؟
• یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...