دیگه بابا شورش رو درآوردن :|
یعنی چی که گرون میشه، این مملکت ثبات نداره ؟؟؟؟
فقط بلدن گرون کنن، آخر سرم میگن ما فقط به فکر کیفیت هستیم ! :|
هیچ کی وقتی چیزی نگه همین میشه ! هر روز یه برنامه جدید
پول کم میارن نت رو گرون میکنن :/
Printable View
دیگه بابا شورش رو درآوردن :|
یعنی چی که گرون میشه، این مملکت ثبات نداره ؟؟؟؟
فقط بلدن گرون کنن، آخر سرم میگن ما فقط به فکر کیفیت هستیم ! :|
هیچ کی وقتی چیزی نگه همین میشه ! هر روز یه برنامه جدید
پول کم میارن نت رو گرون میکنن :/
دوستان اینم لطفا جواب بدید؟نقل قول:
از مخابرات همه چی بر میاد محمد جان :n09:نقل قول:
نقل قول:وقتي 80% درآمد كشور از درآمد نفتي باشه و اون هم ديگه قطع بشه، براي هزينه ها بايد رو به درآمدهاي ديگه آورد... :n15:نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم می خواهم از پارس به فن آوا کوچ کنم (ضمنا اصفهانی هستم) می خواستم بدانم چه مشکلاتی دارد که ذکر نکردی؟
در ضمن می خواهم یک مگ بردارم به نظرت چه طور است
راستی من زیاد تخصص ندارم این تست چیز زیادی نفهمیدم
الان روی چند مگ خطت بسته شده است؟
کوچ نکنی بهتره چون اولا اینکه سرعت دانلود شبانه زیاد بالا نیست خیلی بگیری 190 تا تازه برای 1 مگ دو مگش هم خیلی گرونه دوما این که واسه وصل شدن خطت کلی الاف میشی مگه این که دو تا خط داشته باشی یا از اینترنت نوع دیگه استفاده کنی و سوما این که شانس یکوقت دیدی اومدی اینم شبانه اش رو برداشت روزانه هم که تمام شرکت ها سرعت بالا دارن فن آوا هم همینطوره معمولا برای 1 مگ روی 8 مگ خط رو میبنده بهر حال تصمیم با خود شماست دوست عزیزنقل قول:
سلام
امروز اینترنتم وصل شد. خطم نویز داره و فعلا سرعت بالاتر از 4 مگ رو نمی شه روش ست کرد. دارم سعی می کنم نویز رو برطرف کنم تا شاید سرعت رو بالاتر ببرم. هنوز دانلود شبانه نداشتم ولی بعد از دانلود شبانه به شما خبر می دم که چقدر دانلود داشته.
وضعیت تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع سرویس : DP-2048-40G-NF
خیلی اشتباه کردی شما این سرویس رو گرفتینقل قول:
اول یه سرویس معمولی باید میگرفتی ببینی خط ات تا چقدر میکشه بعد این همه خرج میکردی
الان به طور معمول شبانه به شما 4 مگ رو میده ولی خططتون نمی کشه
ممنون بابت توضیحاتنقل قول:
من یک ماهه گرفتم، اگر مشکلی باشه سرویس رو عوض می کنم.
در خصوص سرعت روزانه که برای همه سرویس ها یکی است. در خصوص سروبس شبانه هم دوستان گفتن که برای یک مگ حداکثر سرعت 190 کیلوبایت است. در خصوص دو مگ که من گرفتم هم کسی هنوز نمی دونه که سرعت شبانه چند است ولی بالافرض هم اگر 4 مگه باشه (500 کیلوبایت) که بعید می دونم، باز هم با همین نویز تا 450 کیلوبایت (3.5 مگ) رو می گیره و مشکلی نداره.
چکاریه 40 گیگ روزانه گرفتین نامحدود 2 مگ میگرفتین 110 تومان که بهتر میبود من الان 1 مگ نامحدود دارم ماهی 70 تومان کارم رو راه می اندازه هم سرعتش بد نیست حدود 130 تا و هم نگرانی حجم ندارمنقل قول: