این کار هم کردم ولی وقتی که برنامه رو توی رم نصب میکنم یک دفعه خودش پاک میشهنقل قول:
میتونه مشکل از رم باشه ؟ چون من وقتی میخواستم رمو جا بزنم نمیشد و چند بار توی گوشی پیغام Removing memory میداد
Printable View
این کار هم کردم ولی وقتی که برنامه رو توی رم نصب میکنم یک دفعه خودش پاک میشهنقل قول:
میتونه مشکل از رم باشه ؟ چون من وقتی میخواستم رمو جا بزنم نمیشد و چند بار توی گوشی پیغام Removing memory میداد
بالاخره آپ دیت بکنیم یا نه هنوز ؟
مشکلی برای فونت هاش ، برنامه هاش و ... نمیاد؟
در ضمن من توی اصفهانم نه تهران !
بر و بچ هر كي مشكلي در مورد آپگريد داره تو تاپيك آموزش نحوه آپگريد در خدمتيم
هر كي هم آپديت كرده يه آماري به من بده چه تغييرات نرم افزاري كرده...
میخای برات بازی 24مگی بزارم بری تو کف گرافیکش در نیای...!؟نقل قول:
در رابطه با نصب بازيها خيلي راحت ميشه بازي كرد تازه هر جا كه خواستي هم ميتوني سيو كني... خيلي خوبه ولي گرافيك شاخي نداره...
سلام. دوستان چند روزیه که صدای هندزفریم خیلی کم شده. این در حالیه که صدای خود گوشی به همون خوبی اوله. مشکل چیه؟ ممکنه باطریش ضعیف شده باشه؟ چند جا بردم گفتن باطریش عوض نمیشه! یادمه چند وقت پیش توهمین انجمن راهنمای تعویض باطری رو دیدم. الان هر چی سرچ کردم پیدا نکردم. میشه لینک اون صفحه از انجمن رو برام بذارید؟؟
آخرش آپدیت کنیم؟
مشکلی نداره؟
سلام به همگي من همين الان عضو شدم من 5700 خريدم و ازش خيلي راضي بودم تا اينكه يه روز اونو مستر ريسيت كردم و وقتي خواستم برم تو موزيك پلير نوشت سرچ موزيك و 5 ساعت صبر كردم ديدم نشد مموري رو فرمت كردم دوباره آهنگ هارو ريختم توش اما بازم نشد
البته يه بار كه stop كردم رفتم هيچي نشون نداد وقتي خاموش روشن كردم از 12 ساعت آهنگ فقط 5 ساعت نشون داد حتي پلي ليست ها رو هم نشون نميداد رفرش هم كه كردم بازم طول مي كشيد حالا به نظر شما مشكل از كجاست و چه جوري حل ميشه؟
اگه ممكن هست زود جواب بدين آخه ديگه كم كم دارم از انتخابم(5700) زده ميشم
ربطی نداره ولی خاستم فقط پست داده باشم.گوشیمو توی پادگان گرفتند البته رمشو در اوردم امروز هم از حفاظت اطلاعات خاستندم .برام دعا کنید
سلام دوستان آین آپدیت جدید حقیقت داره یا توهم بهدش مثل آپدیت قبلی مال همه کشورهاست یا نه برای جای خاصی ریلیز شده ممنون اگه کامل توضیح بدید.