دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
Printable View
دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
سلام ، من نامحدود 256 دارم یک ماهه مصرف میکنم ، راضی بودم اما اخیرا گند زده سرعت دانلودم 15 شده
من که فقط برای بازی انلاین استفاده میکنم . به نظرم پینگ باید روی 160 باشه . من فقط مشکل پینگ دارم . ممکنه گاه گاهی هم دی سی بشی اما داخل پینگ نشون نمیده و با یک رستارت گیم دوباره درست میشه اما برای من نادر اتفاق افتاده .بقیه جاها هم اخه مشکل دارن . هر جا بری میبینی مشکل دارن . نمیدونم والانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ۳۳ گیگ سرعتت اومده روی ۱۵؟نقل قول:
همیشه ۱۵ س یا مقطعی میاد پایین؟
یعنی چند وقت به چند وقت ؟ اخه من های وب دارم هر چند دقیقه دی سی میشم مشکل داره کلا . نامحدودش هم نمیصرفه های وب محدودش هم خیلی حجم کم میارم . میخواستم اگه بشه بیام پارس . دوستان دیگه یه وضعیت از پینگ و تایم اوت میذارین لطفا ؟نقل قول:
اما برای من نادر اتفاق افتاده
بعد از یه حجمی محدود میشید و تا آخر سرویس اینطور میمونه ؛نقل قول:
فقط در چند دقیقه اول سرعت خوبه و بعد ...
من چند روزه یکی 2 بار صبح و 1 بارم شب دی سی میشم اما گفتم اگر توی بازی نباشی متوجه نمیشی که دی سی شدی . کانکشن قطع نمیشه . برای پینگ هم که باید پنیر دولتی استفاده کرد گه پنگ رو با خارج بیاره پایین :) شاتل هم دوستان دارن و توی بازی دیشب شاکی بودن . همه جا خرابهنقل قول:
مثل اینکه وضعیت بدک نیست شاید اومدیم پارس . الان اون تست بالا که با cmd گذاشتی رو با پنیر گرفتی یا نه ؟
نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهتر:n05:نقل قول:
نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهترنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما بهتره حجمی 2 مگ ماهی 23000 تومان با ترافیک 3 گیگ بگیری.
نامحدود خودشون هم میگن موقع تحویل که پهنای باند تا 1/5 مگ بازه ولی بد از 20 گیگ سرعت محدود میشه میاد روی
20 یا 30 شاید کمتر.
من هم میخواستم اول نامحدود بگیرم که عوض کردم و 2 مگ محدود گرفتم و الان چهار روزه فعال شده و خیلی راضی ام.
قطعی هم خیلی کم داره ولی متاسفانه همچنان مثل سایر دوستان تایم اوت برقراره.
راستی یه سوال از قدیمی های پارس آنلاین.
آیا احتمالش هست که کسایی که مثل بنده محدود دارن و نصف شب دانلود میکنند رو هم بعد از یه حجمی مثلا 20 گیگ محدود کنند؟ سرعت رو میارن پایین؟
داریم واقعاً؟؟
آقا خدا خیرتون بده یکی به ما جواب بده :
نامحدودای پارس آنلاین اینکه بعد یه حجمی میگن محدود میشه یعنی چی ؟
تو لیست تعرفه هاش یه ستون داره ((حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB))
این همون حجمیه که بعد از استفادش سرعت محدود میشه ؟ مثلا" 128 رو زده 10 گیگ ، اگه این اون نیست چیه پس ؟
بعد این حجمه پرسرعت هر ماه داده میشه ؟ اگه مثلا" من 3 ماهه بگیرم بعد روز اول همه حجمه پرسرعتو استفاده کنم تا آخر سه ماه سرعتم محدود میشه ؟ یا فقط تا آخر ماه ؟
اگه تا آخر سه ماه محدود میشه ، میتونم ماه به ماه تمدید کنم ؟ تا هر ماه حجم بگیرم
اصلا" این حجمه پرسرعت یعنی این ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه اینه چرا همه ماه به ماه تمدید نمیکنین که حجم بگیرین :n02: یه جورایی میشه مثله اینترنت 1 مگ ماهی 20 گیگ 27 تومن ، خیلی خوبه که !
سلام ؛ نه برادر محدود نمیشه ، من سال سومی هست که پارس دارم و تا حالا این اتفاق برام نیفتاده ! هر سه چهار شب هم حدودا 20 گیگ دانلود دارمنقل قول:
یعنی از وقتی که سرویس رو میگیرید سرعتتون آزاد هست ( مثلا 150-200 برای سرویس 128 ) تا اینکه با این سرعت 20 گیگ دانلود کنید، بعد از 20 گیگ سرعت سرویستون واقعی میشه یعنی برای 128 کیلوبیت میشه 128/8 یعنی 16 کیلوبایت حداکثر !نقل قول:
اون مورد هم مهم نیست توجه نکن :D
نه اون حجم منصفانه هست، برا 128 کیلو 20 گیگ حجم میده.
اینجا نوشته :
ایناهم زرنگن ! اینقدرا هم پرت نیستن !!نقل قول:
در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.
چیزی که من از سایت دستگیرم شد اینه که مثلا همون ۱۲۸ تا ۲۰ گیگ اول سرعتش ۱ مگه، بعد از ۲۰ گیگ سرعت میاد روی ۱۶ کیلو! به پشتیبانی هم که زنگ زدن همینو گفتن! شما که نمی تونی با سرعت ۱ مگ یه روزه ۲۰ گیگ دانلود کنی ولی وقتی حجم جایزه ات تموم شد باید تا دوره ی تمدید بعدی با سرعت استاندارد دانلود کنی! تو همون صفحه ای که لینک دادی کامل توضیح داده!نقل قول:
رفیقم 1 مگ پارس داره محدود میگه شبا سرعت روی 100 بعد تو همین انجمن بعضی از بچه ها میگن سرعت شبانه رو میارن پایین منظورم همین محدود اگه زیاد دانلود کنی مثلا تا یه ساعتی پایین بعدش خوب میشه ولی رفیقم میگه واسش ثابته شما چه سرویس داری که میتونی تو سه چار روز 20 گیگ دانلود کنی ؟ سرعتدانلود شبانت چقدره ؟ سرعت تو این چند سالهشبا فیکسه ؟نقل قول:
دمت گرم
دوستانی که فکرمی کنن حرف های این تاپیک همه جا صدق می کنه و می تونن شبی 5گیگ دان کنند دراشتباهی بزرگ به سرمی برنند
بطورمثال تو مشهددومین شهربزرگ کشور سرعت یک مگ محدود عمرابیشتراز100شه
پس اماردادن تعدادی ازدوستان فقط برای همون منطقه مخابراتی که هستن مستدله
120تا130هستنقل قول:
خوب مشخصا شبا سرعت میاد پایین ، ولی اونجور که شما میگید نیست، سرعت نوسان داره، زیاد هم نوسان داره ولی جوری نیست که بعد از یه حجم سرعت بیاد پایین ! حداقل برای من که تا حالا اینجوری نبوده ! تو چند پست قبلتر توضیح دادم که بعضی از دوستان اصلا به مستقیم بودن یا نبودن لینکهاشون توجه ندارن ! مثلا همین چند شب پیش یه لینک از رودفایل گذاشتم برا دانلود ، با اینکه یوزر پرمیوم هم هستم ولی شب سرعت لینک بیشتر از 150 نشد ! همون لحظه یه لینک لیچر دیگه ای رو گذاشتم سرعتش تا 300 رفت ! من تمام سرعت ها رو تجربه کردم ! دو ماه پیش سرویس 2 مگ گرفتم، چند روزی سرعت روزانه ثابت رو 250 بود و شبانه هم ثابت 200 ! تا اینکه سه چهار هفته پیش سرعت ها بالا رفت و الان هم شبانه سرعت 300-400 هست ! مدتی 256 داشتم تقریبا شبی 1.5 تا 2 گیگ میگرفتم ( دو سال قبل ) بعد 512 گرفتم و شبی 2 تا 3 گیگ دانلود داشتم ( البته بیشتر مواقع بیشتر از 2.5 نمیشد )بعد یه مدت 128 داشتم که حجم شبانش بیشتر از 1.5 نمیشد و بعد مدتی 1 گرفتم که سرعتش بعضی شبا خیلی خوب بود و تا 4 گیگ هم میگرفتم ولی بیشتر مواقع چیزی بین 2.5 تا 3 گیگ میگرفت ! الانم مدتی میشه که 2 گرفتم و توضیح دادم که سرعتش چطور هست !نقل قول:
دقیقا ! ولی این به شهر مربوط نمیشه ! به منطقه ی مخابراتی بیشتر مربوط هست ! البته کیفیت سرویس دهی و تعداد یوزر در شهر هم مهمه ! هر چه یوزر منطقه بیشتر کیفیت و سرعت کمتر ! شانس هم خیلی مهمه !نقل قول:
اون روزی 20 گیگو مثال گفتم که منظورمو برسونم !نقل قول:
نقل قول:
همون جمله ای که از سایت نقل قول کردی قبلش یه چیز دیگه هم نوشته دقت کنی :
در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت.
پس یعنی اگر سرویسو ماهانه بگیرم میتونم هر ماه 20 گیگ داشته باشم ! فقط ضرری که میکنم اینه که تخفیفی که واسه قرارداد چند ماهه میتونم بگیرمو از دست میدم که به این حجم سرعت بالا میارزه .
کاملا به شهر مربوط میشه ,تو مشهد شبانه پارس بیشتر از 100 سرعت نمیده فرقی نداره چه سرویسی دارین و تو چه منطقه ای هستین!نقل قول:
سلام
راستش بنده هم تو این 4 روز 5 گیگ دانلود و حرف دوستومون جناب alex-love هم درسته در مورد لینک مستقیم و غیره.
مثلا بنده 1 فیلم لینک مستقیم دان کردم سرعت از 150 بیشتر نمیشد ولی با یه لینک دیگه (اسم دقیقش رو متاسفانه تو ذهنم نمیمونه) سرعت تا 500 هم رفت.
برای من که خیلی خوبه و راضی هستم بعد از 2 ماه که با شبدیز کرج کار کردم و دهن من رو سرویس کرد سرعتش لامذهب بیشتر از 100 نمیشد و توی speed test هم از 900 بیشتر نمیشد
درحالی تو این چهار روز برای من سرعت دان روی 300 تا 500 نوسان داره،پینج بین 40 تا 50 و توی speed test هم سرعت بین 2.5 تا 4 هست.
بنده مرکز مخابراتی دکتر حسابی مارلیک کرج هستم.
منظور از اون جمله ای که من نقل قول کردم اینه که ، برای مثال اگر قرار دادت سه ماهه باشه ، ماه اول 20 گیگ داری ، ماه دوم پنلت ریست میشه و مجددا 20 گیگ برا دانلود داری، ماه سوم هم همینطور ! منظور از ابتدای دوره ی ماهانه همین هست ! میتونید زنگ بزنید و از پشتیبانی هم بپرسید ! برای سرویس های محدود هم اگر دقت کنید نوشته مثلا سه ماهه سه گیگ ! در حالی که وقتی خرید کنید برای هر ماه 3 گیگ به سرویس شما اضافه میشه، یعنی سرویس شما میشه سه ماهه نه گیگ !( کمی هم بیشتر !)نقل قول:
پارس آنلاین شانسیه. بستگی به منطقه مخابراتی داره.نقل قول:
سرعت شبانه هاش کلاً افتش زیاده. ولی اگه شبی 2 گیگ دانلود می خوای فکر کنم باید سرعت 512 بگیری. 2 گیگ یا 4 گیگش رو هم بگیر که قیمتش نره بالا. اگه مصرفت هم خیلیه باید 10 گیگ یا 30 گیگ بگیری :n02:
ااا یهو امروز دیدم خطم از 4 مگ تبدیل شد به 9 مگ ! و snr از 35 اومد رو 25 !! این رو سرعت تاثیر نداره؟
دوستان از دیروز ساعت 6 پروکسیم با پورت 443 کار نمیکنه.انگار بستنش کلا چون همه سایت های فیلتر رو فیلتر باز میکنه. واقعا متاسفم براشون. برا شما هم اینطوره ؟
.....................
منم دقیقا از دیشب این مشکل رو دارم ! سایت های https مثل فی سبوک باز میشن ولی بقیه باز نمیشن !! باید منتظر تغییرات در سیستم(پورت) شیلتر فکن ها بود !!نقل قول:
2 مگ گرفتم ... طرح تابستانهنقل قول:
2 ماه اينترنت 2 مگ با 6 گيگ ترافيك 24 تومن !
تا آخر هفته وصل شده ديگه احتمالا ...
بايد خوشحال باشي رفيق ...نقل قول:
اا یهو امروز دیدم خطم از 4 مگ تبدیل شد به 9 مگ ! و snr از 35 اومد رو 25 !! این رو سرعت تاثیر نداره؟
snr بالاي 10 راضي كننده هست ...خط شما معلومه كيفيت خيلي بالايي داره اي كاش مال ما هم اينجوري بود ...
قاعدتا باید سرعت تا یک مگ هم بره البته اگر پهنای باند مرکز مخابراتیتون بالا باشهنقل قول:
شما کجا زندگی میکنی؟
برای ثبت نام اون فرمو پر کردم ولی هنوز تماس نگرفتن چیکار کنم ؟
منم همینطور شدهنقل قول:
سلام دوستان
من قبلا 128 نامحدود داشتم که 20 گیگ سرعت بالا داشت.
الان شده 10 گیگ؟
این حداقل ترافیک چیه؟
نقل قول:
سراسری هست انگار!
چون شاتل هم امروز این اتفاق واسش افتاد
یه سری از سایت های فیلتر باز میشن
اما یه سری ها نه!
روحانی مچکریم!!
خدا لعنتشون کنه اینم بازی جدیدشونهنقل قول:
از دوستان کسی در مورد isp های دیگه خبر داره شاید زیر ساخت فلان فلان شده این بازیه تازه رو راه انداخته؟
هیچ شرکتی الان خوب نیستن اگرم خوب باشن زیرابشونو میزنن که چراسرعت بالاست تمام کاربرا مرن طرف اون شرکتا که اونا هم دست به کار میشنو از بیخ قطعش میکنن.
فعلا یه های وی خوب بود که شبانشو رو محدود کرد سرعتا منظورم بود.
بیخود هزینه نصب به این بیصفت ها نده
یه شرکتی میاد که خدمات خوب به کاربراش بده بقیه رو خودتون که میدونیند چطور میشن:n27:
سرعت چه قدر شده؟نقل قول:
استان فارس هستید؟
لینک اگر نره فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
والا اینجا قبل اینکه بره رو 9 مگ سرعت داغون شده بود و پینگ بالا با قطع و وصل زیاد که هنوزم کمو بیش هست مشکل از نمایندگی اینجاس نمیدونم چیشون خراب شده گفتن دارن عوض میکنن. پس سرعت قابل تشخیص نیس الان اصلا.نقل قول:
نه استان مازندران هستم. کاهش 10 15 تایی snr اصلا رو سرعت تاثیر نمیزاره یعنی؟
پی فایر هم به فنا رفت !! امیدوارم موقتی باشه ...
پورتای http رو بستن ...نقل قول: