نقل قول:
ماشالله مشهد هم پینگش خوبه هم سرعتش نجومیه
همچین پینگی به عمرم ندیدم :21:
Printable View
نقل قول:
ماشالله مشهد هم پینگش خوبه هم سرعتش نجومیه
همچین پینگی به عمرم ندیدم :21:
سلام.نقل قول:
ساعت رایگان از 1 تا 7.
اسم شهرت رو نگفتی، شهر به شهر و حتی منطقه به منطقه میتونه متفاوت باشه.
من خودم اهوازی هستم، تو اهواز و اکثر شهرها سرعت شبانه حدود 60 هستش.
ولی تو خود اهواز تو بعضی مناطق خیلی خوب جواب میده ولی تو بعضی مناطق دیگه خیلی جالب نیست.
نه بابا، اشتباه نشده، خودشون میدونن. :46:نقل قول:
فکر نکنم که سرعت رو واقعی کنن، تو بعضی مناطق که مشترکشون خیلی زیاد شده، بهشون فشار اومده بود وسرعتها رو واقعی کردن.
البته با اطمینان نمیشه حرف زد، یهو دیدی از همون اول سرعت رو واقعی بستن یا اینکه بعد از مدتی سرعتت رو واقعی کردن. ولی احتمالش کمه، چون اکثر مشتریهای ISP ها مشترکای 128 هستن، پس اگه سرعت رو واقعی کنه بیشتر مشترکاش ازش ناراضی میشن و کلی ضرر میکنه.
تو اهواز که من اطلاع دارم هنوز دارن سرویس 128 رو با دان استریم 600 میبندن.
به نظر من بهتره سرویس 3 ماهه بگیری.
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
ایول...نقل قول:
از کجا گرفتی؟ بازار بزرگ؟
پس شاتل گرفتنت حتمی شد...؟؟؟
سلام دوستان این درصد مصرف دوره دیگه چیه ؟ مگه سرویساشونو نا محدود نکردن ؟ این که خودش یه نوع محدودیته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی جواب نمی ده؟نقل قول:
می خوام ببینم سرعت 128 نامحدودش چنده؟ و تا 6 ماه دیگه همین جوری می مونه؟
کسی مودم Bilion داره؟!
این مودم ها آپ دیت میخواد بعد از یه مدت؟
اگر منظورت از نامحدود سرویسهای ارت هست سرعتهاش واقعی شده یعنی 16نقل قول:
6ماه دیگه که فکر نکنم اتفاق خاصی بیافته فقط قراره مجلس سرعت اینترنت را ازاد کند یعنی محدودیت سرعت 128 کیلوبیتی را بردارند برای همه کاربران
من که جوابتو دادم.نقل قول:
ندیدیش؟
صفحه قبل رو درست بخون تا ببینی.
قضیه این درصد مصرف دوره چی هست دیگه؟!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
فوق العادست!!!!
اکثر اوقات همینه؟اونم 128:18::18::18::18::18:
چیز خاصی نیست فقط خواستن کلاس بذارن:31:نقل قول:
آرت هم که نامحدوده داره که البته عجیبه
اکو 512 قائم شهر
مگه نمیدونی واسه مشهدیا اکو 128 رو روی 2 مگ میبندن.نقل قول:
از برکات امام رضاست دیگه... :46:
سلام دوستان
سرویس شاتل چطوره؟
من می خوام بگیرم
نوشته سرعت تا 256/512 منظورش چیه؟
یعنی دانلود 512 آپلود 256؟
یا بیا 256 تا 512 متغیره؟
من در شیراز خریدم 22 تومن. باور کن از لینک سیس هم بهتر جواب میده. خوبیش به اینه که بمحضی که روشن میکنی تا 10 ثانیه با اینترنت کنکن میشه. البته کیفیتش رو نمیدنم خر کار باشه یا نهنقل قول:
یعنی دانلود 512، آپلود 256.نقل قول:
من که اکو 512 دارم راضیم، صبح و شب سرعتم حدود 60 هستش، تو ساعات رایگان هر شب حدود 1.2 گیگ دانلود دارم.
بچه ها، واسه شما هم تو صفحه میزان مصرفتون این درصد اضافه شده؟
من اکو 512 دارم.
ظاهرا دارن خوابی برامون میبینن.
میترسم بخوان اون قانون fair policy رو برای ما هم اجرا کنن و گرنه چه دلیلی داره که درصد مصرف رو به قسمت میزان مصرفمون اضافه کنن.
یعنی شما 50 درصد از نامحدود رو مصرف کردید ؟! مگه میشه نامحدود رو اندازه گرفت ؟ :\
//
اگر مخابرات حداقل سرعت ۲۵۶ رو بده یک لحظه هم درنگ نمی کنم ...
شاتل اگر قبلا کمیت داشت الان نه کیفیت داره و نه کمیت !
یک مشت دزد که همشون دستشون تو یه کاسه است بدون اینکه رقیت واقعی داشته باشند دارن برای ما تصمیم می گیرن :\
دوست عزیز، من آرت ندارم، اکو 512 دارم.نقل قول:
کسایی که اکو دارن بخش ترافیک مصرفی رو چک کنن ببینن براشون این درصد اضافه شده یا نه.
>mojtaba-civil
فرقی نمی کنه برای ART هم اینرو گذاشتند
کسی با رپیدشیر مشکل داره ؟؟؟ من از دیروز هیچی نمی تونم ازش دانلود کنم ...
حالا این درصد مصرف چه استفاده ایی داره؟
این درصد مصرف دوره رو من هنوز نفهمیدم سرویس art مگه نامحدود نیست پس درصد مصرف دوره چیه ؟
اسمش نامحدوده !!نقل قول:
فکر میکنم تا 18 گیگ میشه مصرف کرد بعدش قطع میشه و نمیشه حتی ترافیک بهش اضاف کرد ... :13:
البته طبق درصد مصرفی که توی این تصویر هست مشه تا 35 گیگ دانلود کرد
دوستان قضیه رو چرا پیچیدش میکنید شاتل این رو گذاشته تا حساب دستتون بیاد...!
نقل قول:
والا این مخابرات دست از یکدندگی:41: برداره بیاد 512 بده همه با کله میرن میگرن واقعاً حیف که رییس مخابرات این فرصت طلایی را از دست میده قدر این فرصتها را نمی دونه:5: سود خالص
دوستان روی آرت سرعت تورنت رو محدود کردن. من می خوام eco2m بگیرم. کسی هست 2 مگ داشته باشه. می خوام ببینم سرعت تورنت روی اون چجوره و شب ها سرعت دانلود چطوره؟
منم دیشب نتونستم از رپید شر دانلود داشته باشم دوبره لوگین کردم شد
دیشب برای اولین بار 2 مگ تست زدم سرعت در روز 280
سرعت درشب بین 90 تا 140
سرعت تورنت بین 70 تا 100
نمیدونم 1 مگم همینطوره ؟ به هر حال باید 1 فرقی میکنه
دوستانی که 1 مگ دارند اعلام وضعیت کنند؟
واقعا مسخرس ... میری تو کنترل پنل کاربری با افتخار میگه ما برای پایین آوردن قیمت نامحدود کردیم و... بعدش میری تو میزان مصرف درصد مصرف دوره داره ....
اینا همش سیاستشونهنقل قول:
من یه ماه آرت 128 داشتم با 12 گیگ ماهیانه
شب ها و پنج شنبه جمعه کامل دانلود میکردم توی روز هم خیلی دانلود میکردم ( با 30 تا 35 دانلود داشتم) هیچ کس هم بهم چیزی نمیگفت ولی الآن اگه با سرویس نامحدود توی روز همون 12 گیگ ماهیانه رو بخوای دانلود کنی سرویست رو با اون قانون fair to policy قطع میکنن ( برای یکی از دوستای من هفته پیش اتفاق افتاد)
من امروز متوجه شدم که این درصد مصرف برای اکو، نشون میده که چقدر از ترافیک رو مصرف کردیم.نقل قول:
دیشب واسه من درصدش با مقدار استفادم نمیخوند، واسه همین فکر کردم چیز دیگه اییه.
واسه آرت رو نمیدونم چه جوریه.
شاتل غلط کرده نا محدود کرده با این سیاست حقه بازانشنقل قول:
به جای این کارها یه خورده قیمت بیاره پایین اومدو یکی نخواد نامحدود بگیره
شاتل باید لاقل قیمت ترافیک را کم کنه
چه اصراری دارن که زاکسل بدنااااا !!!! :13:
مبخوای بیای پول بگیری دیگه شاتل؟ نمیخوام! Billion 7300G RA گرفتم خودم :21: با ART1 نا محدود... میخوان فردا بیان برای قرارداد... موقع تست با مودم خودشون چه آشی بپزن برام معلوم نیست! خدا رحم کنه! :18:
فکر نکنم کسی که میاد نصب کنه گیر بده.اون فقط میاد سرویس رو نصب میکنه و تحویلت میده، واسه اون که نفعی نداره که تو از مودمو شرکت بگیری.نقل قول:
بعدش یه سوال: گفتی فردا میخوان بیان واسه قرارداد؟؟؟؟؟!!!!!! مگه اول قرارداد رو پر نکردی شما؟؟؟؟!!!!!
:18:
مشکل منم دقیقا همینه .. من خودم نا محدود نمی خوام به جاش قیمت رو بیارن پایین .. ولی حالا که اینکارو نکردن و مثلا نامحدود کردن به جاش درصد مصرف دوره گذاشتن که یک وقت زیادی دانلود نکنیم .. فقط اسمش نامحدوده ... واقعا سیاستاشون مسخرسنقل قول:
من که اکو 128 دارم شبا با سرعت 50 کیلو تو 8 ساعت 1 گیگ میگیرم حالا شما با سرعت میانگین 115 دانلود میکنید میشه بگید تو 8 ساعت چند گیگ میگیرید؟نقل قول:
واقعا مسخرست
امروز فهمیدم باقی مراکز مخابراتی اینجا eco 128 همون 64 مونده و فقط مرکزی که من توشم شده 16
امیدی هست بر گرده ؟
راستی اشتراک به نام منه میخواستم بدونم داداشم با کارت دانشجویی می تونه 512 بگیره یا باید قرار داد به نام اون بشه حتما ؟
تو یک خونه هستیم باهم با همین شماره تلفن
می شه بگین جریان این درصد چیه؟
من گفتم برام 256 نامحدود ببندن. یعنی تا چقدر می تونم دانلود کنم؟ من تو 6 ماه قبل 220 گیگ دانلود کردم! یعنی اینا اجازه نمی دن؟
سرعت دانلودم چقدر می شه؟
اگه از 100% بیشتر بشه قطع می شه؟
منم منظورم شخص نصاب نبود که :10: اتفاقا خیلی آدمای باحالین... خود شاتل منظورمه...نقل قول:
:20:
فرم اگر منظورتونه اینترنتی پر کردم... بعد از چند روز که خبری نشد زنگ زدم برای پیگیری وصلم کردن یه جا تازه قرار شد یکیو بفرستن مدارک و قرارداد و پول رو بگیرن!!!!
:46: