با مالیات و رانژه تقریبا 9500 میشود.نقل قول:
برای مصرف روزانه هم سرویس جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم سالانه و 4 تا 10 رایگان و قیمت 60000 تومان فکر میکنم مناسب باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با مالیات و رانژه تقریبا 9500 میشود.نقل قول:
برای مصرف روزانه هم سرویس جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم سالانه و 4 تا 10 رایگان و قیمت 60000 تومان فکر میکنم مناسب باشد.
تف تو روح آسیاتک
از دیروز نصف سایتها بدون فیل.... باز نمیشن
لعنت به این شرکت
دیشب هم یک ربع به شروع زمان دانلود رایگان اینترنت قطع شد اعصابم خورد شد خاموش کردم پی سی رو - منتظر نموندم ببینم کی وصل میشه دوباره
بقیه رو نمیدونم ولی آسیاتک منطقه ما مدت کوتاهیه ناجور به هم خورده :n34:
مسخره نیست سایت ایرانی و مذهبی رو بار فیل ... باز کردن :n34:
سلام دوستان
من یه ۶ ماهیه که صبانت دارم
اولا خوب بود الآن پینگش خیلی بد شده
اما سرعتش خوبه با ۸ مگ دانلود میکرد
الآن میخوام isp مو عوض کنم
hiweb خوبه؟
پینگ خیلیییی خوب میخوام برا گیمینگ و اینا !!!
و سرعت تک کانکشن بالا برا یو تیوب
پینگ های وب خوبه و تو گیم ها نوسانش زیر ۵ هست ولی تک کانکشنش زیاد خوب نیس.نقل قول:
اگه ۲ مگ ببندن 360P رو بدون مشکل میتونین ببینین.
واسه استریم 480p خطتون باید ۳ مگ بسته بشه. اگه 720 استریم میکنین خط باید روی ۴ مگ بسته بشه.
سرویس ۱۲۸ رو تا ۲ مگ و سرویس ۲۵۶ رو تا ۴ مگ باز میذارن.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اگه پینگ خوب و یه نت با کیفیت می خوای بیا سمت هماراسیستم پینگ اش عالیه واسه گیم اینا......نقل قول:
سلام
دوستان کسی از سرعت دانلود شبانه ی مخابرات خبر داره؟
سرعتش کمتر از سرعت روزانه میشه؟
نه کم نمیشه قبلا هم کم نمیشدنقل قول:
فقط 3 برابر حجم روزانه میتوانید دانلود کنید، بنابراین دلیلی ندارد سرعت را محدود کنند.نقل قول:
اگر 2 خط تلفن دارید توصیه میکنم برای دانلود سرویس صبحانه آسیاتک 6 تا 10 رایگان و 12 گیگ حجم یکساله 9500 تومان بگیرید. اگر فقط یک خط تلفن دارید سرویس یکساله جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم و 4 تا 10 رایگان با قیمت 60000 تومان را توصیه میکنم.
صبانت رو سرویس 60 گیگ 60 هزار تومن 4 تا 10 رایگان "سیاست مصرف منصفانه" اعمال میکنه ها . از ما گفتننقل قول:
الآن تقریبا دیگه شبانه رایگان به معنای واقعی نمونده .
آسیاتک شبانه داره اما فقط سرعت از سرور های خود آسیاتک ( و نه حتی داخلی ! ) بازه و سایر سرور ها بسته به نوع سرویس سرعت نصف یا یک چهارم میشه
مخابرات هم تا دوبرابر حجم روزانه در سرعت های زیر دومگ شبانه از 2 تا 7 داره
شاتل سیاست مصرف منصفانه داره بعد از 20 گیگ چه نامحدود چه دانلود شبانه میشین زیر 3 کیلوبایت عملا اینترنت ندارین
ماکس نت وضعش خیلی افتضاحه قیمت های فوق بالا با سرعت های اسمی یعنی اگه 1 مگابیت بخرین روی 128 می بنده و تو روز هم 128 و تو شب کم نشه بیشتر نمیکنن
پارس آنلاین هم مثل ایناست و ....
طبق گفته صبانت سرعت ساعات رایگان را به 1 مگابیت محدود میکند که در این حالت هم بیش از 2.5 گیگ میتوان هر شب دانلود کرد که خیلی بهتر از مخابرات و پارس و شاتل و .. است، البته طبق گفته کسانی که این سرویس را دارند سرعت دانلودشان به 300 کیلوبایت محدود شده که در این حالت بیش از 6 گیگ هر شب میتوان دانلود کرد.نقل قول:
آسیاتک هم سرعت را برای سرورهای داخلی و خارجی به 2 مگابیت محدود میکند که هر روز 3.5 گیگ میتوان دانلود کرد و سرعت برای سرورهای خودش تا 12 مگابیت باز است که اگر دانلودهایتان از سرور آسیاتک باشد یا به سرورهای ایران آپلودبوی انتقال دهید تا 18 گیگ میتوانید روزانه دانلود کنید که خیلی با صرفه تر از سرویسهای ساعتی ایرانسل است.
خط من وضعش از لحاظ کشش افتضاحه و ADSL سرعتش 12 مگا بیت هم بده چون خطم نمیکشه بازم نمیصرفهنقل قول:
در ضمن کی اعصابشو داره هر روز 18 گیگ ریموت آپلود کنه
لینکای آپلود سنتر ها هم محدودیت IP دارند و احتمال اینکه ارور بده خیلی بالاست اونم با ip dynamic
چرا بعضی وقتا میشه ولی الان عادیه. مال من یه مدتی محدود شده بود زنگ زدم پشتیبانی گفت تضمینی نیست برای سرعت شبانه. ولی الان با تورنت تا 8 گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
شاید برای شما افت سرعت بوده چون من 1 مگ و 4 مگ داشتم و هر شب هم دانلود ولی محدود نمیشدنقل قول:
زمانی که من مخابرات داشتم وقتی تو ساعت شبانه قطع میشد سرعت فجیع پایین می اومد و درست بشو نبود
سلام دوستان،
من 10 روز پيش از ماکس نت درخواست جمع آوري زدم، تا الآن خبري نيست،
زنگ ميزنم به ماکس نت جواب ميدن که ما جمع آوري زديم ولي از آسياتک کامل نشده، زنگ بزن 1544
زنگ ميزنم 1544 و داخلي 2 ، دستگاه ميگه که در آستانه جمع آوري هست.
به نظرتون چيکار کنم الآن؟
1- به 1544 زنگ بزنید و یک شماره تلفن دیگر وارد کنید تا به اپراتور وصل شوید و بگویید پیگیری کنند.نقل قول:
2- به سایت 195 شکایت کنید تا پیگیری کنند.
کلا این جمع آوری رو گذاشتن کاربرا رو اذیت کنن یعنی نمیشه وقتی یه ISP دیگه ثبت نام کردنی خودشون جمع کنن و دوباره رانژه کنن؟
سلام دوستان کسی از سرویسای نامحدود مخابرات یا همارا استفاده میکنه بگه وضعیتش چجوریه؟ ۱۲۸ مصرف منصفانه همارا چجوریاس..پارس آنلاین چطور؟
من مخابرات یه سال قبل 128 نامحدود مخابرات داشتم سرعت رو 25 قفله و با دانلود زیاد پایین نمیاد البته اگر 24 ساعت دانلود کنید 1.6 گیگابایت دانلود دارین به نظر من اگه واسه دانلود میخوایننقل قول:
میتونید از شبانه همراه اول استفاده کنید شبی 20 گیگ میگیرین و ایرانسل هم تا 40 گیگ
دوستان تاپيک زير رو ايجاد کردم, فکر کنم بدرد بخوره اگه همکارى کنيم
سلام
دوستان کسی اینجا از مرکز یاغچیان اینترنت شاتل داره ؟ وضعیت خوبه ؟
آسیاتک افتضاح شده دیگه ... نمیشه تحمل کرد
کسی از سرعت دانلود نامحدود 512 مخابرات خبری داره؟می خوام از همارا بیام بیرون!!
تا جاییکه میدانم سرعتش حدود 60 کیلوبایت است.نقل قول:
به جای سرویس نامحدود مخابرات این سرویس یکساله صبانت را پیشنهاد میکنم که 102 گیگابایت حجم دارد و از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان است.
اگه اینطوریه که عالیهنقل قول:
محدود میکنه دانلود شبانه رو بعد از 300 گیگنقل قول:
ممنونم. عجبنقل قول:
۳۰۰گیگ تو یک سال؟ نه دیگه نمی صرفه!! حالا نمی دونم با ------ داخل ایران و ... میشه دورش زد یا نه ولی به ریسکش نمی ارزه...
ممنون بابت گفتن ایراد مهمش
طبق گفته مشترکان صبانت در تاپیک آن سرعت به 300 کیلوبایت در ثانیه محدود میشود که با توجه به قیمت سرویس و نبودن سرویس مشابه در سایر شرکتها، میتواند گزینه مناسبی باشد.نقل قول:
تو سایت صبا نت اینو نتونستم پیدا کنم لینکش رو بزاریدنقل قول:
فقط در اسلایدر صفحه اول سایت و صفحه تلگرام sabanet هست.نقل قول:
شرایط این سرویس در سایت زیر منتشر شده که برای هر ماه 1 گیگ حجم دارد و 6 عدد بسته 15 گیگی یکماهه دارد که از پنل کاربران قابل فعالسازی است، با این حساب فکر میکنم سرویس میکس 60 گیگ صبانت مناسبتر از سرویس صبحانت باشد. البته اگر مصرف کسی بالا باشد میتواند 2 سرویس صبحانت برای 2 خط تلفن ثبت نام کند و 6 ماه بسته های 15 گیگی را برای یک خط و 6 ماه برای خط دیگر فعال کند و برای هر ماه 17 گیگ حجم روزانه داشته باشد و اگر بتواند در ساعات شبانه هم از این دو سرویس بصورت مشترک استفاده کند سرعت دانلود شبانه اش هم 2 برابر میشود.نقل قول:
سلام شاتل چشنواره گزاشته با این شرایط:
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
ترافیک شبانه نامحدود از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲۰GB ترافیک
بیست گیگابایت ترافیک برای یک سال
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps
قابل ارایه در کلیه شهرها در سراسر کشور توسط نمایندگان شاتل
کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس تو روزانه و شبانه رایگانش چقدره؟؟؟؟
در این تاپیک سرویسهای ارزان قیمت را سرویس حساب نمیکنند، بهتر است در تاپیک شاتل بپرسید.نقل قول:
به نظر من صبانت بهتر است چون 6 ساعت از 4 تا 10 صبح دانلود رایگان دارد و امکان انتخاب حجمهای متنوع دارد.
سلام
کسی میدونه مرزداران به غیر از مخابرات دیگه چه شرکت هایی می تونن َADSL ارائه کنن؟
سلام
کسی میدونه این دو تا سرویس مصرف منصفانه و 300 گیگ یکساله همارا دقیقا سرعتشون و شرایطشون چجوریه؟
300 گیگ یک ساله رو میده پنجاه هزار :n38:
سرویس مصرف منصفانه طبق نوشته سایتش تا 10 گیگ سرعتش 2 مگابیت است و بعد از آن تا 128 کیلوبیت سرعتش کم میشود.نقل قول:
سرویس 300 گیگ هم 50 گیگ روزانه و 250 گیگ از 2 شب تا 7 صبح است و سرعتش 16 مگابیت است (اگر خطتان بکشد). اگر 250 گیگ دانلود شبانه برایتان کافی باشد با توجه به کیفیت قابل قبول همارا میتواند انتخاب مناسبی باشد.
سرویس 512 نامحدود برنزی مکس نت دارم قبلا با سرعت حدود 60 دانلود میکرد اما چند روزی هست که حدود 3 ساعت با همین سرعت دانلود میکنه بعد سرعتش از نصف هم کمتر میشه .سرویس های نامحدود سایر شرکت ها مثل مخابرات و هماراسیستم هم اینطوری هست یا اینکه هرچقدر دانلود کنی با یک سرعت ثابت دانلود میکنه؟
ماکس نت که ديگه نيست و در واقع آسيا تک شده .نقل قول:
من چندين سال از ماکس نت اشتراک داشتم و تا وقتي که آسيا تک نشده بود حرف نداشت،
ولي از اون به بعد همين برنامههايي که اشاره کرديد به سر من هم اومد و جمع آوري کردم رفتم شاتل.
شما از قسمت مشخصات مودم نگاه کنيد ببينيد ريتش چنده Rate
مخابرات سرعت ثابت اسمی سرویس را میدهد که 60 کیلوبایت میشود.نقل قول:
سرعت همارا هم حداکثر 4 مگابیت است و بعد از حجم مشخصی تا 512 کیلوبیت کم میشود.
مصرف ماهیانه شما چقدر است؟(مصرف وبگردی و دانلود را جدا حساب کنید) شاید سرویسهای حجمی جشنواره ای برای شما مناسبتر باشند.
آسیاتک من 16 ساعت روز بی کیفیت
8 ساعت شب خیلی خوب
لینک خارجی رو با سرعت 940 کیلوبایت دانلود میکنم !!! خیلی عالیه
ولی روزا بعضی مواقع سرعت به 20 میرسه ! پینگ که خیلی از ساعات افتضاح
=============
آقایون کسی تو این تاپیک تهران رو میشناسه ؟ میخوام از ترمینال برم اشرفی اصفهانی چجوری باید برم ؟ :n03:
و گوگل مپز هست
میخوام ببینم با تاکسی و ... چجوری میتونم برم تو چند مسیر
این ارزونی اینترنت مخابرات از کی نمود پیدا میکنه ... ورشکست شدیم از بس حجم خریدیم