با مالیات و هزینه های دیگه همینقدر میشه... فکر کنم 75 تومان آخرشهنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
های وب هم یه گوه دیگست اینقد ازش تعریف نکن اسیاتک از نظر تنوع از های وب بهتره باز اینو 10 مگ میگیری شبی حداقل 5-6 گیگ میشه گرفت.نقل قول:
چقدر خوب میشد ادم همچین اینترنتی داشت :n14:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
دوست عزیز شما درست میگی ولی من مخالف هزینه کردن برای اینترنت شبانه ام پول سرویس رو در ماه بدی شبانه هم پولی باشه خیلی مسخره است هر چند که باید اینترنت پرسرعت مثل بقیه جاهای دنیا نامحدود واقعی باشه ولی همین شبانه هم غنیمته بشرطی که باز پولیش یا محدود نکنه مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتلنقل قول:
۲.۵ گیگ مثل جوک میمونه خیلی کمه هم سرعتش و هم ساعاتش نصف شبانه آسیاتکه فعلا آسیاتک حرف اول رو تو اینترنت ایران میزنه اگه باز اینم با شرکت های دیگه تبانی نکنه و نزنه شبانه هاش رو ناک اوت کنهنقل قول:
تنها تو ایران که هزینه هر گیگابایت ترافیم بیشتر از ۱ دلار درمیاد به عبارتی دیگه گرانترین اینترنت دنیا رو داریم حتی گابن و گینه بیسائو سرعت اینترنتش بالاتر و هزینه اینترنتش کمتر از ایرانه حالا هم اگه شبانه رایگان رو چند شرکت باقی مونده که فکر کنم فقط آسیاتک و پیشگامان کویر یزد و فن آوا و های وب مونده باشن رو بردارن دیگه باید فاتحه اینترنت ایران رو خوند چون قشنگ دست کاربر رو میبندن یا نباید هیچی دانلود کنی یا باید جیبتو خالی کنن
دقیقا میشه بگی کجا اسیاتک حرف اول رو میزنه !!!!!!!!!نقل قول:
قیمت هاش که نجومی و خیلی گرونن کیفیتش هم که فوق العاده داغونه الان غیر از یکی دو نفر اکثرا توی تلگرم اینستا و استریم ویدیو مشکل دارن تنها تنها مزیت اسیاتک شبانش هست و من شبی 2 3 گیگ کارم رو راه میندازه از طرفی من 5 6 روز یک گیگ مصرف میکنم و 4000 میپردازم های وب فشفشه 3 گیگ 5 روز رو میده 3500 که بنظرم واقعا به صرفس البته منم اگه شبی 20 25 گیگ میتونستم دانلود کنم برام عالی بود بین 4.5 گیگ (سرویس شهاب)تا 3 گیگ خیلی نیست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
والا من تعریف نکردم ولی خودت هم قبول داری که دیگه فشفه هاش برای روزا خوبه ؟نقل قول:
بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بسنقل قول:
- - - Updated - - -
بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بسنقل قول:
نقل قول:
1 آبونمان مخابرات (ماهيانه) 12 1394/07/26 2 امور رانژه مخابرات 1 50000 1394/07/26 3 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـکـ( 2تا 8 صبح 80% رايگان) مبلغ کل 885588
داداش 400 کجا بودهنقل قول:
فشفشه 40 گیگ میشه 30 تومن تا چند وقت پیش ریلیز های سنگین نگاه میکردیم الان پیش به سوی ریلیزهای سبک 700 800 مگی ایشالله برای شما چرخش بچرخه و دانلود کنی من هم خوشحال میشم
دو سوال دارم:
1- بعد از واریز مبلغ، چند روز طول میکشه سرویس رو وصل کنن؟؟
2- اگه سرویس 128 حجمی بگیرم، اگه خط جاداشته باشه، سرعت بالاتر میبندن؟؟
کلا بعضی ها نمیدونم دلشون به چی خوشه و دنبال چی هستن که از چند ماه پیش تا الان دارن فقط از اسیاتک تعریف میکنن.. دانلود داخلی اسیاتک برای 10 مگ از 1مگ در ثانیه رسید به 500 کیلو..کیمیا از 500 رسید به 120 کیلوبایت و اکثرا محدود شدن..بازم شماها از اسیاتک تعریف کنید..بازم تعریف کنین..اینقدر تعریف و تمجید کنین که بهتون اسپید 30 بده ..اورین اورین..
دوست عزیز منظور من از ۴۰۰ تومان های وب نیست میگم اینترنتی که با مصرف و کار من بخونه حداقل باید ماهی ۴۰۰ هزار تومان تو شرکت های دیگه پول بدم ولی آسیاتک با ماهی۱۷ تومان کارم رو راه میندازه شما الان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که شبانه ماهی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ گیگ بسته به سرور داخلی یا خارجی با این قیمت اونم رایگان بده به جرأت میتونم بگم هیچ جا البته تو ایران همه چی موقته و آسیاتک هم بزودی شبانه های رایگانش رو بر میداره چون سودشون تو گیگ خریدن مشتریه اینو ۸ سال تجربه ام تو داشتن سرویس های مختلف از شرکت های مختلف میگهنقل قول:
وجود پورت خالی+سرعت عمل مرکز مخابراتی بستگی داره 1 روز به بالا معمولا 4 5 روزنقل قول:
بله برای سرور اسیاتکی محدودیت سرعتی اعمال نمیشه و مثل سرویس شهاب میتونین دانلود کنین
غیر اسیاتکی روی 2 مگ =256 کیلو لیمیت میشین
بستگی به مخابرات شهرتون داره داره..بین 2 تا 5 روز در نظر بگیرین.نقل قول:
2-والا من دو مگ داشتم طرف قبول نمیکرد بیارتش روی 4 مگ! شما زنگ میزنی پشتیبانی دیدی طرف خانومه و تو باغ نیست و یا قبول نمیکنه و دلایل چرت میاره بلافاصله قطع میکنی با یه کارشناس دیگه صحبت کنی.
اسیاتک شبانش رو جمع کنه باید شرکتش رو هم تعطیل کنهنقل قول:
فک نکنم اسیاتک شبانش رو حذف کنه سیاست اسیاتک اینه که به سرویس ها +10 گیگ(به استثنا شهاب نیم گیگ)شبانه بده و فکر نکنم عوضش کنه
در مورد قیمت، چی رو با چی مقایسه میکنی که میگی نجومیه و خیلی گرونه؟ شرکتهای ISP قیمتهای سرویسهای معمول و عادیشون تو یه رنجه. چون بر اساس مصوبات سازمان تنظیم تعیین میشه. البته، سرویسهای تشویقی یا ثبتنام اول که برای بازاریابی استفاده میشه از این قاعده مستثنان. اختلاف قیمتها بیشتر به علت تفاوت تو مشخصات سرویسهاست. تنها شرکتی که قیمتهاش حدود 20% با بقیه فرق داره (یعنی کمتره) شرکتهای مخابراتن که دارن از رانت استفاده میکنن. تازه اونا هم بر اساس مصوبههای سازمان تنظیم مقررات مجبورن این قیمت رو بدن وگرنه مطمئن باش هیچ کدوم این شرکتها اگه میتونستن قیمتها رو تو این سطح نگه نمیداشتن و بالاتر میبردن.نقل قول:
در مورد کیفیت آسیاتک قبلن که داشتم موافقم باهات. اما اون موقع از شهراد و حتی فنآوا بهتر بود. اما الآن که از پارسآنلاین دارم به نظرم نسبت به آسیاتک بهتره. گر چه اینترنت تو ایران مشکل اساسی داره. هر شرکتی هم مشکلات خاص خودش رو.
فشفشههای هایوب برای کسی که تو روز دنبال حجم نسبتن ارزونتر میگرده واقعن خوبن. اما تا جایی که تو تالار خودش دیدم ملت خیلی از کیفیت سرویسش راضی نیستن.
نه بالا میبرن سرعتنقل قول:
من ماه قبل که تغییر سرویس دادم 128 استریم اوردن پایین زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا تبلیغ دروغ میکنین درون شبکه که نامحدود نیست خط من بیشتر میکشه و اوردش بالا
128 نامحدود رو در حالت خوش بینانه حداکثر روی چه سرعتی میبندن؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 2 مگ ( خط روی 4 مگ بسته شده )
( در بعضی شرایط که نویز کم میشه میاد رو 5 مگ )
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز از شرایط شبانه هم اطلاع داری ؟؟ یعنی 128 حجمی سرعت شبانه چقدر لیمیت میشه ؟؟
نه زیادم به صرفه نیست سرویسهای جامبو ماکسنت تو شهرومون خیلی خیلی بهتره. فک کنم ماکسنت با اسیاتک اشتراکی کار میکنن نمیدونم دقیقا چجوریه ولی سرویساش خوبن و گرون. تنها شرکتیه که سرعتش چه شب و چه روز یکیه و شبانه هم داره میتونی ساعتشو خودت انتخاب کنی مثلا 12-6 یا 2-8 یا 4-10نقل قول:
باشماره 36633070 تماس بگیر در این مورد ازشون سوال کن.البته اسیاتک در بعضی استانها به مشترکین فیبر نوری هم سرویس میده.نقل قول:
دوحالت دارهنقل قول:
اسیاتکی = 1 مگ غیر اسیاتکی 16 کیلو
اسیاتکی و غیر اسیاتکی 16 کیلو
مال چه سرویسی است؟نقل قول:
سلام دوستان کسی هست مشتزک طرح آ مثل آسیاتک باشه؟
امروز وضع نسبتا بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/url]
حذف .............
وضعیت تک کانکشن و پینگ دو روزی هست بهتر شده امیدوارم ادامه دار باشه ....
من سرویس 10240 یا 10 mb دارم که سرعت استاندادش میشه 1024 MBps
تا همین چند وقت شبانه و روزانم همین مقدار دانلود میداد
چند وقته شبانم رو روی 2 مگ بستن یعتی تا 256 KBps بهم دانلود میده
زنگ زدم میگه این سرعت ، سرعت خوبیه واسه شب !!!!!!! و چون شب دانلود میکنن پهنای باند کم میشه !!!!!!!
جالب اینه یک فایلو از ساعت 2 تا 2:05 با یه مگ دانلود میکنه یهو پهنای باند کم میشه سرعت میشه 256 !!!!!!!!!
واقعا خجالت آوره....
کسی مشکل منو نداشته ؟ چیکار باید بکنم ؟
من دیروز ثبت نام کردم...گفتن محدودیت پورت نداریم...الان زنگ زدم میگن فعلا محدودیت داریم!!! صبر کنید؟؟؟
حالا جهنم...
معمولا چقدر زمان میبره تا کارای رانژه انجام بشه؟؟؟
راستی من از خود مخابرات خواستم سرویس بگیرم رسمو کشیدن!!! آخرم گفتن خطتون ارشیو شده و باید مالک خط بیاد....
حالا اینا از طرف آسیاتک بازم نگن مالک خط بیاد!!!؟
اصلا رائژه کردن توسط یه شرکت با خود مخابرات فرقی داره یا یکیه؟؟؟
- - - Updated - - -
من دیروز ثبت نام کردم...گفتن محدودیت پورت نداریم...الان زنگ زدم میگن فعلا محدودیت داریم!!! صبر کنید؟؟؟
حالا جهنم...
معمولا چقدر زمان میبره تا کارای رانژه انجام بشه؟؟؟
راستی من از خود مخابرات خواستم سرویس بگیرم رسمو کشیدن!!! آخرم گفتن خطتون ارشیو شده و باید مالک خط بیاد....
حالا اینا از طرف آسیاتک بازم نگن مالک خط بیاد!!!؟
اصلا رائژه کردن توسط یه شرکت با خود مخابرات فرقی داره یا یکیه؟؟؟
عزیز هنوز اول راهی حالاحالاها باید صبر کنی هیچ چیزی معلوم نیست بیست روز یک ماه دوماه یا شایدم بیشتر یک دوستمون تو تالار هم مشکل شما رو داشت اصلا خطشو وصل نمیکردن میگفتند محدودیت پورت داریم بنظرم اگه خط اصلیت باشه اصلا ثبت نامتو لغو کنی بهتره مگه اینکه اینترنت داشتی باشه یا رو خط دومت درخواست داده باشی درغیر اینصورت اذیت میشی رانژه کلا برای مشترک عذاب آوره خودم نزدیک بیست روز معطل شدم تازه محدودیت پورت هم نداشت مرکزمون تو مشهدنقل قول:
طرحت چیه؟کدون مرکز مخابراتی هستی؟واقعا 20 روز طول کشید؟چنتا تست پینگ و تک کانکشن بزار ببینم اوضاع تو مشد چطوره؟نقل قول:
تقریبا سرعت همه همینجوریه ... یعنی الان شما مثل بقیه طبیعی شدینقل قول:
از زیر دستشون در رفته بود که سرعت یک مگ داشتی
فقط بعضی ها سرعت سرور داخلیشون یک مگ هست و سرعت سرور خارجشون نسبت به طرجی که دارن افت می کنه
خب درد اینه سرعت سرور داخلی هم شده 256 KBps ، آخرش هم میگن سرعت همینه ، سرویس پایینتر بگیر !!!!!! (شعارشونم اینه که حق با مشتری است ! :n08:)نقل قول:
سرور داخل هم فقط برای بعضی ها بالاستنقل قول:
یه زمانی من هرچی می گفتم سرعت بعضی ها بالاست هیچکس چیزی نمی گفت ولی حالا که دارن سرعت هارو کم می کنن یکی یکی میگن سرعت داخل و خارج یک مگ بوده ... تهمت هم میزدن که دروغ می گی و از طرف آسیاتک هستم !! ( منظورم شما نیست )
اصلا باید شکایت کرد که چرا برای بعضی ها سرور داخل نامحدوده برا بعضی ها محدود این دور از عدالته همون پولو میدی سرعت درون شبکه محدود میکنن. :n35:نقل قول: