http://hotfile.com/dl/120934614/f050f68/JungleFlasher.0.1.84.Beta(250).rar.html
http://hotfile.com/dl/120934614/f050f68/JungleFlasher.0.1.84.Beta(250).rar.html
دانلود کردم همون بود این فایلDLL کجاست اصلا پیداش نکردمنقل قول:
توی پوشه libusb یه فایل dll با همین اسم وجود داره .اون رو باید بیارین صفحه اول .
بدبختی همینه پوشه libusbی وجود نداره................:13:نقل قول:
:42::44::9::9::9:
یــــــعنی چه . این همونیه که منم دانلود کردم .اصلا بگو چه چیزایی کلا هست ؟
فقط یک فایلRARهست که خود برنامست:31::31::31:نقل قول:
میدونم اینجا جاش نیست . شما فایل RAR رو Extract کردین ؟
نه............نقل قول:
چه جور کنم؟:31:
نقل قول:
اسلیم چی؟؟؟
یه چیز دیگه چجوری می شه فهمید بازیمون Stealth شدست
خب مرد حسابی فایل RAR رو با برنامه WinRAR باز کن محتویات داخلش رو بریز بیرون . حالا میخوای Firmware هم بریزی ؟:31:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
با برنامه abgx360 که آموزشش هم هست !نقل قول:
واسه اسلیم هنور ریلیز نشدهنقل قول:
سلام
من قصد خرید کنسول ایکسباکس رو دارم ولی نمیدونم جدیدترین و بهترین مدلش چیه و سوالاتی دارم که ممنون میشم جوابم رو بدید.
1- با پورت DVI میشه وصل شد به مانیتور؟
2- هدستی که خودشون میدن کیفیتش چطوره؟
3- چندتا دسته هست توی جعبه ؟ و اگه یکی هست دومی رو به صورت اصل میشه خرید؟ چه قیمتی؟
4- آخرین ورژن ایکسباکس آیا بازیهای کپی شده رو اجرا میکنه؟ یعنی روش برای قفل شکستن داره؟ آیا وقتی قفل شکست راهی برای بازگشت به حالت اولیه هست؟
5- مثلا 250 گیگ جا برای بازیها دارم، وقتی یه بازی رو توی هارد میریزم آیا لازمه که دیسک رو بذارم وقت بازی ؟ حتی در صورتی که دیسک ارجینال نیست و قفل شکسته است ایکسباکس.
6- از کجا میتونم تهیه کنم؟
7- کینکت چنده؟
8- جاسپر و فالکون و اینا چی هستند؟
کسی قیمت نداره؟ چند می ارزه؟نقل قول:
پست اول رو بخون دوست عزیز:5:نقل قول:
1=دقیق یادم نیست ولی باید بخوره:18:
2=خوبه ولی فقط ماله لایو هست:18:
3=متغیره نسبت به تک یا باندل بودن بله اصل هست من50 گرفتم باید همین قیمت باشه:20:
4=منظورتون چیه دقیقا؟:13:
5=بله لازمه در کل لازمه ولی استفاده زیادی ازش نمیشه:10:
6=همه جا هست دیگه:31:
7=از 190تا220هست البته بعد تابستون خیلی کمتر هست
مبارکه.نقل قول:
1_بله
2_عالی
3_بله_من اصلش رو خریدم_ قیمت دقیقا نمبدونم بین 30تا 40
4_منظورت اگه ه ک هست باید ه ک شده بخری یا بدی ه ک کنن<قفل شکن!!!!؟؟؟؟؟
5_بله ،ولی همه بازی هارو نریز و هرکدوم که بازی میکنی بریز تو هارد و تموم شد ،خسته شدی پاک کن_بله دیسک رو باید یذاری.
6_از توپ خونه یگردی میتونی کنسول خوب پیدا کنی؟(الایت و ارکید سخته پیدا کردنش چون تولید نمیشه و اسلیم تازه اومده)
7_170تا 200
8_نوع بردش هست که جاسپر بگیر(البته الان همه اسلیم ها جاسپر هست اگه الیت گرفتی هم مال 2008 به بعد بگیر که جسپر هست)
فکر کنم حدود 800 بردارن شاید یکم کمتر یا بیشترنقل قول:
خیلی خیلی ممنون ظاهرا شما با خود جانگل فلشر فرم ور رو رایت کردید این کار رو چه جور انجام دادیدنقل قول:
ویرایش:فرم ور اصل رو از کجا بیارم
[QUOTE=Majid66_7;6188967]بازیها زیر چطورن؟ نمی خوام زیاد تخیلی باشه مثل مترو 2033
TWO
resident evil
dead space
یه چیز شبیه جنگ های خودمون
اگه بازی بهتر و جذاب تر حتی استراتژی سراغ دارین لطفا به یکم توضیح دربره بازی معرفی کنین
بگین دیه؟؟؟:31:
lt+1.9 رو میگید؟ اینجا چند نفر قبلا گفتن که اول واسه اسمیل اومد البته اگه اشتباه نکنمنقل قول:
بله دقیقا ..نقل قول:
اول واسه فت اومد و ظاهرا واسه اسلیم نیومده
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
[QUOTE=Majid66_7;6189336]سوال شما مربوط به این بحث نیست........:13::31::13::31:نقل قول:
ولی جواب میدم هر دو تخیلی حتی شایدم از metro2033تخیلی تر
سری بازی mwوmedal of honnerرو توصیه میکنم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
8:چرا اطلاعات غلط به مردم میدی مادر برد اسلیم(Valhalla (Trinityهست-اگه فت گرفتی جسپر بگیر راه های تشخیص تو لینک زیرهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
6:اسلیم هم تازه نیومده کپی خور کردنش مصیبته
کسی خبر دقیق نداره که LT+1.9 واسه اسلیم اومده یا نه. به نظر که نیومده من پیدا نکردم حالا اگه هست بگین که خوشحال شیم D:
نه نیست نه تو سایت خودشون هست تو تو اینترنت هم پخش نشدهنقل قول:
1.9 فعلاً فقط واسه FAT هستنقل قول:
کد:http://www.c4evaspeaks.com
سلام دوستان من میخوام یه هارد 250 برا کنسولم (آرکید)بخرم .
کسی قیمت هارد ها رو داره؟
بعد به جا دیدم نوشته بود هارد 250 مخصوص اسلیم 120 تومان
یعنی این هارد فقط مخصوص اسلیم هست یا به آرکید هم می خوره؟
دوستان من LT 1.9 ریختم ولی بازی NFS HP رو وقتی میره تو بازی دیگه بیرون نمیاد . کلا تو بازی نمیره فقط یه صفحه سیاه میاد . مشکل چیه ؟
شما تنها به فرم ور نیاز نداری باید بازی رو متناسب با1.9پچ کنی:10:فرم ور اصل از کجا بیارم....................................:42: :42::37::37:نقل قول:
این هم Firmware اصل خدمت شما . توش واسه همه نوع درایو هست. هم اصل هست هم هـک شده 1.9 .نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?igjofp7pa9hr4k7
این کاری که گفتی رو چه جوری باید انجام داد ؟ درضمن واسه ریختن 1.9 لازم نیست اصل رو بریزی .
برو به این لینک با این روش تنها تفاوتش اینه که باید از ورژن جدید نرم افزار استفاده کنینقل قول:بله من هم قصط داشتم با داشبرد 13146 اصل کنم ولی برخی از دوستان گفتند گاهی اوقات فلگ هم میشیمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
فرم ور اصل رو مثل1.9میریزیم دیگه؟تو این فایل که شما دادی تو lite on phatکدوم پوشه مربوط به اصل هست؟
راستی شما با جانگل فلشر رایت کردید(1.9)رو میگم؟چه جور این کار رو کردید
مشکلی نداره با داس فلشر بکنم
راستی مگه ما فرم ور متناسب با درایور رو توسط جانگل فلشر نمیسازیم؟پس تو این لینک که شما دادی چرا فرم ور کپی هست
من با Dos Flasher کار نکردم ولی پیشنهاد میکنم از jungle استفاده کنی.نقل قول:
اون فیرم ویر های کپی رو باید تو قسمت Target Firmware بگذاری. بعد تو قسمت Source هم میای فایل Dummy.bin که داریو میگذاری. اینجوری وقتی Spoof رو برنی میاد کلید کنسولت رو داخل اون فبرم ویر Inject می کنه و این فیرم ویر مناسب کنسولت میشه
سلام ببخشید تو بسته کینکت چی ها هست؟شنیدم بازی هم داره؟اگه میشه چند تا عکس هم بزارید
کسی قیمت هارد رو نداره؟!نقل قول:
توش اینا هست:نقل قول:
Kinect
Kinect Adentures Game
Manual
کابل افزایش طول USB
اداپتور تبدیل پورت kinect به USB
واسه دیدنش هم برو تو یو تیوب اینو سرچ کن. :
Kinect unboxing
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون از دوستان که نظراتشون رو گفتننقل قول:
پس به اینها میگن الیت باندل و کپی خور هم نمیشن :41:,پس بیخیال اینها میشم و میرم تو بازار از فروشگاههای معتبر دیگه بازدید میکنم و میگردم دنبال الیت و یا آرکید و اگه یکی از اینها رو پیدا کردم بگیرم دیگه؟ این الیت و آرکید دیگه حتما کپی خور میشن؟ راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد :11: , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
سلام ...
ایکس باکسو دیگه دادم برا کپی خور :دی
طرف گفت ۳۰تومن گفتم باشه ! حالا منتظرم فردا برم بگیرمش !!!!
یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )
منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
Slim Bundelنقل قول:
الیت باندل
۱.درستهنقل قول:
راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
۲.درسته اما پیدا کردن درایو ۹۵۰۴ به شدت مشکله
3. هست اما گفتم که کم پیدا میشه !
۴. حتی با باز کردن کارتن هم نمیشه مطمعن شد ! بهترین راه باز کردن کنسوله !اما از روی سریال نامبر روی جعبه و LOT نامبر میشه تشخیص داد
خواهش میشه
Kinect Adentures Gameنقل قول:
Manual
چی اند؟:13:
این LT1.9 بری داشبوزد 13146 که نوزده می اومده هست دوست عزیز.نقل قول:
باید کلید درایوتو داشته باشی. بعد بری کنسولتو Update کنی. وبعد با استفاده از اون کلید و فیرم ویر 1.9 دستگاهت کپی خور بشه
همشون اسلیم هستن و هیچدوم الایت یا آرکید نیستن... اونی که کینکت داشت ، میشه Xbox 360 Slim Kinect Bundle 250GB or 4GB و اونایی که نداشتن هم میشن : Xbox 360 Slim 4GB و Xbox 360 Slim 250GB...
Manual دفترچه راهنمای استفادشهنقل قول:
Kinect Adentures Game همون بازیه که توش هست دیگه.(البته بعضی از فروشنده ها آداپتور و بازی رو ور می دارن حواست باشه حتما تو جعبه باشه و جعبه پلمب باشه)
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- پشت جعبه حفره ای مستطیل مانند (شکل بالا )قرار داره که میتونید قبل از خرید از وجود بازی ادونچر در جعبه مطمئن شوید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شکل 2)
2- جعبه رو که باز کنید با (شکل 2 ) مواجه میشید که کینکت باید اینطور قرار گرفته باشه
(شکل 3 )
3- در (شکل 3 ) هم میتونید از بروشور ها و دفترچه و ... که داخل جعبه است مطمئن شوید .
(شکل 4)
در شکل 4 کابل usb برای اتصال کینکت به کنسول های قدیمی (الیت و ارکید و باندل های این دو مدل ) مشاهده میکنید
(شکل 5 )
5- اینم ادابتوریه که در سری های جدید کینکت اضافه شده است .
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اگه کنسولت اسلیم هست تبدیل دو شاخه برای آداپتورش نخر . جون مستقیم به کنسول وصل می شه .
اگه با آداپتور به کنسول اسلیم وصل کنی یکمی تو آپدیت کینکت به مشکل بر می خوری (خودم که اینطوری شدم ) .
نقل قول:
من اسلیم دارم !
۱۹می هم آپدیت نکردم ! و ال تی +۱.۹ هم برا اسلیم نیومده !!!