نقل قول:
راست میگی ... !
من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !
اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم ! ;)
نقل قول:
راست میگی ... !
من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !
اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم ! ;)
آقا ممنون از عكس و توضيحاتت :10:
ولي
روي دكل هاي همراه اول هم من اون دايره اي شكلها رو ديدم :18:نقل قول:
در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد
من كه توي يزد به جز يه جا ديگه جايي نديدم كه روي ساختمون زده باشننقل قول:
اگر ساختمانی که دکل بر روی آن نصب می شود از ارتفاع و موقعیت مناسبی برخوردار باشد دیگر از دکل های مشبک خبری نیست بلکه یک ستون کوچک فلزی بر روی ساختمان نصب شده و آنتن ها روی آن قرار گرفته اند. عکس زیر نمونه ای از چنینی دکل هایی را نشان می دهد.
حالا ميشه يه توضيحي هم براي تفاوت دكلهاي روي زمين ايرانسل بدين
همانطور که قبلا هم گفتم توضیحات من برای دکل ها بر اساس مشاهدات در تهران بود. تو شهرستان ها و خصوصا شهرهای کوچک که فضا ها خالی و باز زیاد پیدا می شود از پشت بام ها برای نصب دکل استفاده نمی شود. دوستان خوب شهرستانی می تونن عکس دکل های ایرانسل تو شهرهای خودشون رو برامون بذارن
دوست خوبمون گفت که آنتن های دایره ای شکل برای GPRS است. بنابراین اگه همراه اول هم به این امکان مجهز بشه ( که داره میشه ) روی دکل های همراه اول نیز این آنتن ها دایره ای شکل دیده خواهد شد ...
نقل قول:
اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.
البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.
خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.نقل قول:
اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.:27:
آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.نقل قول:
میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)
ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.
این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.
چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.
پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.
مرسی که گوش می کنید.
برخی از دوستان درخواست ها یا سؤال های خودشون رو با SMS به من می دهند و از اونجایی که توی گروه SMS های چرت و پرت:27: هستم نمی تونم به موقع جواب بدم.
و بعضی روزها انقدر sms های جوک زیاد میشه که مجبورم خیلی از sms هارو نخوانده پاک کنم.
پس ممنون می شم از همون میل استفاده کنید.
می دونم سخته ولی هم من بهتر می تونم جواب بدم و هم شما به هدفتون می رسید
با تشکر
این مانع تراشی مخابرات یا هر سازمان دیگه در مقابل ایرانسل اعصابمو بهم ریخت:42:ه ... آخه یکی نیست بگه دوست داره SMS رو 10 تومان بده به شما چه مربوطه مگه کار غیر قانونیه اونم برای سیم کارت هایی که فقط مخصوص sms هستند قیمت غیر معقولی بنظر نمیرسه ....
.... حالا اگه خودشون بخوان SMS رو مجانی می کنن هیچ کس هم صداش در نمیاد ... البته باید تو خواب دید که اینا SMS رو مجانی کنن ...
... خودم تو برنامه گفتگوی ویژه خبری دیدم که وزیر مخابرات ( نگفتم دربون دم در گفتم وزیر مخابرات ) گفت قیمت کف برای ایرانسل در نظر گرفته نشده بنابر این می تونه قیمت هاشو رو پایین بیاره و رقابت کنه حالا این کلمه دامپینگ از کجا اومده من نمی دونم. :18:
یه بار داد و بیداد می کردن ایرانسل تعرفه هاش بالاست و تو اخبار 20:30 هر روز یه خبر از نرخ بالای ایرانسل منتشر می شد ( که البته فکر کنم برای خراب کردن ایرانسل بود) ... حالا میگن چرا قیمت رو می خواد کمتر بده ... نمی دونم بخندم :27:یا گریه کنم :37:... حالا بعضی بیان بگن تقصیره ایرانسله یا ایرانسل کلاهبرداره .... :45:
:47: اگه مجتهد بودم فتوا می دادم استفاده از سیمکارت همراه اول مکروه است :47:
رقابت تو ایران یعنی هر چی دولتی میگن گوش کنی .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4: :32: :4: :32:
عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!
"این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد."
حواستونه چی گفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به این نمیگن رقابت پس لابد به قطع کردن ام ام اس اپراتور مقابل میگن رقابت!!!!!!!!
عجب کثافتاییند!
آقا gprs هم اینجا پوکید!از صبح 1000 بار قطع و وصل شده!
برای این موجودای.... سه نقطه خیلی کمهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید براشون یه چهل ، پنجاهتایی نقطه گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]