اقای game_gtr من گفتم که میخوام شبیه به پرشیاش کنم فقط هرچه سریع تر بزار چ.ن فردا دارم میرم مسافرت و ممکنه هفته بعد برات بزارمش.
اقای game_gtr من گفتم که میخوام شبیه به پرشیاش کنم فقط هرچه سریع تر بزار چ.ن فردا دارم میرم مسافرت و ممکنه هفته بعد برات بزارمش.
این ماشین هم چون برای gta vic درست شده نمیشه به gta san تبدیلش کرد . اگر هم بشه باید براش چرخ و تکستچر تعریف کنی که خیلی وقت گیره من قبلا این کار رو کردم .نقل قول:
کسی نرم افزاری برای باز کردن فایل های dff داره؟
عيب نداره چه طوري مي تونم تبديلش كنم
فايل DFF اون قفل داشت بازش كردم ولي حالا ديگه اخطار Out Of memory رو ميده لطفا منو راهنمايي كنيد؟
\پسورد اموزش col چی بود
________
کسی نمیتونه راجبه سمند کروکی کمک کنه؟
----------نقل قول:
پوشه ی ماشینت رو در یه درایو دیگه بریز بعد برو dff و txd ماشینت رو از پوشه در بیار و در یه جا دیگه بریز (بدون پوشه) بعد برکارت رو انجام بده ببین ارور میدهنقل قول:
بله بازم ارور Out Of Memory رو ميدهنقل قول:
کسی پراید صندوق دار رو میخواد. اگه میخواین باید پلاگین viv رو برای 3ds max7 برام بزارید تا بتونم تبدیلش کنم به dff.
کسی پراید صندوق دار رو میخواد. اگه میخواین باید پلاگین viv رو برای 3ds max7 برام بزارید تا بتونم تبدیلش کنم به dff.
عاليه ولي فكر كنم اين رو بايد از آقا مجيد بگيري يا هم بري و توي تاپيك مخصوصش يا سرچ كني يا هم درخواستش رو بدي.:46:
من مشتاقانه منتظرشم.:26:
حتما حتما می خوام:11::20::31:نقل قول:
حامدجان باید از تاپیک مخصوص خودش بگیری ، چون زودتر بدستش می آری.:46: