سلام
من پرینترم samsung هست
بدون اینکه دست بزنم یهو صدای جاروبرقی میده موقع پرینت.
باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام
من پرینترم samsung هست
بدون اینکه دست بزنم یهو صدای جاروبرقی میده موقع پرینت.
باید چیکار کنم؟
یکی ما رو هم میشه راهنمایی کنه .نقل قول:
دوستان من امروز پرینتر 4655 سامسونگ از کارتون در اوردم خواستم نصب کنم دیدم هر کاری میکنم سیستم پرینتر و که نمیشناسه بعد به زور شناخت ولی پرینت نمیگرفت !
زنگ زدم سام سرویس گفت مشکل از کابل usb 2 هستش که خریدی ( معمولاً داخل جعبه پرینتر کابل usb 2 نیستش باید خودمون تهیه کنیم)
من یک عکس گرفتم از اروری که وقتی دستگاه و میزدم به pc یکم نا واضحه ولی معلومه خواستم شما دوستان هم راهنمایی کنید.
ممنون میشم کمک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان یک پرینتر MFPا 1120 HP دارم اما درایور رو شو نمیتونم روی ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم
یعنی از سایت سازنده گرفتم حجمش در حد 250 مگ اما زمان نصب نزدیک ها آخر نصب که میشه
میگه پرینتر رو وصل کنید در صورتی که وصل هست بعد مدتی که این اخطار میره کلا لغو میشه
چند بار روشن خاموش کردم یا در زمان درخواست کابل رو متصل کردم اما فایده ای نداشته
بعد برگشت مراحل نصب یک اخطار میده که دقت نکردم فقط کلمه یوزر توش بوده
حالا بنظر باید تو سون در محیط فعال شده ادمین نصب کرد یا فرقی نمیکنه کسی از دوستان
تا حالا مشکلی مشابه من داشته
در ضمن این پرینتر روی ویندوز ایکس پی راحت کار میکنه
سلام من یک فروشگاه اینترنتی دارم و میخوام برای هر محصول کاور خودش(البته رنگی) رو بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارک پرینتر و چه مدلی بگیرم( قیمتش بین 300 تا 400 هزارتومان باشه)
سلام من یه پرینتر اچ پی m 1132 mfp درایورش مراحل نصبو طی می کنه ولی آخر سر میخوام برم ببینم نصب شده یا نه اصلا آیکون نصب پرینتر دیده نمیشه تو دیوایس منیجر یکی از دوستام گفت درایورش خوب نصب نمیشه من چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
من پيشنهادم Epson P-50 هست. هم مقرون به صرفهتره و هم اينكه كيفيت چاپش خوبه.
البته بايد تانك اين چاپگر رو جداگونه بخريد.
شاد باشيد:n12:
نوع سيستم عاملتون چيه؟نقل قول:
آيا مراحل نصب به صورت كامل انجام ميشه؟
آيا از CD Driver خودش براي نصب استفاده ميكني؟
آيا كابل USB رو تا حالا عوض كردي؟
شما يه بار كابل USB اون رو عوض كنيد.نقل قول:
احتمالاً مشكلتون حل ميشه.
به نظر من جواب درستي به شما دادند.نقل قول:
من هم همين عقيده را دارم. با تعويض يه كابل USB خوب مشكلتون حل بشه.
سعي كنيد كابل مشكي شيلددار تهيه كنيد.