ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
با تشكر
Printable View
ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
با تشكر
سلام.
قیمت هدفن panasonic HJE-300 حدوداً چقدره؟
اگه جایی این هدفن رو میفروشه ، بهم معرفیش کنید (برای خرید تلفنی) ...
دوستانی که این هدفن رو استفاده کردن ، نشتیه صداش به بیرون چقدره ؟
راستی ، متال و راک گوش میدم :8:
ممنون.
Audio technica M30 هم چیز خوبیه توی این رده قیمت.نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
احتمالآ اینجا داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنید به تاپیک همسایه یا توی خود سایت Beyerdynamic تا مشخصات تماس هر سه نمایندگی اونها رو بدست بیارید احتمالآ اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین قیمت حدود 400 تومن 20 تومن کم یا زیاد و حتی تا 80 تومن بالاتر ارزش خرید داره چون یکی از بهترینهای موجود اینجا و دنیا هست
سلام به شمانقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم حدود 30 تومن باید باشمتسفانه جایی که موجود داشته باشه سراغ ندارم اما حتمآ توی جمهوری سوال کنید پیدا خواهید کرد
بقیه سوالها رو هم نمیتونم دقیق جواب بدم (:
شما هم موفق باشید.
تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو دوست دارم...نقل قول:
پیشنهاد خوبیه... ولی نمی دونم چقدر از هدفون خودم بهتر جواب می ده... از بچه های اینجا کسی تست کرده؟نقل قول:
از نظر قیمت جهانی تو رده هدفون خودمه... قیمت ایرانش چنگی به دل نمی زنه...
راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.نقل قول:
ریوویو های خوبی راجع به اچ دی 518 خوندم.نقل قول:
<br />نقل قول:
تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو ...
راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.
هدفون خقلی جذابیه و اینطور که عنوان شده نسبت به قیمتش ارزش بالایی داره. با این جثه نیازی به آمپ هم نداره. چون با عجله نمی خوام خرید کنم حتما همه این پیشنهاد ها رو تست خواهم کرد. فرق اچ دی 555 با این مدل از نظر صوتی چقدره? میشه به اون هم فکر کرد?
کلا سنهایزر برای راک پروگرسیو مناسب هست? اونم مدل های اوپن ایر?
Sent from my Xoom using Tapatalk
سلامنقل قول:
من 518 رو تست کردم و خیلی از صداش خوشم اومد و بلا فاصله سفارش دادم 555 رو تا بحال امتحان نکردم ولی فکر میکنم زیاد تفاوت محسوسی نداشته باشه(البته فکر میکنم اگه تو یه سبک باشن احتمالا فقط 5% با هم تفاوت کیفیت صدا داشته باشن)ولی با توجه به کیفیت و شفافیت صدایه 518 با این قیمت دلاری واقعا ارزشش رو داره.ولی برای سبکهای مختلف نمی دونم پاسخگو خولاهد بود یا نه چون من با iphone امتحانش کردم اونم با تراک mp3 پس نمیتونم دقیق وضعیت فرکانسهای بالا و پایینش رو روشن کنم.باید از اساتید خواهش کنیم توضیحات تکمیلی رو در اختیارمون قرار بدن.
این M50 هم که دیگه ظاهرا زیر 270 نمیشه ! واقعا متاسفم برای خودم و این بازار من عمرا دیگه 1قرون جنس از ایران بخرم اون از
وضع هارد و ... اینم از این !:2:
:13:
بله همین چند دقیقه پیش klipsch s4 رو 139 هزار تومان خریدیم در صورتی که 10 روز پیش 110 هزار تومان تهیه کرده بودیم. به همین صورت هم ادامه خواهد داشت چون خودمون اینطوری دوست داریم و لایقشیم.نقل قول: