دوستان به نظرتون بنده چند روز دیگه دفترچه رو پست میکنم !! کی تاریخ اعضامم میشه ؟! بنده مدرکم دیپلمه !! کسی میتونه بصورت تقریبی بگه تو این برحه ی زمانی بیشتر چه جاهای اموزشی رو میفتیم ؟! :20:
Printable View
دوستان به نظرتون بنده چند روز دیگه دفترچه رو پست میکنم !! کی تاریخ اعضامم میشه ؟! بنده مدرکم دیپلمه !! کسی میتونه بصورت تقریبی بگه تو این برحه ی زمانی بیشتر چه جاهای اموزشی رو میفتیم ؟! :20:
خدمت دوستان عزیز عرض کنم منم میتونستم معافی(پزشکی) بگیرم ولی به دو دلیل اینکارو نکردم 1- به دلیل ترس از گیر نیاوردن کار به دلیل معافیت پزشکی 2- به دلیل جور شدن امریه که شاید اگه جور نمیشد بعد از آموزشی میفتادم دنبال معافی ولی خوب این یه مزیتی داره ببخشید 2تا : یکی اینکه بعد از آموزشی یه دوره ی کوتاه دیگه رو باید بگذرونیم که به ما کار یاد میدن(با توجه به رشته تحصیلی) و دوم اینکه این 17 18 ماه خدمت جزو سابقه کار حساب میشه واینجوری شاید راحت تر توی رشته تحصیلی کار گیر بیاد
---------------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 1 دی 90
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
در مورد تاریخ اعزام فکر کنم برج 11 ولی در مورد جاش با این وضعیتی که میبینم هیچ چیز معلوم نیست لیسانسو میفرستن عجب شیر:18::41: وای به حاله دیپلمه هانقل قول:
البته هیچی معلوم نیست همش شانسه
------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 1 دی 90
عزیزانی که غیبت دارن به هیچ وجه معافیت کفابت شامل حالشون نمیشه مگر اینکه پارتی کلفت داشته باشند.
فقط عزیزانی که غیبت دارن و میخوان معافیت 3 برادری بگیرن.اونم از عمد غیبت نکرده باشن شامل حالشون میشه و بس.
به قول میلاد تا میتونین برین معافی بگیرین که سربازی فقط وقت تلف کردنه.
یه چیز دیگه اینکه خدمت هنوز 18 ماهه برای دیپلمه ها و فوق دیپلمه و برای لیسانس 17 ماه و فوق 16 ماه و ...
هنوز هم خبری از 24 ماه نیست.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
من منظورم واسه لیسانسا بود نه دیپلما.من از دوستانم که اونجا بودن شنیدم که به نسبت خوبه.حالا اول خدمت واسه همه سخت میگیرن.نقل قول:
حالا اگر پادگان بد میخوای بهت نشون بدم نیرو دریایی سیرجان و پرندک و ...
.چون شما اسم از کتک زدن اوردی پس منظورت دیپلمه ها هستن.اون که اکثر دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها همین وضعشونه.
به هر حال ما هم از شواهدی که دوستان عینا دیدن میگن.(دوستان من فقط در مورد لیسانسا میگم.یک موقع اشتباه نکنند).
چی بگم ؟نقل قول:
فقط خواستم بگم با حرفت بسیار موافقم و امید وارم بعد از اموزشی و به خاطر تک پسر بودن بیفتم شهر خودم تا بلکه بتونم بخشی از زمان علافیم رو با کار یا فعالیت های متفرقه پر کنم !!!
هرچند همش شانسه ممکنه بر عکس بدترین جا بیفتم !
من کف پام صافه ولی اصلا احساس مریضی نمی کنم و شاید به قول تو اگه مطمئن بودم معافم می رفتم دنبالش و اگه حرفای دوستمون درست باشه میشه بعد از اموزشی رفت دنبالش هرچند که فکر نمیکنم معاف بشمنقل قول:
دوستان همیشه و از زمانی که وارد دانشگاه شدم تنها هدفم خوب درس خوندن بود تا به مهمترین هدفم و گیر نیفتادن تو دام سربازی بود
ولی الان دیگه هیچی مهم نیست دیگه هرچی شد که شد ...
می خواستم این قدر درس بخونم و برم جلو تا از قانون کفالت پدر 59 سال استفاده کنم که این قانون رو هم از شانس من حذف و 60 سال از کار افتاده کردن و این جوری دیگه اصلا شامل حال من نمیشه حتی اگه 1000 سال درس بخونم
واسه همین به قول دوستمون مثه مرد میریم و برمیگردیم ... هرچند همش نامردیه !!!
الان نمیدونم قانونشون تغییر کرده یا نه، معمولا چیزهای تیز و برنده ، ممنوع هست.نقل قول:
راستی در مورد تیغ صورت چی کار کنیم؟کدومو ببریم؟یکی از دوستان میگه اصلا نبریم
از ما که همان روز اول گرفتند ،یادمه دژبان میگفت،هرچیزی که تیز و برنده هست،حتی کاردمیوه خوری :31: را بندازید بیرون. البته کاردهای میوه خوری را بعدا پس دادند.:27:
حالا همراهت ببر،روز اولی که وارد پادگان میشی،باید ساک را کامل خالی کنی ،فوقش اگر ممنوع بود،دژبان،برمیداره میندازه توی سطل زباله.:31:
بچه ها من امروز زنگ زدم و 2 روز مرخصیمو تمدید کردم.
فرماندهم هم گفت مامور شدی به فرماندهی تکاوران نیروی دریایی.
اگر شهید شدم حلالم کنید.:31:
به ما که گفتن تیغ نیاریم اما ژیلت رو گفتن عیب نداره.
ماشین هم نزاشتن ببریم.
حالا شما میگی شهید ولی مافوق های ما میگفتن فدای سرم شدین.
جدا از این به قول یکی از دوستان یقه رو باز کن بزار عقده ها خالی شه
بچه ها میشه از اوایل ورود به دوره ی اموزشی بگید. چه کارهایی انجام میدید و چه اتفاقتی میفته؟
امید خان شما الان چندروز خدمتی ؟کجا افتادی؟چطوری میای پی سی ورد؟نقل قول:
نه آموزشی رو نرفتم.من که نگفتم از خدمت خوشم میاد.بهتره صحبتای دوستمون رو یه بار دیگه با دقت بخونید.وقتی که هیچ راهی واسه معافی ،کسری و .. نمونده واسه چی باید سربازی رو به تعویق بندازی. مرگ یه بار شیون هم یه بار.نقل قول: