من فوکال سیب دارم با امپ دنون 1611 با پلیر سامسونگ c6900 و یک دستگاه wd tv live hub با ----- ویوسولو دارم خدایی میکنم واسه خودم همشون محشرن البته اگه 1911 میگرفتم بهتر درایو میکرد باندهارو اما همینم خوبه
Printable View
من فوکال سیب دارم با امپ دنون 1611 با پلیر سامسونگ c6900 و یک دستگاه wd tv live hub با ----- ویوسولو دارم خدایی میکنم واسه خودم همشون محشرن البته اگه 1911 میگرفتم بهتر درایو میکرد باندهارو اما همینم خوبه
برید فروشگاه آکوستیک هر دو مدل رو برای تست داره ببینید صدای کدومشون بیشتر به دلتون می شینهنقل قول:
من خودم جامو رو بیشتر ترجیح می دم که البته یه کم گرونتر در می یاد چون هم باید آمپتون یه مقدار قوی تر باشه و هم اینکه سابش به تنهایی 450 قیمت داره.
این آمپلی هایی هم که گفتین همشون خوبند
پایونیر کیفیت تصویر عالی داره
دنون موزیک گرمی داره
و راستش من خودم یاماها رو بیشتر دوست دارم
البته من این مدلش رو تست نکردم ولی کلاً محصولات یاماها رو خیلی دوست دارم
ممنون از راهنمایی شما ...نقل قول:
با فروشگاه اکوستیک تلفنی صحبت کردم
این قیمت ها هم برای همونجا بود
من خودمم بیشتر یاماها رو دوست دارم فقط مشکلم قیمت هاست
مثلا قیمت جهانی پایونیر lx55 هم رده مدل هایی مثل یاماها 2067 و یا کمی کمتر از مرنتز sr7005 هست ولی این دو مدل اینجا قیمتی بالای 3 میلیون دارند.
البته الآن دارم به یاماها 1067 هم فکر میکنم که البته قیمتش رو نمیدونم.
خیلی شرایط سختی هست ... هرچی میخوای انتخاب کنی باز میگی اونیکی این قسمتش بهتره.
بچه ها 1067 رو قیمت کردم 2390
یه موقعیت هست شما اگه جای من بودید چیکار میکردید
یه ست اسپیکر 5 کاناله Tannoy Sensys هست که OFF خورده به قیمت 1.750
به علاوه یک عدد 2067 یاماها که برای دمو بوده و فروشنده حاضر هستش یکسال گارانتی بکنه و احتمالا بشه به قیمت خوب ازش خرید.
البته هنوز پکیج رو ندیدم و حتما باید جنس صداش رو تست کنم. اما در هر حال اگه همه چیز اوکی بود نظر شما چیه.
Pioneer BCS-212 3D سینمای خانگی سه بعدی
با سلام به دوستان
اساتید (یا کسایی که دارن )میتونید راجع به این سیستم مشورت بدید؟
قیمت 605
ممنون میشم
سلام .
به LED6920خریدم انصافا هر فرمتی که امتحان کردم پخش کرده با کیفیت عالی خیلی ازش راضیم .
میخواستم یه سینما بخرم تا سقف 500هرچی سرچ کردم دیدم با این قیمت سینما خانگی که بتونه فرمتهایی که تلوزیون پخش میکنه پخش کنه وجودنداره عقلانی هم نیست که 1تومن بدی که سینما قابلیت پخش بلوری داشته باشه از اون طرفم اگه تا سقف 500تومن هزینه کنی تقریبا پلیری که همراه سینما هست بکارت نمیاد به هیچ وجه چون دیگه الان نه سی دی ونه حتی دی وی دی آنچنان وجود نداره اکثرفرمتها MKVهستند موندم چکار کنم
راهی وجود نداره که بشه پلیر دستگاهارو با آپدیت کردن ترقی داد تا بتونه اون فرمتها رو بخونه؟
نظرتون چی با طرزفکرمن ؟
نظری ندارن دوستان .من چکار کنم کدوم گزینه بهتره؟؟؟
سلام.نه شما کارت با آپدیت راه نمی افته.کلا برای خاور میانه آپدیت کم میاد.آپدیتی هم که میاد کار حاصی انجام نمیده.شما باید یه سینما بخرید با ورودی اپتیکال و از تلویزیون یه خروجی بدی به سینما تا صدای فرمت هایی که از تی وی پخش می کنی از سینما بشنوی.نقل قول:
البته حتما چک کنید که تلویزیونتون این قابلیت رو داشته باشه.
سلام.نقل قول:
شما در درجه اول تصمیم بگیر که چه بلندگویی می خوای تهیه کنی بعد برای آمپ فکر کن.جامو 606 هم تو افکت خوبه و هم تو موزیک.یه دنون 2312 هم بگیر.دنون صدای خیلی نرمی داره و تو موزیک عالیه.یاماها برای موزیک صدای تیزی داره.
آقا من از خرید سینما پشیمون شدم خودم یه اسپیکر دوتیکه خفن دارم که به کامپیوتروصل تصمیم گرفتم همون به تلوزیون وصل کنم یه مشکل دارم تلوزیون خروجی دیجیتال اپتیکال داره ولی باندهای من دوفیش حالا چکار باید کنم ؟؟؟
یعنی تبدیلی واسه خوروجی اپتیکال به دوفیش هست ؟
این تلوزیون همه چیزش عالی نمیدونم چرا خروجی صدا نداره !!