این ایمیل ریاضی هست به این بفرستید دوستان/ضمنا شماره اشتراک و شماره تماستون هم بنویسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این ایمیل ریاضی هست به این بفرستید دوستان/ضمنا شماره اشتراک و شماره تماستون هم بنویسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با توجه به اینکه شما برای رانژه شدن خیلی سختی کشیدید بهتون کاملا حق میدم.نقل قول:
اما در مورد اینکه شاید یه بازار یابی کثیف باشه باید بگم من مخالفم. این 100% یه بازار یابی کثیف هست رفیق :31:
همین ارم نت 1_2 سال پیش که من ازش سرویس گرفتم سرعت شبانش بالای 200 کیلوبایت بود بعد اروم اروم کم شد.
به همین دلیل هم باید چند وقتی یه بار شرکتو عوض کرد که فکر نکنن هر غلطی بکنن ملت بازم ازشون سرویس میگیرن :4:
سلام.
کسی سایت اینترنتی سپنتا رو میدونه آدرسش چیه؟!
ُسامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ایمیل های اسیاتک و ارم نت هم هستنقل قول:
به نظرم جمعی اعتراض کنیم بهتر باشه
ما ایرانی ها بهتره زود نا امید نشیم و راه های مختلف اعتراض را امتحان کنیمنقل قول:
تو همین تالار ده ها نفر ناراضی بودن ولی الان هیچ کس نیست
ممنون حتما باید امتحان کردنقل قول:
کاملا درسته من شرکت های زیادی امتحان کردم صبا،شاتل(با ثبات ترین البته نه شیراز) فن اوا(پر سرعت ترین بازم شیراز نبود) و این اخری اسیا تکنقل قول:
حق با شماست انتظارات و فشارهای مشتری جاهایی که رقابت شدید نیست باعث تغییر می شه
به نظر من حرکت های انفرادی زیاد جواب نمیده اونم برای شرکت هایی که کاربر میلیونی دارند.شرکت های واسطه هم که سودشونه از راه اندازی بردند
نمیدونستم سپنتا ساپورت میکنه.یه ماه دیگه با ارم نت تمدید کردم!!! این مدت بگذره ببینم سپنتا به کجا میرسه...نقل قول:
سایت اصلی سپنتا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت ثبت نام در شیراز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت شبانه که هر چی اعتراض کنی فاییده ای نداره/
طبق قانون مضخرف تنظیم مقررات اگر کمتر از 1.6 برای سرویس 128 و 3.2 برای سرویس 256 و 6.4 برای سرویس512 و به همین ترتیب کمتر باشه حق اعتراض داری و رسیدگی میکنن/
کلا شبانه دست خود شرکت هست و هر طور بخوان میتونن ملت را انگول بدن/
طبق تجربه ای که من داشتم در شکایت از 4 5 جا (تنظیم مقرران-استانداری-تعزیرات-اداره بازرگانی) از شاتل داشتم و اخرش هم دیدم فایده ای نداره و نتیجه ای در بر نداره و شرکتم را عوض کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را یه نگاه بندازید شاید چیزی پیدا شدنقل قول: