سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
Printable View
سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
------------------نقل قول:
کاری که می گم را بکن
برو به
Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
و بعد Internet را انتخاب کن
حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به http://www.google.comتغییر بده
بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
دوستان کمک کنید گوشیم کاملا قاط زده
چند تا مشکلشو که تا حالا کشف کردم ایناست
1- هیچ کدوم از تماس ها رو مشخصاتشو تو log سیو نمیکنه اگه کسی miss هم بزنه فقط میگه ولی از شماره و زمان طرف و اصلا هیچی تو log نیست همه چیز های سیو شده هم مال قبله
2-دیگه deliverd شدن پیام ها هم نشون نمیده با اینکه فعاله ولی هیچی نیست توی قستمتش
3-این دیگه از همه بدتره باید یه پیام حالا برای هرکس بفرستم تا پیامای که قبل از اون پیام فرستادم برام بیاد مثلا بعد یه روز اگه یه پیام خالی بفرستم یهو سی تا همزمان برام پیام میاد جالب اینکه تاریخ رسیدنشون مال چند ساعت پیشه ولی تا حالا کجا بودن نمیدونم
حالا باید با این گوشی غراضه چه کنم؟
سلام
بچه ها کسی قیمت هدست WH-600 نوکیارو داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------نقل قول:
کجاش غراضه شده؟
شما مستر ریست کن از نوع فرمت انشاالله درست میشه البته قبلش بکاپ بگیر چون شماره تلفن و اس ام اس همگی پاک می شه بلدی یا نه اگه بلدی که هیچ اگه بلد نیستی کد #7370#* را بزن بعد درخواست رمز می کنه که 12345 بزن و منتظر باش تا گوشیت بالا بیاد یادت نره حتما بگی بلدی یا نه:31:;)
شاد باشی و موفق
سلام دوست عزیز:10:نقل قول:
اگر اشتباه نکنم یه مدل 70 تومنی داشت و این که شما دنبالشی حدود 30 بود:15:
سلام
شورت کات های 5800 ورژن 50 را چه جوری میشه عوض کرد
سلام دوست عزیز:10:نقل قول:
این که دیگه خیلی در دسترسه
:3:settings>Personal>Home screen> shortcuts
منظورت همین شرتکات هاست دیگه؟؟؟!!! :44:
لطفا به من چند تا از این ترفند ها که با عث افزایش کیفیت دوربین 5800 میشه توضیح بدید.
مگه میشه 5800 داشته باشی و بلد نباشینقل قول:
بله امتحان کردم قبل از اینکه بگید امتحان کردم درست نشد