اگه یکی پیام نور قبول بشه میتونه ترم 1 و 2 رو با هم مرخصی بگیره؟
در مورد غیر انتفاعی چطور؟
اگه یکی پیام نور قبول بشه میتونه ترم 1 و 2 رو با هم مرخصی بگیره؟
در مورد غیر انتفاعی چطور؟
نه. پارسال که مثلاً شريف اينطوري بود؛ شايد دانشگاههاي ديگه فرق کنه ولي به نظر من بعيده
بین 11000 تا 13000نقل قول:
من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم
چون وقتی با مواد شیمیایی کار میکنن یه تخته میپرهنقل قول:
مثلا به معلمای شیمیتون فک کن یا کچل شدن یا موهاشون هفت رنگ شده
خلاصش سالم میری تو اینطوری بر میگردی:22::16::15::34::24::24::24::24::24::2 4::24:
سلام حاجینقل قول:
از این خبرا هم نیست!
اونی که شما میگی رشته ی شیمیه(حالا محض یا کاربردی!) اما مهندسی شیمی زمین تا آسمون با خود شیمی تفاوت داره! و رتبه ی خیلی کمتر از شیمی محض و کاربردی میخواد!
اگه بخوام به طور خلاصه بگم : مهندسی شیمی یکی از زیرشاخه های مهندسی مکانیکه! در واقع یه مهندس شیمی یه مهندس مکانیکه که چند واحد شیمی هم گذرونده!
به طور کل : شیمی علم تولید مواد! اما مهندسی شیمی علم طراحی اجزا و وسایل برای تولید انبوه مواد شیمیایی!
حالا از طراحی دستگاه ساده برای ایجاد فرآیند هابر گرفته تا برج تقطیر پالایشگاه نفت و راکتورهای شیمیایی!:10:
چرا پست های من وسط پست های دیگه قرار میگیره؟؟؟
یعنی کامپیوتر بالاتر از شیمی و IT یِِنقل قول:
نه. پارسال که مثلاً شريف اينطوري بود؛ شايد دانشگاههاي ديگه فرق کنه ولي به نظر من بعيده
مثال میزنی تا درک کنیم :دی
البته خیلیاشونم کور شدن!(معلم خودمون!):31:نقل قول:
ميدونم که ميانگين رتبه کامپيوتر شريف 190 بوده، برق 280!!نقل قول:
معلم ما هم با سنی قریب به چند دوره زمین شناسی(حدود پالوزوئیک به دنیا اومده ، با تنی چند از احشام اون موقع هم محشور بوده!!!!)بعد از چند قرن تدریس شیمی الان 3تا دونه مو جلو کلش بیشتر نمونده!!!!!نقل قول:
یه بار میخواستیم گولش بزنیم این آزمایش تجزیه جیوه اکسیدا انجام بده،نشد،هر چی گفتیم بابا جون کتاب نوشته انجام این آزمایش به علت اینکه خیلی جالب است به شدت توصیه می شود،باور نکرد!!!!!!!:31::31::31: