شما مطمئني؟
Printable View
شما مطمئني؟
شما مطمئني؟نقل قول:
شما كدوم درس اينجوري شدي؟
چقدر طول كشيد درستش كنن؟
فیزیک 1 بعد انتخاب واحد درست شد
من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!
سلامنقل قول:
یا داری اشتباه میگی یا سیستم قاطی کرده
شما اگه ریاضی یک رو پاس نکنین سیستم اجازه ورداشتن رو بهتون نمیده فقط در یه صورت میتونی ریاضی 2 رو وردارین که ریاضی 1 رو هم ور دارین یعنی همزمان این ترم هم ریاضی 2 بخونی هم ریاضی 1 ....
آره -همین مدله که همزمان بخونم .
میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
نه.نمیشه. همین طور که دوستمون گفتند شما میتونی ریاضی 1 و ریاضی 2 رو برداری.ولی اگه ریاضی 1 رو برنداری نمی تونی همین ریاضی 2 رو هم برداری.نقل قول:
میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
لیست انتخاب واحدت رو نگاه کن و پیش نیاز ها رو رعایت کن
- اگر ریاضی 1 رو افتادی پس میتونی با ریاضی 2 ( که هنوز پاس نکردی شاید ما که نمیدونیم ) هم نیاز برداری
- اگر ریاضی 2 رو مشروط میشدی میتونستی معادلات دیفرانسیل برداری... وگرنه پاس نکردی اصلا چه جوری میخوای بر داری دیفرانسیل رو ؟
- اگر ریاضی 2 رو که تازه برداشتی قبول بشی ولی ریاضی 1 رو مشروط بشی میتونی ریاضی 1 رو بزاری واسه ترم بعد و درسهایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هست بردارید مثل همین معادلات دیفرانسیل ... ولی نمی تونید آمار و احتمال مهندسی رو که پیش نیازش ریاضی 1 هست رو بردارید مگر اینکه هم نیاز بردارید اونم ( چی شـــــــــد ؟ :31:)
رشته تون چیه ؟ کامپیوتر ؟
بعضی دوستان من هم بدون اینکه لیست انتخاب واحد رو نگاه کنن میگفتن این ترم میخواهیم معادلات برداریم ... خب وقتی ریاضی 2 رو که اصلا پیش نیازش هست برنداشتن چه جوری میخوان معادلات بردارن
---
این ترم هم فکر کنم 10 - 12 نفر معادلات دیفرانسیل برداشتن . به نظر شما دوستان واسشون کلاس تشکیل میشه یا خودخوان میزنن واسشون ؟ اگر خودخوان بشه که کارشون سخت میشه تاحدودی نه ؟
نقل قول:
اگه خودخوان نباشه حتما براش كلاس ميزارن.
به نظر خودم معادلات از رياضي 1 و 2 به مراتب بهتر و حداقل قابل تحمل تره...
ولي اگه خودخوان باشه سخت ميشه :31:
نقل قول:
شما كه پاس شدي نگران نكن خودتو به زودي تاييدش ميكن..
2 ترم پيش براي يكي از درسهام تا وسطاي ترم نمره م هنوز تاييد نشده بود ولي بعد درستش كردن.