سیستم رو از نظر امنیی و پاک بودن با نرم افزار قوی ای مثل کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 آپدیت شده و بروز چک کنید و بعد از اون از نرم افزار TuneUp Utility 2010 استفاده کنید تا ایراد های احتمالی سیستم رو شناسایی و تا حد ممکن برطرف کنهنقل قول:
Printable View
سیستم رو از نظر امنیی و پاک بودن با نرم افزار قوی ای مثل کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 آپدیت شده و بروز چک کنید و بعد از اون از نرم افزار TuneUp Utility 2010 استفاده کنید تا ایراد های احتمالی سیستم رو شناسایی و تا حد ممکن برطرف کنهنقل قول:
راه دیگه ای نیستنقل قول:
تنها راه باقی مونده انه که با Yahoo Customer Care تماس بگیری و درخواستت رو مطرح کنی و یه سری نشونی بهشون بدی که اثبات کنه آی دی برای شما بوده
چطوری ميتونم از تمام اد ليستم يه بک آپ بگيرم و با يه آيدی ديگه همه رو دوباره يه جا اد کنم ؟
ببرای بک آپ گیری باید از خود یاهو میل اقدام کنی بری تو بخش Contact ها و اونجا کل کانتکت ه رو تو یک فایل ذخیره شده بهت میده
==
سرویس یاهو درت شده و دیگه مشکلی نیست و محدویت ها برداشته شده
با درود
دوستان من یک مشکل دارم با مسنجر یاهو. زمانی که زبان صفحه کلید رو تغییر می دم (آلت + شیفت) و برای نمونه از فارسی می خوام به انگلیسی برم یا وارونه ی اون رو انجام بدم یاهو مسنجر قفل می کنه و باید کلا ببندمش و دوباره بازش کنم
با نصب نسخه ی تازه ی مسنجر هم این مشکل حل نشد
چکار باید بکنم؟
نقل قول:
دقیقا مشکلی بود که من داشتم و خیلی از دوستان
شما فکر کنم از ویندوز XP و ورژن 10 و یا شاید 9 یاهو دارید استفاده میکنید که اگه ورژن یاهو رو رو ای ویندوز به 8 تغییر بدید مشکل حل میشه ورژن 9 و 10 رو نسخه های ویستا و و 7 خوب جواب میده و من خودم مدت ها با این مشکل درگیر بودم تا اینکه 6 ماهی میشه کوچ کردم اومدم رو یندوز 7 و دیگه با این مشکل روبرو نیستم
البته منم خودمم ورژن 10 استفاده میکنم وقتی XP داشتم همش بعضی مواقع می هنگید ورژن 9 یاهوم ولی اومدم سون ورژن 10 رو نصب کردن هیچ مشکلی ندارم و نمی هنگه
البته نسخه ی 9 به پایین یاهو مسنجر هم مشکلاتی داره دیگه. امنیت و کیفیت و ...نقل قول:
درسته ولی رو ویندوز xp اون ورژن ها خوب جواب میده که متاسفانه یکم زیاد قدیمی شدننقل قول:
یاهو 10 برای من بازنمیشه با هرروشی هم که گفتیدفقط یاهو 8-9 باز میشه چیکار کنم که باز شه؟