نقل قول:
به مسیر زیر برین:
کنترل پنل> Power Option>سربرگ Hibernate
و در نهایت تیک Enable را بزنید.
Printable View
نقل قول:
به مسیر زیر برین:
کنترل پنل> Power Option>سربرگ Hibernate
و در نهایت تیک Enable را بزنید.
سلامنقل قول:
در ادامه ی پست دوست عزیزمون modirmasool :
بعد از فعال کردن قابلیت Hibernate برای استفاده ازش در پنجره ی Turn Off Computer کلید Shift رو نگه دارید تا Stand By به Hibernate تبدیل بشه .
موفق باشید :40:
من دچند وقتیه گاهی ویندوزم یهو فریز میشه و تصویر وایمیسه و موس تکون نمیخوره و مجبورم کامپیوترو ریستارت کنم
علتش چیه؟
چیکار کنم غیر از تعویض ویندوز؟
ممکنه سیستم ویروسی باشه و یا دمای سیستمت بالا باشه.نقل قول:
* دمای بالای سی پی یو --< تعویض فننقل قول:
* در شرف ملکوت بودن مادربرد :41:
احیاناً اورکلاک و این بلاها سر کامپیوترتون نیاوردین؟
با سلامنقل قول:
از سالم بودن فن سي پي يو مطمئن شيد
دوم اينكه رم ها رو كنترل كنيد و يه بار ديگه جا بزنيد
سلام
بعد از اینکه من یه DVD Writer ساتا رو به سیستمم وصل کردم دیگه مادربوردم اونو شناسائی نمیکنه و فقط مینویسه CD\DVD البته تو ویندوز کار میکنه ولی وقتی قصد تعویض سیستم عامل رو دارم یا هر سی دی بوت دیگه ای میزارم بالا نمیاد. این مشکل با هارد های ساتا هم هست به این صورت که باید برای نصب ویندوز روی هارد ساتا از دیسک بوت استفاده کنم، برای ساختن اون هم باید سی دی رو بزارم و یه با فلاپی یه دیسک بوت بسازم.
آیا یه تبدیل برای کابل انتقال دیتا Sata به IDE وجود داره؟
با تشکر
1 - خب اینکه مشکلی نیست!نقل قول:
2 - ببخشید پس چجوری مثلاً این دفعه ویندوزتون رو نصب کردین؟!
3 - درست متوجه نشدم، اما هارد من هم ساتاست و مشکلی ندارم باهاش، خب معلومه که برای نصب ویندوز در خارج از محیط ویندوز باید از یه سی دی بوت ابل (دیسک بوت) استفاده کرد!
حالا نمیدونم منظورتون اینه که از ویندوزهای 98 نصب میکنید؟
مثل اینکه من منظورم رو درست تفهیم نکردم.نقل قول:
1. میگم مادربوردم DVD Writer رو شناسائی نمیکنه(Sata). یعنی من اگه حتی دیسک بوتیبل رو بزارم بالا نمیاد ولی با IDE بالا میاد. اگه منطقی به این موضوع نگاه کنیم یک مشکل مسوب میشه.به نظر شما مشکلی نیست؟:9:
2.ببخشید،مثلا قبل از اینکه DVD Writer ساتا رو به سیستمم وصل کنم.:22: جمله ی بالا یعنی من از یک پریود زمانی خاص این DVD Writer رو نصب کردم. قبل از اون من IDE داشتم. :47:نقل قول:
بعد از اینکه من یه DVD Writer ساتا رو به سیستمم وصل کردم
3 . من باهارد ساتا چنین مشکلی رو ندارم. چون اصلا هاردم ساتا نیست ولی اگه بود باید این کارو میکردم(بر طبق راهنماش). من این مشکل رو دارم بخاطر اینکه مادربوردم خیلی قدیمیه. مگه من گفتم سیدی بوتیبل رو میزارم تو محیط ویندوز؟
برای اینکه بهتر متوجه بشی: در مورد هارد باید بگم که ویندوز در هنگام نصب نمیتونه هارد ساتای من روی این مادربورد رو بشناسه و من باید اونو با یک دیسکت (فلاپی) بشناسونم. اون فلاپی رو هم باید با سی دی که همراه مادر بورد بود بسازم. شما با سیستم های قدیم زیاد آشنایی نداشتی بخاطر همین درست متوجه نشدی.
حالا بحث اینجاست که DVD Writer من هم ساتا هست و من نمیتونم هیچ دیسکی رو بوت کنم. در حالی که IDE میتونست.
منظورتون رو از عبارت " ویندوزهای 98 " متوجه نشدم!!:41:
با تشکر:27:
ممنون از تنویری که فرمودید!نقل قول:
هر چند الان روشنتر شده برام ولی باز هم نمیدونم شاید اشکال از منه که درست متوجه نمیشم!
منظور از 98: SE, ME, win 98 اینا چند تا flavourی بود که یادم مونده...منا اون موقع یادمه (تو یه موردی) سی دی مون بوت ایبل نبود، ما بوت رو از یه سی دی یا فلاپی انجام میدادیم بعد سریع میکشیدیم بیرون اون یکی ویندوز (یادم نیست اکس پی بود یا 98، فقط بوت ابل نبود) رو میذاشتیم و ادامه ی نصب...اون موقعها همه ی سی دی های ویندوز بوت ابل نیود...
بالاخره سی دی ویندوزتون توی دیویدی رایتر ساتا میگرده و خونده میشه یا نه!!!نقل قول:
برای اینکه بهتر متوجه بشی: در مورد هارد باید بگم که ویندوز در هنگام نصب نمیتونه هارد ساتای من روی این مادربورد رو بشناسه و من باید اونو با یک دیسکت (فلاپی) بشناسونم. اون فلاپی رو هم باید با سی دی که همراه مادر بورد بود بسازم.
اما بهتره انرژیتون رو دیگه بیش از یان صرف هالی کدن من نکنید، چون انگار به کل رشته ی ماجرا رو نمیتونم جمع کنم...
ولی خب عجیبه که وینندوز، این روزها، قطعه ای مثل هارد ساتا رو نشناسه! صحبت RAID هم که در کار نیست
بد نیست که محل سوکت ساتا رو عوض کنید (اگه بیشتر از یه دونه داره روی مادربردتون) و یا کابل رو ...
موفق باشید