-
پورحيدرى:مسأله حضور من، قلعه نويى و حجازى نيست
استقلال به مردى با نفوذ احتياج داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- منصور پورحيدرى پس از آنكه از هيات مديره كنار گذاشته شد دلايل كنار رفتنش و مشكلات باشگاه استقلال را تشرح مى كند: «اصلى ترين مشكلى كه در چند سال اخير باعث افت استقلال شده مشكلات مالى و عدم ثبات مديريت است.
در كشور ما مدير يك باشگاه از فرداى كار خود خبر ندارد زيرا امكان دارد به علت دو نتيجه ضعيف بركنار شود. استقلال به كسانى احتياج دارد تا بتوانند با نفوذ و رابطه براى اين تيم پول سازى كنند و اين پول به باشگاه تزريق شود. من توان و ارتباطى نداشتم تا بتوانم براى باشگاه پول فراهم كنم، اعضاى هيات مديره مى خواستند خودشان مسائل مالى را حل كنند و بحث بر سر اين بود كه پول چه جور فراهم شود درنتيجه وقتى پول نباشد نه من بلكه بقيه دوستان نيز موفق نيستند و اين به مجموعه استقلال ضربه مى زند.
مسأله حضور من، قلعه نويى و حجازى و ديگران نيست، اصل مسأله حل مسائل مالى و مديريتى باشگاه است ولى به عنوان يك استقلالى هرگاه به وجود من نياز باشد در خدمت باشگاه هستم. حدود ۴۵ سال در فوتبال اين مملكت حضور دارم و بيشتر عمر خود را در راه خدمت به باشگاه استقلال و هواداران اين تيم گذرانده و خدا را شاكرم بهترين دوستان خود را در فوتبال و ورزش پيدا كرده ام و اگر امروز نامى از پورحيدرى است به خاطر مردم و هواداران استقلال كه همواره مرا مورد لطف قرار داده اند. فوتبال زمان ما، با زمان فعلى قابل قياس نيست. مسائل مالى به اين شكل نبود، نظم در برنامه ريزى مسابقات خيلى بهتر از الان بود، بازيكنان از لحاظ توان بدنى در سطح بالاترى قرار داشتند ولى در حال حاضر مسائل مالى به نوعى همه چيز را دگرگون ساخته است.»
-
برهانى: پس از چهار ماه، مزد زحماتم را گرفتم
يكى از شانس هاى قهرمانى هستيم
ايران ورزشى- آرش برهانى مهاجم نيمكت نشين استقلال در بازى مقابل همنام اهوازى در تركيب اصلى حضور پيدا كرد و توانست بازى خوبى از خود به نمايش گذاشته و دوباره براى استقلال گلزنى كند. برهانى درمورد وضعيت فعلى استقلال مى گويد: «در حال حاضر شرايط استقلال بسيار خوب است و تمامى بازيكنان از لحاظ بدنى در شرايط ايده آلى قرار دارند و از لحاظ فنى هم هيچ مشكلى وجود ندارد و آمادگى كاملى براى حضورى موثر در ديدارهاى بعدى دارم.»
برهانى در مورد برد پرگل مقابل استقلال اهواز مى گويد: «بعد از بازى مقابل صباباترى و با نتيجه اى كه به دست آورده بوديم با همديگر هم قسم شديم و خواستيم كه در اين بازى نتيجه بگيريم و اين گونه هم شد و در ديدار مقابل استقلال اهواز با نتيجه ۶ - صفر پيروز شديم.»
مهاجم ريزنقش استقلال در مورد گلزنى خود در اين ديدار مى گويد: «بعد از ۴ ماه سختى بالاخره مزد زحمات خود را در بازى استقلال اهواز دريافت كردم و توانستم ۲ گل براى تيم به ثمر برسانم. به نظرم استقلال يكى از بهترين بازى هاى اين چند سال اخير خود را انجام داد و خودم فكر مى كنم توانستم خيلى خوب در كارهاى هجومى شركت كنم. اگر استقلال در تمام بازى هايش اين روند را در پيش بگيرد مطمئنا يكى از شانس هاى اصلى قهرمانى خواهد بود.»
-
شكورى: استقلال اهواز ضعيف نبود، ما عالى بوديم
مدعى نبودن استقلال جاى تعجب دارد
ايران ورزشى - آبى پوشان پس از برد روحيه بخش مقابل استقلال اهواز و صعود ۱۰ پله اى در جدول رده بندى اين روزها با روحيه از شرايط تيمشان صحبت مى كنند. هادى شكورى مدافع استقلال كه تصور مى شد در اين بازى در تركيب حضور داشته باشد ۹۰ دقيقه روى نيمكت كنار قلعه نويى نظاره گر بازى بود تا بداند كار سختى براى ورود به تركيب ثابت استقلال دارد. شكورى در عين حال خيلى اميدوار است در تركيب اصلى قرار بگيرد. او هم خوب مى داند كه امير قلعه نويى بازيكنان آماده را وارد تركيب اصلى مى كند. پس حق دارد اميدوارانه به بازى هاى آينده نگاه كند.
با توجه به ضعف مدافعان استقلال در بازى هاى گذشته تصور مى شد در تركيب باشى ولى اين اتفاق نيفتاد
خودم هم فكر مى كردم در تركيب ثابت قرار بگيرم و آمادگى بالايى داشتم ولى قبل از بازى متوجه شدم در تركيب نيستم. به هر حال اعتقاد مربيان بود كه بازى نكنم. در اين بازى مدافعان ما خوب بازى كردند و آقاى قلعه نويى با فرصت دوباره اى كه به آنها داد باعث شد روحيه شان دوباره برگردد.
و يك برد توفانى مقابل استقلال اهواز كسب كرديد، خيلى عجيب بود!
ببينيد آن روز براى ما فرقى نمى كرد مقابل چه تيمى بازى مى كنيم و هر تيم ديگرى نيز بود قاطعانه آنها را شكست مى داديم ولى خب قرعه به نام استقلال اهواز افتاد. زدن ۶ گل به آنها به خاطر ضعيف بودن نبود بلكه به خاطر بازى خوب ما بود.
اين پيروزى در شرايطى به دست آمد كه كمتر از ۲۴ ساعت از بركنارى فتح ا… زاده مى گذشت.
نه به اين موضوع ارتباطى نداشت. استقلال در آن روز محكوم به بردن بود و بودن يا نبودن آقاى فتح ا… زاده تفاوتى ايجاد نمى كرد، پنج شنبه ما بايد پيروز مى شديم.
ولى اين اتفاق با توجه به بازيكنان خوبى كه استقلال دارد مى توانست خيلى زودتر بيفتد.
توجه داشته باشيد در ابتداى فصل تغييرات زيادى در تيم صورت گرفت و براى ايجاد هماهنگى بين بازيكنان احتياج به زمان داشتيم كه زمان بر بود.
پس با اين برد ناكامى هاى استقلال به پايان رسيده است
مطمئن باشيد همين طور است، استقلال هميشه استقلال است و شخصيت قهرمانى دارد حتى اگر در رتبه هفدهم نيز قرار گرفته باشد. با اين برد اگرچه در جدول رده بندى صعود كرده ايم اما هنوز به جايگاه واقعى خودمان نرسيده ايم.
منظورت حتما صدر جدول و فرار به سوى قهرمانى است
بله، مدعى قهرمانى هستيم و اگر اينطور نباشد جاى تعجب دارد.
ممكن است اين پيروزى پرگل باعث مغرور شدن بازيكنان شود و روند صعودى تيم ادامه پيدا نكند.
درست است. بعد از هر پيروزى غرور به وجود مى آيد ولى اين هنر مربيان است كه با بازيكنان صحبت كنند و اجازه ندهند بازيكنان مغرور شوند.
شنبه هم با راه آهن بازى داريد، بازى آسانى به نظر نمى رسد.
بازى با راه آهن علاوه بر آنكه مسابقه دشوارى است از اهميت ويژه اى براى ما برخوردار است. از يك طرف بايد در اين بازى ثابت كنيم پيروزى پرگل مقابل استقلال اهواز شانسى نبوده و از طرف ديگر اين بازى قبل از دربى است. در اهميت اين مسابقه همين بس كه اين ديدار يك طرف، بازى هاى ديگر طرف ديگر. در اين بازى بايد نتيجه بگيريم تا با يك روحيه خوب آماده بازى با پرسپوليس شويم.
-
مديرعامل جديد آبى ها حق امضا ندارد
اميررضا واعظ آشتيانى هفته گذشته به عنوان مديرعامل جديد استقلال منصوب و مشغول به كار شد. طبق شنيده هاى ما واعظ هنوز حق امضا در اين باشگاه را ندارد و نفريه ديگر عضو هيأت مديره چك هاى بازيكنان را امضا خواهد كرد. گفتنى است پيش از اين فتح الله زاده مديرعامل اسبق آبى پوشان چك هاى بازيكنان را امضا مى كرد.
-
مديرعامل استقلال چهارشنبه به ايتاليا مى رود
امير واعظ آشتيانى مدير عامل جديد استقلال قصد دارد چهارشنبه سفرى به كشور ايتاليا داشته باشد تا مذاكراتى را با چند مربى براى هدايت تيم ملى دوچرخه سوارى برگزار كند. گفتنى است واعظ علاوه بر مديرعاملى آبى پوشان همچنان در فدراسيون دوچرخه سوارى نيز سمت دارد. قرار است در اين سفر كه به مدت يك هفته به طول مى انجامد خالقى دبير فدراسيون دوچرخه سوارى نيز واعظ را همراهى كند.
-
سر نخواستن مرزبان در استقلال دعواست
طبق شنيده ها عليرضا مرزبان مربى سال گذشته پرسپوليس در آستانه حضور در استقلال است اما مطلع شديم مسئولان تيم، از جمله امير قلعه نويى به هيچ وجه با اين اقدام موافق نيستند. مرزبان در مصاحبه هاى خود از علاقه قلعه نويى به حضورش در استقلال سخن مى گويد اما از نزديكان قلعه نويى شنيديم كه او حتى با مرزبان هم كلام هم نشده است و باشگاه استقلال همچون ما جراى جذب على كريمى با دست پيش مى كشد و با پا پس مى زند
-
استقلالى ها راه آهن را آناليز كردند
كادر فنى استقلال صبح روز يكشنبه با حضور در محل باشگاه استقلال به تماشاى فيلم بازى راه آهن - پگاه پرداختند. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان نقاط ضعف و قوت راه آهن را آناليز كرد تا تمرينات تيمش را بر پايه اين نقاط برنامه ريزى كند. گفتنى است پيروزى در اين ديدار براى استقلالى ها خيلى حائز اهميت است چون آنها اعتقاد دارند با پيروزى در اين ديدار مى توانند با روحيه بيشترى به مصاف حريف ديرينه خود بروند.
-
جلسه عباسفرد با سرپرست استقلال
عليرضا عباسفرد مهاجم استقلال روز يكشنبه با حضور در محل باشگاه با على نظرى جلسه اى را برگزار كرد. طبق شنيده هاى ما محور اين جلسه مشكلات مالى اين بازيكن بوده است. گفتنى است على نظرى سرپرست استقلال به اين بازيكن قول داد به محض رسيدن پول از اسپانسر طلب اين بازيكن را پرداخت كند. شايان ذكر است اين روزها اكثر بازيكنان استقلال مشكل مالى دارند.
-
زوج اكبرپور ـ برهانى براى بازى با راه آهن
با توجه به عملكرد خوب آرش برهانى مهاجم استقلال در ديدار مقابل استقلال اهواز و زدن ۲ گل در آن ديدار مربيان استقلال را بر آن داشته تا از زوج برهانى و اكبرپور در ديدار مقابل راه آهن استفاده كند. گفتنى است با توجه به بخشيده شدن اكبرپور از سوى كميته انضباطى به احتمال فراوان امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تا از ۲ مهاجم سرعتى در ديدار مقابل راه آهن استفاده كند. شايان ذكر است ديدار استقلال - راه آهن شنبه ساعت ۲۰ در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد.
-
تمرينات اختصاصى مهاجمان استقلال ادامه دارد
استقلال در هفته گذشته رقابت هاى ليگ برتر توانست با حساب ۶ بر صفر استقلال اهواز را شكست دهد و جالب اينكه ۴ گل از ۶ گل اين ديدار را مهاجمان اين تيم به ثمر رساندند. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد همچنان تمرينات اختصاصى با مهاجمان را ادامه دهد تا شايد مشكل گلزنى تيمش حل شود. قرار است صمد مرفاوى مربى استقلال روزى چند دقيقه تمرينات اختصاصى با مهاجمان داشته باشد. شايان ذكر است كادر فنى و مسئولان باشگاه استقلال هنوز به دنبال جذب مهاجم خارجى هستند.