190 که بده خوبهنقل قول:
از این می ترسم که در راستای جلب مشترک
همین 190 رو هم حذف کنه!
Printable View
190 که بده خوبهنقل قول:
از این می ترسم که در راستای جلب مشترک
همین 190 رو هم حذف کنه!
مثل اینکه قرار هست سرویس 2 مگ محدود را با حجم کمتر و قیمت کمتر بدننقل قول:
و سرعت شبانه این سرویس بالاتر هست از 190
در ضمن تو این وضعیت که همه شرکت ها شبانه را حذف کردن
همین 190 هم خوب هست و کار خیلی ها را راه میندازه ...
یکی از نمایندگی های قدیمی اصفهان که البته سهام دار فن آوا هم هست گفت یه سری تجهیزات قرار هستنقل قول:
بفرستند که مراکز مخابراتی را تجهیزاتشون را عوض کنیم و به روز رسانی بشن ...
ممنون از دوست عزیز masoudboy بابت خبر خوبشون :n09:
دوستان کسی آپلود رو تست کرده ببینه فــنــ آوا واقغا رایگان کرده یا نه ؟ اگر کرده باشه من حتما میام برای سرویس های محدود :n19:
نه من نمیگم این 190 الان بده،اگه بد بود که تخلیه میکردم،نسبت به شرایط الان خوبه،اما اینکه g.dmt باشه یا adsl2+ برای منه دانلودر فرقی نداره،ایشالا که 2مگ با گیگ پایینتر بدن،من خودم اولین نفر میگیرم :n01:نقل قول:
اره واقعا مجانی شده و از حجم کم نمیکنهنقل قول:
دوستان دیروز بهم فن آوا زنگ زد و گفت مرکز مخابراتی ـتون سیم رانژه تموم کرده،همچین چیزی امکان داره؟اگه امکان داشته باشه تا هفته ـی بعد پس وصل نمیشه درسته؟
سلام
من از صبانت دزد اومدم به فناوا..
رانژه شدن خط من توی فناوا داستانی داره که اگه اینجا بگم شاید یکی که بخواد بیاد فناوا (البته اصفهان منظورم هست !) کلا پشیمون بشه !
آما ! آما وقتی اینترنتم وصل شد !
چند روز دیگه دوماه میشه که دارم از فناوا استفاده میکنم و از نظر کیفیت سرویس به معنی واقعی کلمه فوق العاده راضی هستم !
من چند سال پیش شاتل داشتم که از اون مهاجرت کردم به صبانت، و چند وقت پیشم با دسته گلی که صبانت آب داد، باز مهاجرت کردم به فناوا !
امیدوارم فناوا به این زودیا به سرنوشت شاتل و صبانت دچار نشه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرویس من ! نظرتون چیه ؟!
به گزارش عصر ارتباط به احتمال زیاد از فروردین سال آینده قیمت پهنای باند افزایش می یابد و این یعنی که هم باید بزودی قید شبانه رو بزنیم و هم نامحدود بیشتر گرون میشه و دیگه کسی نمیتونه نامحدود بگیره بجز یک عده ی خاص
اگه گرون بشه احتمال داره قیمت های سرویس های محدود و نامحدود دوبرابر گرون بشه مثل بسته های ایرانسل تف به این طمع کاران که خون ملت رو تو شیشه کردن بزودی واسه نفس کشیدنم باید پول بدیم