عجیبه ... چون شما میگی فرمت اینترنال هم که کردی درست نشده ... شاید سخت افزاریه مشکلت !
Printable View
عجیبه ... چون شما میگی فرمت اینترنال هم که کردی درست نشده ... شاید سخت افزاریه مشکلت !
سلامنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
تازگی متوجه شدم موقعی که فیلیپ گوشی رو باز می کنم از قسمت پائین کی بورد صدای وزوز شنیده میشه ... این صدا تا زمانی که چراغهای کیبورد روشنه ادامه داره ... بجز اين هيچ مشکلی تو شارژ و کارکردن نداره ...
البته صداش خيلی ضعيفه ...
گوشی ساير دوستان هم همين طوره؟
نه براي من خود شارژر (دوشاخش كه ميرفت تو پريز) سوت ميزد.
شارژرت از اين نويز گير ها داره؟ فكر كنم صدا از اونه
موفق باشي.
نه دوست عزيز
ربطي به شارژرش نداره ... چون موقعي كه از شارژ جدا هست هم اين صدا مياد.
میشه p990 رو مثل g700 و p1 فارسی کرد؟؟ یه p990 رو فارسی کردم اما فارسیش کامل نبود هنوز نصف گزینه ها و منوها انگلیسی بود
بله میشه خیلی هم راحت
چطور فارسی میشه توضیح میدین؟ یه روش بود که گفته بودن محتویات یه پوشه رو بریزید تو این مسیر c:\resource این روش رو امتحان کردم تمام گوشی فارسی نشد. یه روش دیگه بود که یه فایل sis داده بودن که اجراش کنیم... ولی نصب نمیشدنقل قول:
ببخشید من منظورتون رو بد متوجه شدم منظورم گوشی G900 و G700 بود
ببین این به کارت میاد ولی باید گوشیت اپدیت باشه ها و گر نه گوشیت خاموش میشه و روشن نمیشه و باید حتما فلش یا اپدیت کنی تا گوشی روشن بشه من خودم انو تست نکردم
کد:http://www.sispda.com/f311/p990-26011/
با سلام
چند روز پیش میخواستم برا یکی از بچه ها بلوتوث بفرستم که یکدفه گوشی هنگ کرد!
بعدش دیدم فقط چراغ های ردیف پایین کیبورد روشن میشه!البته 3 4 دفعه از اون روز تا حالا درست شده و خراب شده.نمیدونم مشکل از کجا هست.ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام....
داداشم p990i داره....:6::31:
1- چطور میشه اسمس فارسی نشون بده؟
2- یه مسئله ای پیش اومده...همش رو اعصابه....این که قسمت زنگ(منظورم زنگِ تماس نیست ها...:47:) رو غیرفعال میکنم اما سر ساعت زنگ میخوره....done رو میزنم....اما دوباره صداش در میاد....باید 40 50 بار done رو بزنیم تا قطع شه....به همین دلیل بیشتر وقت ها هست روی سایلنت...:29:
3- قیمت ال سی دی p990i چنده؟
سلامنقل قول:
با سلام
چند روز پیش میخواستم برا یکی از بچه ها بلوتوث بفرستم که یکدفه گوشی هنگ کرد!
بعدش دیدم فقط چراغ های ردیف پایین کیبورد روشن میشه!البته 3 4 دفعه از اون روز تا حالا درست شده و خراب شده.نمیدونم مشکل از کجا هست.ممنون میشم راهنمایی کنید.
گوشی شما ویروس گرفته به احتمال زیاد...
یه سر به درفت مسیج هات بزن ببین فایب یلوتوثی اونجا نیومده؟ اگه آره پاکش کن.
آپدیت بکنی از همه چی بهتره
موفق باشی.