بله قابل اطمینان هستند. کسانی که خرید موفق داشته باشند و فروشنده رو قابل اطمینان بدونند زیر همون تاپیک پیام میزارن. لینک رو هم براتون پخ میکنمنقل قول:
Printable View
بله قابل اطمینان هستند. کسانی که خرید موفق داشته باشند و فروشنده رو قابل اطمینان بدونند زیر همون تاپیک پیام میزارن. لینک رو هم براتون پخ میکنمنقل قول:
دوستان هیچ راهی وجود نداره اکانت های کاهش پیمگ رو روی 4g فعال کنیم ؟ من میزنم کانکت میشه ولی هیچ تاثیری روی کاهش پینگ نداره همون پینگ اولیه خود 4g هست..از 2 جا تست کردم جواب نداد.
من 4g ندیدم پینگش بالا باشه مثلا گوگل یه 4g زیر 80ms هستشنقل قول:
برای من 140 ، 150 ، بعد یوهو 200 ، 250 ، دولاره 140 ، 160 اینا هست..با کاهش پینگ میخوام ثابتش کنم و تا 70 80 بیارمش پایین...کسی تا حالا رو 4g کاهش پینگ زده ؟نقل قول:
برای منم پ خ کنید. مرسینقل قول:
دوستان من مودمم tp-link mr200 ه ، سرعت دانلودم با 4G ایرانسل رو 200 ~ 300 ه ... طبیعیه آیا ؟! :n13:
رو آیفون با رایتل ده برابر اینه :n22:
برای منم پ.خ کنید . :n16:نقل قول:
خوب اگر همون رایتل روی مودم ده برابر رو میده یعنی به مودم ارتباط نداره و به شبکه ایرانسل ارتباط داره از نظر پشتیبانی ایرانسل سرعت 4 جی بین 5 تا ده مگ اگر کمتره تیکت بزاریدنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
پینگ از سرور های داخلی چنده؟نقل قول:
سلام دوستان مشکل من اینه بسته شبانه نامحدود ساعتی که میخرم هیچ وقت سر تایم یا5 دقیقه مونده بهش تموم نمیشه همیشه میانگین بین 15 دقیقه تا 30 دقیقه قبل از تموم شدن مهلت ساعتی دیگه اینترنت از کار میافته - با خود شرکت هم تماس گرفتم دریغ از هیچ تغییری !
راهکاری سراغ ندارید؟
واسه منم همینجوره بعد از چند دقیقه استفاده قطع و وصل شدید پیدا میکنهنقل قول:
فک کنم سیاست خود شرکته :n09:
ممنون میشم واسه منم پخ کنیدنقل قول:
نقل قول:
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
برای منم اگه میشه پ خ کنید ممنوننقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اگه واسه شما پ خ کردن بیزحمت شما هم واسه ما پ خ کن .نقل قول:
این اس ام اس ایرانسل فرستاد
بسوی 5G!
ایرانسلی عزیز! باحضور وزیر محترم ارتباطات ومعاونان ایشان قدمی مهم بسوی نسل5 اینترنت همراه برداشتیم: ثبت سرعت دانلود 1230مگابیت برثانیه با پینگ فقط 1میلی ثانیه برای اولین بار در منطقه بااستفاده ازآخرین فناوریها
ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتا
اینا انگار بدتر از ما عشق تست سرعت دارن، اخه تست سرعت به چه درد مردم میخوره شما هنوز سرعت استاندارد نسل 4 را واسه همه ارائه نکردین اونوقت عشق تست و نسل 5 دارین، همین الان سرعتم شده 5 مگ !
Sent from my iPhone using Tapatalk
ربطی نداره قفط به تعداد یوزرها و پهنای باند دکل مربوطه خودم به شخصه اینو تست کردم برای همینم اکثر این آنتنها و مودمها بیخودیهنقل قول:
دوستان من میخواستم مودم 4G ایرانسل بگیرم
اول میخواستم بدونم به نظرتون صبر کنم طرح هایه خوبی میده یا نامحدود واسه TD-LTE که مودم TD-LTD بگیرم یا نه همون 4Gرا بگیرم ؟
دوم اینکه مودم واسه 4G چی پیشنهاد میکنید ؟
مودم b315 هواوی خوبه ولی اگه td-lte بخوای انتخابی جز مودم خود ایرانسل ندارینقل قول:
تعرفه td-lte فکر میکنم گرونتر باشه,قبلش از خود سایت چک کنید
تو تنظیمات مودم کانکشن رو از 4G Only رو Auto گذاشتم ، دانلودم شد ۳ مگ (Mbps) و آپلودم هم ۲.۵ مگ ... :n02::n05:نقل قول:
سرعتها خیلی پایین اومده ! سابقاً سرعت دانلود شبانه ام 2.5 تا 3 مگابایت هم میرفت الان با وجودیکه از آنتن استفاده میکنم و کیفیت سیگنال هم بهتر از قبل شده سرعت شبانه حدود 500 تا 600 کیلوبایت هست !
سلام دوستان مودم من TP Link mr-6400 هستش.تو قسمت تنظیمات مودمم جزئیات شبکه رو نشون نمیده.میخواستم ببینم برنامه ای هست که نصب کنم و جزئیات شبکه مثل اینکه مثلا به کدوم فرکانس متصلم و... رو نشون بده یا ن؟
دوستان این سامانه شکایت 195 دکوریه یا برا شما جواب داده ؟سرعت من ساعت 11 تا 12 ظهر و شب تا 10 کیلو بایت هم میاد پایین پینگ تا 400 هم میره بالا از 50 میلی ثانیه . شکایت نوشتم برا 195 جواب ندادن هنوز .چه کنیم؟کسی راه حلی داره؟
تایید میشه برای منم اومده پاییننقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه چنین نرم افزاری برای این مدل نیست
دیشب این نرم افزار ایرانسل من قاطی کرده بود اولا نمی شد بسته خرید و ارور میداد بعد که از نفرم افزار اومدم بیرون دوباره که میخواستم وارد بشم میگم شمار اشتباه هست چندتا شماره هم زدم هی میگفت اشتباه هست
آخری امروز صبح دوباره زدم بدون مشکل وصل شد
از یه ساعت مشخص حالا دقیقا نمیدونم چه ساعتیه (نیمه شب) تا صبح ساعت 6,7 سرور هاشون رو فک کنم بروز رسانی میکنن و برنامه ایرانسل من به همین دلیل غیر فعال میشهنقل قول:
یه سوال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زده قابل حمل ولی باتری نداره !
چطوری قابل حمله ولی باتری نداره؟ اینکه باید سیم بهش وصل باشه
با یو اس بی هم کار میکنه هم اداپتور،خودش نوشته،میشه چسبوندش به هر یو اس بی که بتونه برق کافی بش بدهنقل قول:
اینترنت پر سرعت ایرانسل نسل سه
دوستان من دنبال بسته يا طرحي فقط براي مكالمه هستم.بيشترم مكالمه برون شبكه
چيزي ايرانسل داره كه به صرفه باشه؟
چه سرعتی از پر سرعت هم اون طرف تر رفته از اون ور پشت بوم افتاده از بس سرعت داشتهنقل قول:
شانس اوردم خودمو از امواج انداختم بیرون وگرنه بایستی تو مریخ دنبالم میگشتن الاننقل قول:
دقیقا همینطوره شاید بشه گفت یک دهم قبلهنقل قول:
سلام دوستان.
این گزینه ها کارشون چیه؟
فعال بودنشون حجم کم میکنه؟
این 195 سر کاریه ؟ زنگ میزدم ایرانسل تیکت برام ثبت کنن سریع تر بود والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که سرعت بالا برای ویدیو آنلاین خوب است ولی برای متن و سایت یک سرعت سه یا چهار مگابیت خوبهنقل قول:
من یک مدت مدام سرعت تست می کردم ولی الان واقعا ویدیو انلاین نمی صرفه خسته شدم همش دویست هزار تومن شارژ کردم
خیلی ها هستن اصلا دنبال اینترنت نیستن پولشون هم جای بهتر خرج می کنن بنظر من نباید بهشون زیاد بها بدیم چون اگه ببینن بازار دارن اصلا سیاستشون رو عوض نمی کنن
واقعا توی اروپا و آمریکا با این سیاست و قیمت نمی تونن دوام بیارن
سلامنقل قول:
نه برادر کم نمیکنه،بازشون بزار ،اون وسطیا رو ببندی دیگه نمیتونی به چیز پی ان وصل بشی
برای منم دقیقا از 5 روز پیش اینطوری شدهنقل قول:
قبلا وقتی مودم رو به سیستم وصل میکردم آنتن پر بود
ولی الان 2-3 تا خط بیشتر نداره
چرا موقع خرید ارور میده Apifailure ( در برنامه ایرانسل من ) وارد حساب اینترنتی هم نمیشه
منم اینجوری شدمنقل قول:
عجب گیری کردیم ها میخواستم بازی گرز بزارم برا دانلود الان دو شب اینجوریه
بی نظم تر بی قانون تر از ایران نیست / زنگ زدم میگم چرا نمیشه خریداری کرد و به حساب اینترنتی رفت میگه سیستم در حال اپدیت هست تا صبح طول میکشه ! میگم اگه کسی الان اینترنت بخواد خریداری کنه باید چیکار کنه ؟ میگه بعدا بخره - چند شب یکبار همین منوال هست