بس که لینکا رو میپرونن و نویز میندازن رو خطوط نمیتونی صفحه باز کنی چه برسه به دانلودنقل قول:
Printable View
بس که لینکا رو میپرونن و نویز میندازن رو خطوط نمیتونی صفحه باز کنی چه برسه به دانلودنقل قول:
دو مگ سرعت دانلودش چقدره؟نقل قول:
500کیلوبایتنقل قول:
خب اگه اینجوریه و نمیتونی با خیال راحت دانلود کنی و هی پرش داره پس مخابرات هم بدرد نمیخوره...!!!!!!نقل قول:
برو لقماننقل قول:
خیابان طالقانی-ساختمان بهپوری-روبروی طلا فروش ها
از ساعت 1تا7 هم رایگانه سیستمش هم ibs محدود نمیکنه هر چقدر دانلود کردی نامحدود هم داره بدون مصرف منصفانه
كدوم شركت ؟شماره تلفن ندارن؟چون من نميتونم برم معلولم مرسي:n27:نقل قول:
لقمان همون فن آوا هست اون هم جدیدا یه تحرکاتی در مورد نامحدودا انجام داده بعید نیست شبانه محدودا رو هم خراب کنه !نقل قول:
گند زدن به اینترنت با این طرح مصرف منصفانه هر شرکت یه جوری زور میگه به کاربراش !
نام شرکت : فرهنگي آموزشي طلوع رایانه لقماننقل قول:
نام شهر : آبادان- شوشتر- بهبهان- اندیمشک- شادگان- دزفول- امیدیه- باغملک- رامهرمز- هفتگل- اهواز
مدیر مسئول : پاک سرشت
شماره تماس: 06132230042
آدرس ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس پستی : اهواز، خیابان طالقانی، بین نظامی و خوانساری، ساختمان به پوری، طبقه 2، واحد 7 تا 12
ساعات کاری : 8 صبح الی 14:30 بعد ازظهر
نه لقمان فن آوا نیست اپراتور چهارم مخابراته ولی با مخابرات فرق داره این پهنای باندو از مخابرات میخره و خودش جدا از مخابرات میفروشه با ساعات شبانه بیشتر و سرویس های نامحدود واقعی به فن آوا هم ربطی ندارهنقل قول:
پشتیبانیش هم فن آوا نیست ؟نقل قول:
داون استریم رو روی چند میذاره ؟
اگه خوبه پس خودت هم به فکر لقمان باش آخه انگار مخابرات خیلی داره اذیتت میکنه
پشتیبانیش بعضی از اعضای پشتیبانی مخابراتننقل قول:
روی همون 2مگ میبنده ولی اگه باهاشون صحبت کنی فکر کنم بالاتر ببندن چون اکانتینگشم دست خودشه
من با سرعت 256 کیلوبایت نمیتونم سر کنم چون فقط دانلود نمیکنم ویدئو آنلاین هم میخوام ببینم
اون 650 مال چند ماه پیش بود الان روزانه 510 تا میده شبانه هم بستگی به گروهت داره ممکنه 260 تا بده یا 510نقل قول:
اگر 30 گیگ در ماه مصرف داری مخابرات جواب میده ولی بدون اومدی مخابرات باید اعصاب پولادین داشته باشی چون مخابرات کلا بی صاحابه مثلا الاین دوماهه نت همش مشکل داره ولی نتونستن درستش کنن هنوز , ولی شبانش همیشه به راهه
اگر هم که میدونی دانلودات بیشتر از 30 گیگ نمیشه میتونی شاتل هم مد نظر داشته باشی
راصد هم هست ولی تعرفه هاش فضاییه و انتن وایرلس هم گرونه
یکی از دوستام داره براش 2 مگ بستننقل قول:
یکبار هم خودم باشون صحبت کردم گفتن که پروفایل بیشتر از 2 مگ برامون تعریف نشده حتی گفتم پول بیشتری بهتون میدم اما گفتن نمیشه:n31:
فعلا ىر حال گیج زدنم كجا برم و چکار کنم :n13:
یا لقمان یا اوآسیسنقل قول:
اگر خواستی بری اوآسیس باید باشون شرط کنی که پرش لینک نداشته باشی
باید تعرفه های لقمان رو ببینم سرعت دانلود تو نت میگردم نیست
ولی لقمان احتمالا تازه تاسیسه ومشترکین زیادی نداره اگه زیاد بشن احتمالا سرعت میاد پایین
لقمان جدید نیست قدیمیهنقل قول:
اه امشب پرش لینک داشتم چقدر لینک میپره :n24:
مرسی از دوستان امیدوارم به یه نتیجه ای برسم که منو خوشحال کنه برا همیشه چون غیر نت سرگرمی دگ ندارم.بازم ممنون
من امشب هر چی پرش بود بین ساعات 11تا1انجام شد 5دقیقه هم فرصت داشتم تا یه ipخوب انتخاب کنم
اینم وضع الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش دعا کن پارس آنلاین شبانه رو برگردونه که بری پارسنقل قول:
الان وضعیت من هم مثل توئه اصلا نمیدونم کجا برم با پارس آنلاین شبی 30 گیگ میگرفتم که نیست و نابود شد الان هنوز تو شوک فقدان دانلود شبانه هستم :n14:
اسیاتک سرویسایی که دانلود شبانه داره حجمشون بالاست و قیمتشون. ولی ثبات داره و مث مخابرات هردمبیل نیست.نقل قول:
دوستم داره زیاد جالب نیست سرویس 10 مگ شبانه 250 سرعت میده !نقل قول:
اولش سرعتش بالاست بعد از چند گیگ کم میشه تا 250
اگرم شبانه رو برگردونه باز محدود بازیاش شروع میشننقل قول:
آسیاتک اصلا بدرد نمیخوره اولا سرعت تک کانکشن افتضاح بعدشم حتی رو سرویس های نیم بها هم سرعتو محدود میکنه پینگ خوبی هم نداره اصلا کلا هیچ چیزش بدرد نمیخورهنقل قول:
دو تا از فامیلامون دارن یکی رو فیبر یکی هم رو خط مسی هر دو افتضاح مخابرات صد شرف داره بهش پشتیبانیش هم برا استریم ها از مخابرات بدتره برا فامیلمون مجبور شدم 195شکایت کنم آخرش استریم ها رو واسش بالا نبردن پشتیبانیش هم فقط میگفت از میهن دانلود دانلود کنید اون سرعتتونه و ما کاری به خارج نداریم سرویس 1مگش خودشو بکشه 30کیلوبایته سرعت تک کانکشنش
مثلا با موبایل بخوای یه چیزی دانلود کنی اصلا شدنی نیست قیدشو میزنی
هر وقت میان خونمون و با موبایل وصل میشن به وای فای میفهمن اینترنت یعنی چی:n02:
پارس آنلاین به غیر از اون ماه رمضون که خراب شد و سرعتا اسمی یا یکم بیشتر شده بود دیگه هیچ وقت سرعت پایین نداد اون موقع که رو 9 مگ بودم سرعتم همیشه 700-800 بود رو 16 مگ هم که گذاشتن سرعتم 1.2~1.8 متغییر بودنقل قول:
کلا نسبت به بقیه شرکتهای خصوصی دست و دل باز تر بود تا اینکه نمیدونم چی شد که شبانه رو برداشتن ...
این حذف شبانه هم یه جورایی مصادف شد با اومدن اینترنت 3G ، شایعه شده بود که یه قرارداد بستن تا مشترکها جذب 3g بشن ! که به نظر دور از واقعیت هم نمیاد ...
پارس انلاین هم یکی مثل بقیشون هیچ فرقی ندارننقل قول:
اون زمانی که تازه توی اهواز سرویس دهی راه انداخته بود من اولین نفرایی بودم که ازش گرفتم ولی توی چند سالی که ازش سرویس داشتم هیچوقت شبانه خوبی نداشت
پارس انلاین همیشه اینجوری بوده که از مثلا 10 نفر برا 8 نفر خرابه برا دونفر خوبه
چندتا از دوستام هم هستن که هنوز مشترک پارس هستن ولی همیشه مینالن
با سلام دوستان پینگ مخابرات پایینتره در سرورهای داخلی و خارجی یا پارس آنلاین با فعال کردن سرویس گیم کاهش پینگ؟؟
کلا برای گیم کدومشون بهتره؟؟؟
البته من 128 نامحدود میخوام محدود به دردم نمیخوره
با تشکر
برا گیم صد در صد پارس بهتره پینگش.نقل قول:
با فعال کردن سرویس گیم یا بدون فعال کردن سرویس گیم کاهش پینگ؟!نقل قول:
آیا شما پارس آنلاین دارید؟!
الان مخابرات دارم انلاین که میخوام بازی کنم پدرم درمیاد تا بخواد وارد بازی شه!نقل قول:
پارس داشتم اینجوری نبود و پینگش خوب بود معمولا بدون فعال کردن سرویس پینگ. ولی مطمئنا با این سرویس اوضاش بهتر هم میشه.
چه گیمی بازی میکنید؟؟سرور ایرانی یا خارجی؟؟پینگتون با پارس توش چند بوده؟؟نقل قول:
بازی fifa world . سرور خارجی. پارس زیر 200 بود 90 درصد اوقات. ولی الانم فک کنم همینطوره. توی تاپیک پارس انلاین الان بپرسی بهت میگم اوضاش چطوره . ولی الان مخابرات خون میکنه دل ادمو واسه بازینقل قول:
من اگه بخوام 128نامحدود پارس آنلاین بگیرم مشکلی برام ایجاد نمیشه برای بازی کردن من بازی آنلاین dota2 انجام میدم میگم بعد از 8گیگ ترافیک منصفانه پینگ و پکت لاس بالا نمیره؟؟نقل قول:
شما در مدتی که پارس داشتین تایمی بود که lecenry یا پکت لاس و تایم اوتی داشته باشین؟؟
چرا پارس آنلاین رو تخلیه گردین و رفتین مخابرات؟؟
نقل قول:
دوتا خط تلفن داره
پارس دانلود شبانه رو برداشت اومدم مخابرات.نقل قول:
وقتی سرعتت اسمی شد دیگه بستگی به سرور بازی داره که با این سرعت کشش داشته باشه یا نه. پینگ و پک لاست تغییری نمیکنه با افت سرعت. سرویس گیم فعال کنی هم کلا بهتره دیگه
اون خطمو ازاد کردم الان نت روش نیست.نقل قول:
برادر فقط گول پروفایل گیم پارس رو نخور که الکیه و فقط جنبه مارکتینگ داره پینگ هم کلا چند وقته خیلی خوب نیس در ساعات مختلف شبانه روز متفاوته مثلا الان با 8.8.8.8 حدود 200 هست ولی دیروز گفتم 93 بود !نقل قول:
بچه ها پارس 128نامحدود دارن ولی اهل بازی نیستن که بهشون بگم تست کنننقل قول:
میگن تا 8 گیگ سرعتشون 350-400 ولی بعد از 8 گیگ پله ای سرعتشون میاد پایین و میشه بیبن 30-50 و زیر30 نمیاد حالا نمیدونم با سرعت 30kb میشه بازیهای آنلاین dota2 و callofduty6 mw2 رو بازی کرد یا نه!!!
بچه ها پارس 128نامحدود دارن ولی اهل بازی نیستن که بهشون بگم تست کنننقل قول:
میگن تا 8 گیگ سرعتشون 350-400 ولی بعد از 8 گیگ پله ای سرعتشون میاد پایین و میشه بیبن 30-50 و زیر30 نمیاد حالا نمیدونم با سرعت 30kb میشه بازیهای آنلاین dota2 و callofduty6 mw2 رو بازی کرد یا نه!!!
ip 5.61 که تازه وارد شده مال نیماد نته