به ما ندادن:grrr::grrr::grrr::grrr: پس چرانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به ما ندادن:grrr::grrr::grrr::grrr: پس چرانقل قول:
شما ته صفی لابد :Dنقل قول:
احتمالا به مرور برا همه فعال میشه
تا الان 4 گیگ دانلود کردم ولی همچنان تو پنل هیچی نشون نمیده :hmm:
تصویر پینگ ار چند آدرس را ضمیمه کنید و بگویید که حالت فست یا گیم در در اکثر شرکتهای دیگر و مخابرات شهرهای دیگر فعال است ولی پشتیبانهای مخابرات استان شما در این مورد اظهار بیاطلاعی می کنند.نقل قول:
بعد دانلود غیر از اون 10 گیگ ترافیک هدیه، از ترافیک ماهانه هم کم می کنه یا خیر؟ منظورم همزمان هم از ترافیک هدیه کم بشه و هم از ترافیک ماهانه.نقل قول:
درودنقل قول:
نه دیگه الان داره از 10 گیگ مصرف میشه تا شب ساعت 12 که مهلت داره از حجم اصلی چیزی کم نمیشه. احتمالا 10 گیگ رو تموم کنیم سوییچ میشه رو حجم اصلیمون.
..............................
امروز برای اینکه ترافیک داخلی رو بینالملل حساب کرده بودن تیکت زدم و توی جواب چرند نوشتن و تیکت رو بستن و باز توی تیکت جدید نوشتم که جوابتون به درد من نمیخوره و تیکت قبلی من رو درست و کامل نخوندین که بلافاصله تیکت رو پاک کردن و چرت تحویل دادن و اکانتم رو از ایجاد تیکت جدید پشتیبانی بلاک کردن :D
تیکت منم بعد یکی هفته شایدم دو هفته یه جواب خیلی سر بالا دادن و سریع بستن :mellow: اصلا نمیگن شاید بخوایم جوابی بدیم.نقل قول:
مخابرات خیلی ایپی هایی که باید داخلی حساب بشه رو بین الملل حساب میکنه نمونش سایت دانلودها :hmm:
فکر کنم این سایتنقل قول:خیار باشه :دیکد:icip.ito.gov.ir/index.php/site/list_ip
جالبه همین دانلودها رو همراه اول داخلی حساب میکنه هردو هم مال مخابرات هستند دیروز همراه اول هم صد گیگ هدیه داد(12 ساعته) و من چهارتا بازی از همین دانلودها گرفتم حدود 150 گیگ شد چون نیم بها حساب کرد حدود 35 گیگ هم اضاف آوردم. سال گذشته هم که پارس آنلاین داشتم یه لیست داخلی داده بودند هیچگاه نشد ازش تخطی کنندو از این بابت به مشکلی بخورم اما مخابرات واقعا تو این زمینه اذیت میکنه جوابگوی کسی هم نیستندنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
واقعا مسخره شده دیگه این مخابراتنقل قول:
من چند روز پیش برای همین دانلود ها بهشون پیام دادم گفتن اصلاح می کنیم توی لیست هامون
و به مدت 1 روز هر چی از دانلود ها می گرفتم داخلی حساب میشد
ولی دوباره از فرداش همون داستان قبلی شد :/
و دانلود ها رو بین الملل حساب می کنه
خوبه واسه شما یه روز درستش کردننقل قول:
من که تیکت زدم و آی-پی دادم و زمان و حجم و ...اولش یه متن درپیت رو کپی-پیست کرد و چرند تحویل دادن
دفعه دوم هم که تیکت رو کلا پاک کردن
دفعه سوم حاشا کردن هم قضیه حجم رو هم خود تیکت دوم رو که پاک کرده بودن و اتفاقا دسترسی به ارسال تیکت رو بستن
تماس با 2020 هم نتیجه نداد و قرار بود یه آدمی که مثلا ناظر بود تماس بگیره که نگرفت
کلا یه مشت آدم دکتر و مهندس و پروفسور گذاشتن اونجا توی پشتیبانی تا ملت رو به "چیز" بگیرن
تا الان چند ماهه که ترافیک داخلی رو بینالملل حساب میکنن و اون آدرس سایت وزارت برای لیست آی-پی داخلی هم یه چیز کشکی و احمقانه ست
195 هم که بی خیال شکایت از حاکم به حاکم بردن، خود خطاست
کلا از شروع قضیه کلید یه خاله بازیها و ننه من غریبم هایی میبینیم که دیگه نیازی به سیرک و فیلم کمدی نیست
برجام که شد بی سرنجام و ریال جوری شد که 4 تا صفر هم کمه از جلوش بردارن - علی برکت ا...:goatee::دی
منتظر مناظره سال آینده ام :puke:
با سلام به دوستان عزیز
آیا از کیفیت و سرعت اینترنت مخابرات راضی هستید؟ میخوام از شاتل به مخابرات تغییر سرویس بدم
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
نقل قول:سینگل کانکشن خارجی:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولتی داخلی:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی پی خاصی میخواید بگید پینگ بگیرم
دوست عزیز نتیجه ممکن است از یک منطقه تا منطقه دیگر حتی خط تا خط دیگر فرق داشته باشد. خیلی نمی شه روی نتایج بقیه مانور داد. ممکن است مخابرات برای یکی سرویس خوبی داشته باشد و ممکن است برای دیگری نتیجه عکس داشته باشد. حتی ممکن است سیم کشی داخل منزل و تجهیزات دیگر مشکل داشته باشد.نقل قول:
با سلام
دوست عزیزم سرویس شما چند مگ هست؟ سرویس شاتل 16 مگ دارم سرعت دانلودش روی 4تا5 مگ هست
سرویس من 16 هست و خط هم فیبر نوریهنقل قول:
من سال قبلی پارس آنلاین و سال قبل تری شاتل داشتم و امسال اومدم مخابرات. شاتل درکل بهترین کیفیت و پشتیبانی رو ارائه میده ولی مخابرات هم از لحاظ کیفیت راضی هستم بدی ندیدم بنظرم خصوصا برای کسانی که مصرف داخلی زیاد دارند مثل تلوزیون اینترنتی مخابرات خیلی به صرفه تر هست چون داخلی رو یکچهارم حساب میکنه طرح هاش هم فعلا به صرفه تر هست. البته از لحاظ پشتیبانی مخابرات تقریبا ول معطله و نسبت به شاتل حرفی برای گفتن نداره و اینهم که دوستان گفتن کیفیت سرویس ها منطقه تا منطقه فرق میکنه کاملا درسته.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
همچین اشتباه مرگباری رو نکن :)نقل قول:
شاتل بهترین خدمات پشتیبانی رو داره اینترنتش هم از نظر حجم بهترینه
مخابرات قبلا یه سری طرح های خوب داشت که فقط چون حجم خوبی میداد به درد می خورد که دیگه همون هم نداره
با این وضعیت اصلا توصیه نمی کنم که از شاتل به مخابرات تغییر بدی
سلام
یکی از دوستان چند سالی هست مخابرات داره ولی خب سرعتش بسیار پایینه
الان مونده که آیا سرویسش رو به "16 مگ _ 175 گیگ حجم بینالملل" (تو پنل مخابرات) تغییر بده یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه!
من خودم پیشنهادم این بود آسیاتک یا شاتل بگیره ولی چون میترسه اذیتش کنن سر جمعآوری نت، الان دو دل شده که چیکار کنه..
ممنون میشم راهنمایی کنید :»
اول باید ببینه علت افت سرعتش چیه؟ اگر از همون اول سرعت پایین خریده مثلا 8 مگ خریده و فقط همون 8 مگ رو داره که مشکل معلومه. باید سرویس سریع تر بگیره. ولی اگر سرعت کمتر دریافت می کنه باید اول ببینه مشکل از طرف خودش نباشه مثلا سیم کشی مشکل داشته باشه و ... . اگر از این بایت مطمئن بود بعد ببینه مشکل از طرف مخابرات نباشه. بدون در نظر گرفتن اینها شاید با تغییر طرح و حتی ISP چیزی تغییر نکند.نقل قول:
اما نکته اصلی اینه که ایشون بهتره از ADSL دل بکنه و سراغ تانوما یا VDSL برود. در حال حاضر غیر از مخابرات و شاتل، اسیاتک و صبا نت و های وب هم وی دی اس ال ارایه می کنند. 8 مگ و 16 مگ اینترنت ADSL ارزش اعصاب خورد کردن را ندارد.
الان 2 مگ داره از مخابرات .. 40 گیگ بینالملل یا همچین چیزینقل قول:
کلاً میخوام بدونم 16 بگیره از مخابرات سرعتش خوبه؟ قطعی نداره؟
یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه ..
این داستان VDSL هم معلوم نیست چی قراره بشه .. قیمتشم خدا میدونه.. به نظرم نمیصرفه
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات گرفتم هنوز وصل نشده ، الان 5 روزه چراغ اینترنت من قرمز هست پشتیبانی هم میگه تنظیمات مودم مشکل داره من دو تا مودم عوض کردم باره اولمم نیست که تنظیم میکنم جفت مودم هام از شاتل خریدم
- - - Updated - - -
یه عکس از قسمت status مودمش قرار بده تا ببینیم کیفیت خطش در چه حده و اصلا سرعت بالاتر از 2 مگ رو پشتیبانی میکنه یا نهنقل قول:
vdsl با قیمت فعلی اصلا نمیصرفه
تنظیمات PPPoE استفاده می کنید؟ vpi و vci را درست وارد می کنید؟ مقادیر این دو با شاتل یکی نیست. همچنین مراقب باشید رمز سامانه اینترنتی را بجای رمز کانکشن یا رمز تنظیمات اینترنت مودم وارد نکنید.نقل قول:
بله همرو درست میزنم من اینترنت دفتر کارم هم که مخابرات هست خودم اکی اش کردم هیچ مشکلی هم پیش نیامد البته مودم دفتر تی پی لینک هست شاید به مودم ربط دارهنقل قول:
سلام.دوستان مخابرات چند روزه تخلیه میکنه؟ جایگزین مخابرات چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟
دوستان . اینترنت مخابرات اپلیکشن موبایل نداره
که متوجه بشم چقدر حجم دارم؟؟
درود
بعد از دو سه هفته یکم سرم خلوت شد مجدد تماس گرفتم پشتیبانی مخابرات ببینم چرا وقتی سرویس 16 مگ خریدم خطمو روی 10 مگ بستن. تا دو سه هفته پیش میگفتن مشکل از مرکز مخابراتی شما هست که دسترسی رو قفل کرده ما هم نمیتونیم دانلود و آپلود شما رو تغییر بدیم الانم زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون دسترسی رو بسته گفتم خب باید چیکار کرد که باز کنن؟ گفت نمیشه :mellow: گفتم نمیشه که نداریم یعنی چی نمیشه؟ منظورتون اینه که محدودیت تجهیزات دارن برای اینکه کیفیت پایین نیاد همه رو روی 10 مگ میبندن؟ گفت نه تجهیزاتشون به شکلیه که قفله نمیشه تغییر داد. بعدم سریع گفت کاری ندارید؟ خدافظ
در کل من که قانع نشدم یعنی چی قفله؟
دوستان تجربه ای تو این مورد دارن؟ چرا واقعا خط منی که تا 24 - 25 مگ دانلود کشش داره رو روی 10 مگ باید ببندن :hmm:
اپلیکیشن موبایل که ندارند! فقط از سایتش میتونی پهنای باند مصرفی رو چک کنی!
سلام دوستان..کمپین رنگین نت داشتم 8 مگ 50 گیگ روزانه 150 گیگ شبانه.. کاملا مناسبم بود..
سه روز دیگه تمومه.. الان کمپینی چیزی داریم مثل اون؟ از کجا میشه چک کرد؟توی پنل که چیزی نبود.
سلام دوستان..کمپین رنگین نت داشتم 8 مگ 50 گیگ روزانه 150 گیگ شبانه.. کاملا مناسبم بود..
سه روز دیگه تمومه.. الان کمپینی چیزی داریم مثل اون؟ از کجا میشه چک کرد؟توی پنل که چیزی نبود.
سلام اگر حجم شبانه میخواین کلا مخابرات و ظاهرا بیشتر شرکتها ،شبانه ندارند.اما مخابرات کمپین داره بدون شبانه.توی تغییر سرویس برید براتون میاره.نقل قول:
صبانت جشنواره داره با تخفیف 90 درصد شبانهنقل قول:
من سرعت دانلودم با این سرویسم تقریبا یه مگ بود.قطعی هم نداشتم زیاد.راضی بودم.صبا نت هم ۸ مگ داره با ۹۰ درصد شبانه رایگان یک ساله ۳۳۳ هزار تومن با ۱۰۰۰ گیگ بین الملل.به نظر که خوبه.سرعتش چطوره؟
سلام.عزیز شما به سایت بازرسی مخابرات شکایت کن.نقل قول:
۱۹۵ هم تو سایتش شکایت ثبت کن. دایم پیگیر باش.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
195 رسیدگی هم میکنن ؟؟نقل قول:
من دو ماه پیش بهم زنگ زدن گفتن امکانات تانوما موجود شده برو فلان دفتر پیشخوان ثبت نام کن
منم رفتم ثبت نام کردم الان دو ماه گذشته نه زنگی زدن نه پیامک دادن هیچی !
درودنقل قول:
ممنون از راهنماییتون اگه به نتیجه نرسیدم حتما از این طریق هم اقدام میکنم
دیروز 195 شکایت ثبت کردم هنوز که زنگی نزدن جوابی هم به شکایتم ندادن
پاک شود لطفا