سلامنقل قول:
من شنیدم بهش میگن هتل مالک!و بهترین مرکز اموزشی ناجا هست!
همینکه شهرخودتونید کلی ارزش داره
احتمال زیادم استان خودتون باشید بعدش نهایت!ولی باز معلوم نیست تا روز تقسیم!
Printable View
سلامنقل قول:
من شنیدم بهش میگن هتل مالک!و بهترین مرکز اموزشی ناجا هست!
همینکه شهرخودتونید کلی ارزش داره
احتمال زیادم استان خودتون باشید بعدش نهایت!ولی باز معلوم نیست تا روز تقسیم!
والا توخدمت اگه شرایط خاص و پارتی ندارید،نباید دنبال چیزیکه دوسدارید باشید!نقل قول:
فقط باید دعاکنید وشانس داشته باشید!
والا همین الانشم 6 ماه غیبت دارم که جز بخشوده ها نیستم .30 ماهه هستم:n09:نقل قول:
30 سالمه داداش .والا خسته شدم از بس بهش فکر کردم.این دوماهه که فارغ التحصیل شدم صبح تا شب فکر وذکرم شده این کوفتی شب هم که کابوسش رو میبینم:n09:نقل قول:
البته بیمه نشدن خود و زن و بچه رو هم باید بهش اضافه کرد. پس دیگه میمونه همون سرباز معلم .لااقل کسی دیگه بهت دستور نمیده و هر وقت خواستی میتونی با عشقت حضوری صحبت کنی:n10:نقل قول:
داداش من شما که 30سال صبر کردی 120سالم روش:n02: حالا شوخی به کناررررر شما که تحصیل کرده ای دیگه مشکلی نیس ازدواج هم کنی دیگه حسابی بهت خوش میگذره و مزایا داری!نقل قول:
شرایط برای خدمت در شهر نیست.نقل قول:
معمولا در پساه و در ارتش در صورت وجود شهر خودتون میشید ولی ناجا استان می اندازه.
برای فارغ التحصیلان دانشگاهی خوبه ولی برای سرباز وظیفه ها کمی سخته، من تا حدودی خدمتشون را دیدم، دو تا از سربازاشون پادگان ما بودم، تو موقعیت های مختلف و...نقل قول:
البته اگه همون ها را هم جمع کنی از سربازای ناجا بهتر میرن مرخصی (3 ماه یکبار)
در ضمن انتقالی نمی تونی بگیری.
بخواد هم نمیتونهنقل قول:
دوست عزیز شما برو شکر کن به دوران دانشجویی.نقل قول:
خدمت محیط نظامی هست، باید شخصی گری را 21 ماه فراموش کنی.
-----------------
در ضمن دوستی که بعد 200 سوال تصمیم به نرفتن گرفت.
این را هم به محدودیت های قبلی اضا فه کنید که مدرک دانشگاهی را هم نمی تونید بگیرید.
سلام.
اضافه خدمت ها بخشیده شده؟ (یه چیزی تو اخبار گفت)
و این که از کی مشه 24 ماه؟
قصد ندارم بترسونمت ، از بدترین پادگان های اموزشی ارتشه در وسط بیابان هوای گرم تابستان و سرمای استخوان سوز زمستون ، پر از حشره و مار و مارمولک ، نداشتن اب شرب سالم ، اب را در تانکر میارن و در مخازن میرزن ، سرویس های بهداشتی و حمام کم و خراب و به همه اینها باید اخلاق زننده پرسنل کادر رو نیز اضافه کنید به هر روی دوره ۲ ماه است و بخش بزرگی از خدمت شما در یگانی است که خدمت خواهید کرد امیدوارم بعد اموزشی جای خوب و مناسب تقسیم بشید،نقل قول:
دوستان حق باشماست نمیشه نرفت .کسی که سربازی نره کلا مثل یک ادم بی خاصیت و حیف نون میمونه چون واقعا قدم از قدم نمیشه برداشت .پس من حرفم رو پس میگیرم .اما تو فکر سرباز معلمی افتادم .میخام بدونم اگه شما جای من بودید و کسری بهتون نمیخورد و مجبور بودید 24 ماه کامل خدمت کنید میرفتید سربازی یا سرباز معلمی رو انتخاب میکردید ؟ حتما چند تا از دوستان نظرشون رو بگن برام مهمه.
سپاس
اين كه گفتن اضافه خدمت ها را بخشيدن چي بوده؟نقل قول:
دوست عزیز اگه شناس داری دنبال امریه یا سرباز معلمی باش چون راحت تر و بهتره! ولی نداری هم بیفت دنبال خدمتت. درسته 2 سال کم نیست ولی چاره ای نداری. فردا برا همه چی ازیت شدن داری . وام و مسکن و حساب بانکی و گواهی و ...!
نری همیشه عین یه خوره می خورت!
خدمت لیسانس نسبتن بهتره و آسانتر
امیدوار باش :n12:
خدمت دوستان اسپمر و ترولر عرض کنم بد جایی رو برای افزایش تعداد پست انتخاب کرده اند . ..
خودشون میدونند منظورم با چه کسی هست
در کل عموی من میگفت کارت پایان خدمت تا وقتی نداری بهش نیاز داری ازوقتی داری هیچکس بهش کار نداره:)
و جمله ای زیبا گفت : کارت پایان خدمت مهم ترین مدرکیه که باید داشته اشی و به هیچ دردی هم نمیخوره :)))
جدا از شوخی اگه میتونی سرباز معلم شید حتما اینکار رو بکنید تو ساعت کاری و نحوه خدمت واقعا خیلی فرق میکنه
نقل قول:
داداش شما اگر سنوات پشت دفترچه ای داشته باشید نمیتونید سرباز معلم بشید ها قانون هستش بهت بگم الکی الاف نشی تا 6 ماه دیگه
نمیتونید زن و بچه رو بیمه کرد چی اینو که میخواد انجام بده ؟ داداش که نمیتونه؟نقل قول:
6 سال توی دانشگاه درس خوندی بهت مدرکتو نمیدن حتی معادلشو حتی ریز نمراتشو تایید نمیکنن؟
این همه درس خوندی پایان خدمت نداشته باشی مثل بی سواد ها میمونی
سربازی رو باید رفت چون اجبار هستش
خیلی از دوستان هستن یه کارشناسی ناقابلُ توی 12 ترم میخونن.
اون زمان عمر حروم کنیُ وقت به بطالت گذراندن نیست اما خدمت شده غول
اینقدر برای خودتون بزرگش نکنید،برید و قالشو بکنید.
خوب اینکه معلومه سرباز معلمی، تو استان خودتونی، ساعت اداری، لباس شخصی، آقای خودتی، و....تازه سوال اصلی اینه که میرزه 21 ماه خدمت کنی یا اینکه امریه بگیری و سرباز معلمی و 24 ماه خدمت کنی. به نظر من باز هم سرباز معلمی بهترهنقل قول:
آقا این عجیب ترین سوالی بود که تا حالا شنیدم! نکنه برا خودکشی میخوای؟ بعضی جاها کلا یه بار تو هفته امکان حموم میدن اونم به صورت جنگی. دیگه وقت برپاکردن کاسه و محلول و اینها نمیمونه.البته برای کسایی که دانشگاه رفتن معمولا حمام همیشه در دسترسه و سخت نمیگیرن. اینم مدارک تک پسرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا برای اونایی که تا قبل از 94 برن .بقیه دوستان بهتر میدونننقل قول:
اگه منظورت منم من به جز یکی دو مورد که حواسم نبوده پست اسپم دیگه ای ندادم .اگر هم سوالی پرسیدم چون نظر دوستان واسم مهم بوده.نقل قول:
کسانی که تا 22 بهمن سال 93 دفترچه رو پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون رو وقتی که مدت خدمت قانونیشون رو انجام دادن حالا چه 21 ماه چه 24 ماه وقتی تموم شد اون موقعه میبخشن همون اولش نمیبخشن وقتی که مدت زمان قانون خدمتتون تموم بشه بخشیده میشه اتوماتیک توسط سیستمنقل قول:
برای دوستانی که طی چند پست اخیر این سوالات رو مطرح کردن:
1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
2 - افزایش خدمت سربازی به 24 ماه از ابتدای فروردین 94 اجرایی میشه و کسانی که تاریخ اعزامشون بدون توجه به تاریخ ثبت مدارک در پلیس +10، ابتدای فروردین 94 و بعد از اون باشه مشمول این قانون خواهند بود. مدت زمان سربازان فعلی و تمام مشمولینی که قبل از این تاریخ اعزام بشن همچنان 21 ماه خواهد بود. البته کسری های مربوط به متاهلین، مناطق عملیاتی و بد آب و هوا هم به قوت خودش باقی خواهد بود.
3 - خدمت دوستانی که سوالاتی در مورد بردن واجبی!، موبر، ماشین اصلاح، تیغ، ژیلت، داروهای غیرمجاز، و مواد مشابه دارن باید عرض کنم که به احتمال قوی تمام این اقلام توسط دژبان مرکز ضبط میشه و به شما اجازه بردن این اقلام رو به مرکز نخواهند داد. یا اینکه اگر هم بردید ممکنه از کمد و وسایل شما بازدید بشه و دچار دردسر بشید. در نتیجه با توجه به اینکه آموزشی تشریف می بردی و نه خونه خاله یا مهمانی! لطفا به فکر بردن این وسایل نباشید. اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا بیماری خاصی دارید حتما به دژبان، فرمانده مستقیم و مسئولین بهداری مرکز اطلاع بدید تا موقع بردن داروهای مورد نیاز اذیت نشید و اونا هم در جریان باشن. و اینکه مراکز آموزش به شما مرخصی خواهند داد که تشریف ببرید ریش و سبیل و موهاتون رو مرتب کنید یا اینکه مراکز آموزشی که دور از مرکز شهر یا بیرون شهر و جاهای نامناسب هستن یک سرباز معمولا به عنوان آرایشگر به کار گرفته میشه و موهای شما رو از ته مرتب خواهد نمود! سعی نکنید کاری کنید که سابقه بدی از خودتون بجا بذارید. بنده سیگاری هستم اما 2 ماه آموزشی رو حتی با این وجود که شهر خودم بودم سیگار رو گذاشتم کنار..
4 - صابون و شامپو بعنوان استحقاق بهتون داده مبشه. در مورد کوچیک و بزرگ بودن لباس ها نگران نباشید، یا خود مرکز خیاط ممکنه داشته باشه، یا اینکه بهتون مرخصی میدن که برید لباس هاتونو مرتب کنید یا اینکه اگر مثل بنده خیلی چاق بودید، لباس مناسب سایزتون بگیرید یا حتی سفارش بدید.
5 - با توجه به اینکه یقلوی (ظرف غذا) معمولا داده مبشه، ممکنه ظرف زنگ زده بهتون برسه! پس حتما سعی کنید بشقاب، قاشق، چنگال و لیوان ترجیحا استیل همراهتون باشه.
6 - کش برای گتر کردن، بند پوتین اضافه، یه مقدار تاید، قرص مسکن قوی، خشکبار مثب خرمای خشک و کشمش و آچیل، سوزن ته گرد و سنچاق قفلی برای محکم کردن آنکادر:n02:، براق کننده پوتین برای ایمکه اگر حال واکس زدن نداشتید تمیز و براق به نظر برسه و مسئول آموزش و فرمانده تون حال کنه!، کارت تلفن، برس پلاستیکی برای خوشگل کردن پتوی آنکادر، اسپری و مام، جوراب مشکی سربازی با جنس خوب جزو لوازم ضروری هست که حتما همراهتون باشه. اگر کتاب جیبی یا کوچیک هم ببرید خوبه، البته ممکنه نه وقت کنید بخونیدش و نه حالش رو داشته باشد! کتاب جدول هم بدک نیست. پول اضافی همراه خودتون نبرید. سیگار هم نبرید لطفا!!
7 - مدارکی مثل برگ واکسیناسیون، برگ سبز و آبی، کپی آخرین مدرم تجصیلی، کپی کارت ملی و شناسنامه و اگه مدرک خاصی در مورد مهارت خاصی دارید همراهتون باشه. توانایی در مورد مهارت های کامپیوتری، عکاسی، گرافیک میتونه برای جذب شما در واحدهای خوب مرکز آموزش بعنوان یگان خدمتی (البته اگه جای خوبی هست!) مثل کارگزینی، عقیدتی سیاسی، بهداری، پشتبانی و فنی، و سایر بخش های اداری موثر باشه.
باز اگر نکته خاصی به ذهنم رسید می آم و اینجا اضافه می کنم.
دوستان من چند بار یه سوال پرسیدم اما هر دفعه یه جواب متفاوت گرفتم .تروخدا اگه کسی میدونه دقیق جواب بده :
1-من کارشناسی ناپیوسته رو به جای 3 سال 5 ساله تموم کردم اما اون 2 سال اضافه رو از نطام وظیفه مجوز گرفتم نظام وظیفه گفت این مجوز ها برای اینه که غیبت نخوری . .حالا اضافه خدمت سنواتی بهم میخوره یا نه ؟
2-سقف اضافه خدمت به دلیل غیبت بعد از فارغ التحصیلی و اضافه سنواتی و لغو دستور و بازداشت و فرار و همه چی کلا روی هم حداکثر چقدره ؟ یعنی اگه کسی همه اینا رو باهم داشته باشه چقدره ؟ بیشتر از 6 ماه هم میشه ؟ یعنی ممکنه کسی 9 ماه اضافه بخوره؟
نقل قول:
----------------
1- نه عزیز ... 3 سال مجاز . بعلاوه 1 سال اجازه دانشگاه بعلاوه 1 سال اجازه نظام وظیفه ... شما سره 5 سال وارد غیبت میشی ... تو اخرین نامه نظام وظیفه که بهت دادن اون پایینش اگر دقت کنی نوشته تاریخ وارد غیبت شدنت رو ..برو برگه وپیدا کن و نگاه کن همه دستت میاد
2- باقی دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن
1 - ببنید، به نظر من تضمینی وجود نداره که شما غیبت سنواتی نخورید! اینکه به شما مجوز ادامه تحصیل داده میشه لزوما به این معنی نیست که غیبت نخورید. به این خاطره که درستون رو تموم کنید و خیلی از موارد هم البته به خیلی ها مجوز داده نمیشه. این مجوزها رو در مواردی خود دانشگاه هم می افته دنبالش و بهتون هم میگن که غیبت نمیخورید. پلیس +10 هم معمولا اطلاع زیادی در این موارد نداره. مثال زنده برای این مورد دوست بنده هست که کارشناسی رو 1 سال بیشتر خوند. از معاونت وظیفه مجوز هم گرفت و برد دانشگاه. ولی در حال حاضر 180 روز اضافه غیبت سنواتی داره!نقل قول:
2 - این موارد باز حد و حدود استاندارد و مشخصی نداره! از تاریخی که معافیت تحصیلی شما به تمام میرسه 1 سال وقت دارید تا خودتون رو معرفی کنید و دفترچه پر کنید. بعد از 1 سال به ازای غیبت تا 3 ماه بهتون 3ماه اضافه میزنن و بیشتر ار 3 ماه تا 6 ماه، 6 ماه اضافه و بیشتر از 6 ماه هم علاوه بر اضافه خدمت 6 ماه، بازداشت و جریمه هم داره و میفرستنتون دادساری نظام که البته معمولا بازداشتی رو میشه خرید. سقف اضافه خدمت سنواتی 6 ماه هست و بیشتر از این رو ندیدم کسی اضافه بخوره. لغو دستور بستگی به فرمانده و طرف مقابلتون داره، از 1 روز تا 1 هفته معمولا بازداشتی + اضافه خدمت. فراری هم هم اضافه داره و همه جریمه و بازداشت.
خود شما که جواب خودتون رو دادید!نقل قول:
دارید میگید با مجوز،وقتی خود سازمان مجوز میده مگه مریضه بیاد اضافه خدمت بزنه؟:n08:
اضافه خدمت هم بعد از یک سال غیبت دیگه حکم قضایی پیدا میکنه و نفر رو می فرستن دادگاه نظامی و قاضی براش حکم تعیین میکنه!
معمولا جریمه نقدی و زندان هستش،البته زندان مخصوص نظامی ها!
دوستانی که رفته بودن به شدت ناراضی بودن از زندانش،حاضر بودن یه ماه تو پادگان خدمت کنن ولی یه هفته زندان نرن:n25:
دیگه شما ببین عمق فاجعه چقدره:n27:
خوب این که تضمینی برای اضافه خدمت سنواتی نیست از کجا میشه دقیقش رو فهمید ؟ اگه خود حوزه نظام وظیفه بگه اضافه سنواتی نخوردی یعنی دیگه خیالم راحت باشه یا ممکنه بازم بخورم ؟
2-من که 3 سال مجاز رو استفاده کردم +1 سال دانشگاه +1 سال نظام وظیفه ایا بازهم یک سال بعد از تاریخ فراغت وقت دارم یا درجا باید دفترچه رو بفرستم ؟
نامه ای به من نداده فقط اخرین مجوزی که گرفتم نوشته تا 31 شهریور 93 برای اتمام تحصیلات مهلت داده میشود اما چیزی از تاریخ وارد غیبت شدن ننوشته .ضمنا من اخرین نمره ام توی شهریور ثبت شده و به همین خاطر میگم که شهریور فارغ التحصیل شدم وگرنه هنوز برای لغو معافیت تحصیلی و فارغ التحصیلی اقدام نکردم.میشه بیشتر منو راهنمایی کنید که کی باید دفترچه بفرستم .تاریخ وارد غیبت شدنم کی هست ؟نقل قول:
این قانون هنوز ابلاغ نشده! رکن یک پادگان ما گفته که هرکی گفته ابلاغ شده برین از خودش بخشش بگیرین!:n01:نقل قول:
1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چک کنید در این سامانه!
کد سخا هم خودش به شما میده!
خبر موثقی درباره محدود شدن کسر خدمت به 12 ماه وجود داره و آیا این قانون از کی عملی میشه؟
من ورودی مهر 88 بودم و از همون موقع شروع به تحصیل کردم ولی نمیدونم چرا اسمی از 88 نیست همش از 89 به بعدهنقل قول:
تو سامانه اینا رو نوشته عکس اول مال اعزام که البته مربوط به قبل از دانشگاه هست و دومی مربوط به معافیت تحصیلی ولی من هیچی متوجه نشدم .میشه لطف کنید بگید وضعیت من الان چه جوریه .من از این سامانه سردرنیاوردم :
محتوای مخفی: وضعیت من
چرا برادر ابلاغ شده، من تو کارگزینی وظیفه بودم و سیستم جامع و اتوماسیون سربازا دست من بود. هر نامه ای که ابلاغ می شد رو بنده اولی کسی بودم که می دیدم. به این زودی ها لو نمیدادن یا اینکه جناب سرگرد از زور گشادی فقط 1 بار در ماه نامه هاشو چک می کرد. و اینکه از فرماندهی ستاد کل طول میکشه تا به دست همه یگان ها برسه وگرنه وقتی خود جانشین نیروی انسانی فرموده که ابلاغ کردیم، شوخی نداره که با کسی :n02:نقل قول:
شما معافیت اگر برای سال پنجم از نظام وظیفه گرفته باشین باید یک نامه داده باشن که بدی دانشگاه تا اجازه بدن تموم کنی و مهمتر که تاریخ آغاز غیبت داخلش می نویسهنقل قول:
ببینید شما سه سال فرصت داشتی به اتمام برسونی . وقتی نتونستی دو ترم سنوات گرفتی (دانشگاه فرصت داده) شده سال چهارم تمام. بعد از سال چهارم اگر درست تموم نشده باشه میری به وضعیت دانشجو اخراجی . اگر شما سال پنجم هم فرصت گرفتی (فقط نظام وظیفه میتونه اجازه بده) تو مهلت معرفیت (یعنی همون یک سال پس از فارغ التحصیلی یا اخراجی یا انصرافی) بهت فرصت دادن . یعنی تو همون سال باید سعی کنی شش ماه اول تموم کنی و تو همون یکسال شش ماه دوم (سال پنجم) معرفی بشی تا غیبت نخوری
امیدوارم که غیبت نخوری ولی دقیقا همین مساله یکی از آشنا ها داشت برای همین دقیقا میدونم به چه صورت است خواستم بدونی یک موقع تو دردسر نیفتی یکسال عقب نندازی
اگه اینطوری باشه که شما میگی من الان فقط یک راه دارم اونم خودکشی هست .چون سال پنجم تا اخر شهریور بوده که الان با پایان یافتن مهر هم هنوز هیچ کاری نکردم .بدبخت شدم رفت .ولی دانشگاه هیچ سنواتی بهم نداده اون یک سال اول رو و یک سال دوم رو همشو نظام وظیفه داد اما اصلا حرفی از دفترچه پر کردن نزدن فکر کنم کارم دیگه تمومه.نقل قول:
جالب اینجاست که دانشگاه بعد از سال سوم هر ترم منع از تحصیلم میکردو نمیزاشت انتخاب واحد کنم تا مجوز از ن و ببرم اما در عین حال میگفت از نظر ما مشکلی نیست اگه تا 5 سال هم نتونستی تموم کنی انتقالت میدیم به سیستم پاره وقت و نگران نباش تا 20 ترم مهلت داری
شما تو کارگزینی وظیفه کار می کنید؟منم همون جا کار می کنم ولی به اتوماسیون دسترسی ندارم.چون به سربازا اجازه دسترسی نمیدن و کلا حفاظتم گیر میده.چطور شما اچازه دارین:n04:نقل قول:
درضمن مال ما هنوز نامه اش تو اتوماسیون نیومده
خدمت شما عارضم که خدا شکر غیبتی برای شما ثبت نشده،البته فعلا!:n09:نقل قول:
هر چه سریعتر برای دفترچه و سایر کارها اقدام کنید تا 21 ماه خدمت کنید!:n20:
البته یه مقدار وضعیت شما پیچیده است ولی چیزی که واضحه اینه که هنوز وارد غیبت نشدید:n19:
به عنوان یک برادر کوچکتر توصیه می کنم این دندون فاسد رو هر چه زودتر بکشید و خود را راحت کنید،این یه بار سنگین رو قلب اکثر پسراس و تا روزی که تموم نشده استرسش با آدمه:n23:
نقل قول:
دوست عزیز ناراحت نباش . خبر ندادم که خودکشی کنی اصلا ارزش داره به خاطر سربازی!! البته میدونم همین طوری گفتی ولی نشون میده استرس گرفتی. مگه چی شده . من خواستم بهت بگم که یه موقع تو خودت نگی وقت دارم بیخیال شی . اگر غایب شده باشی می تونی این ور سال طبق خبر تا 22 بهمن خودت معرفی کنی غیبتت بخشیده میشه . تا غیبتت زیاد نشده یک سر نظام وظیفه برو اونجا کد ملی بگو چک کنن دقیقا اگر غایب هستی از کی شدی سایت ول کن . دیگه صد تا فکر و خیال نمیکنی
جالبه اون مجوز که دو بار از نظام وظیفه گرفتین برای دانشگاه باید توش قید کنه تا کی فرصت داری
من خودم تا شهریور سال دیگه وقت دارم معرفی کنم اما این ور سال سعی می کنم برم تا سه ماه اضافه نشه با اون که اصلا تمایل ندارم شروع سربازی تو زمستون برم
من خودم پیام نور خوندم . کارشناس من اصلا هیچی حالیش نبود . به حرف بعضی کارشناس رشته گوش بدی آدم بیچاره می کنه . شما حداقل یک ترم میتونستی سنوات بگیری عجیبه
این خبر تو سایت نظام وظیفه زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخشش اضافه خدمت مشمولان غايب
سردارکمالي گفت :به مناسبت عيد غير خم اضافه خدمت سه تا شش ماهه مشموليني که در حال خدمت هستند و يا تا بيست و دوم بهمن ماه 93 خود را معرفي مي کنند بطور کامل بخشيده شده است که ملاک محاسبه اين بخشش اضافه خدمت تاريخ ثبت درخواست اعزام به خدمت مشمولان تا تاريخ بيست و دوم بهمن ماه 93 مي باشد .
وي خاطر نشان کرد:بخشش اضافه خدمت صرفا مربوط به اضافه خدمت سنواتي و دفترچه اي است که بعلت عدم معرفي به موقع از سوي وظيفه عمومي اعمال مي شود و بخشش غيبت هاي حين خدمت برابر مقررات آئين نامه انضباطي است و در اختيار فرماندهان سازمان مربوطه است.
کار می کردم. بله، اصولا از نظر حفا سرباز نباید به اتوماسیون و سیستم جامع دسترسی داشته باشه، ولی من داشتم:n02: حتی به سیستم جامع کادری ها. کلا یه مقدار اونجایی که من بودم خر تو خری بود سیستمش! جالبتر از اینکه حتی جواب استعلام حفا در مورد من نیومد، اما از روز اول خدمت در یگان تا آخرین روز تو همون کارگزینی خدمت کردم:n02:یه جورایی ظاهرا اعتماد داشتن به من..نقل قول:
اصولیش اینه که تا جواب استعلام حفا نیومده شما اجازه نشستن پشت سیستم نداشته باشید و البته هیچ نوع دسترسی به اتوماسیون و سیستم جامع هم نباید داشته باشید در کل. اما ما دور می زدیم یه جورایی.. فرمانده منطقه با خودش لپ تاپ میاورد تو ستاد، من می رفتم میشستم تو اتاقش پایان نامه فوق لیسانس خودش و زنشو تایپ می کردم:n09:
نمیدونم چرا بعضی از دوستان تردید دارن برای اعزام!
من حاضرم یه بار دیگه هم برم خدمت(البته فقط کار نظامی میکنم این بار:n10:) برید خیال خودتون رو هم راحت کنید:n05:
نمیدونم چرا بعضی از دوستان تردید دارن برای اعزام!
من حاضرم یه بار دیگه هم برم خدمت(البته فقط کار نظامی میکنم این بار:n10:) برید خیال خودتون رو هم راحت کنید:n05: